Nie patrz na chain, bo mi sie pojawił nawet przy 20. Wszystko zależy od szczęścia.siemka, ej mam problem bo jak trafic na Urutan Exile z Rare game w ogir yensa sandsea?? bo pisalo ze trzeba miec 100 chainow i tak zrobilem i nic. w czym jest problem??
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:18 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Hejka,
Mam pytanie odnoścnie questu zwiazanego z Viera Ktjn
Quest dostempny dopiero po pokonaniu Mimic Queen w Barheim Passage. Viera Ktjn do spotkania przy wyjściu z Bazzar w Rabanastre (siedzi na kamienicy). Zada kolejno przy spotkaniu po każdej kontynuacji w fabule cztery pytania i zależnie od odpowiedzi otrzymasz inną nagrodę. Mozna ją spotkać również w innych miejscach.
Po odpowiedzeniu na wszystkie pytania spotkasz ją w Clan Hall w Rabanastre na parterze walcząc z jednym Bangaa, porozmawiaj z nią a zależnie od odpowiedzi otrzymasz nagrodę.
Opis tego questu znalazłem w jednym z opisów na Gamefaqs i wszystko się zgadza z wyjątkiem tego że nie spotkałem potem Viera Ktjn w Clan Hall by otrzymać nagrodę
moje pytania są następujące:
1. czy ktoś poprawnie ukończył ten mini-quest powodzeniem?
2. Jeśli tak to gdzie oprócz Clan Hall pojawia się Viera Ktjn by uzyskać nagrodę? bo na Gamefaqs było napisane coś że może się pojawić w innym miejscu
3. czy wie ktoś jakie nagrody można otrzymać za poszczególne odpowiedzi na pytania?
z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi
Mam pytanie odnoścnie questu zwiazanego z Viera Ktjn
Quest dostempny dopiero po pokonaniu Mimic Queen w Barheim Passage. Viera Ktjn do spotkania przy wyjściu z Bazzar w Rabanastre (siedzi na kamienicy). Zada kolejno przy spotkaniu po każdej kontynuacji w fabule cztery pytania i zależnie od odpowiedzi otrzymasz inną nagrodę. Mozna ją spotkać również w innych miejscach.
Po odpowiedzeniu na wszystkie pytania spotkasz ją w Clan Hall w Rabanastre na parterze walcząc z jednym Bangaa, porozmawiaj z nią a zależnie od odpowiedzi otrzymasz nagrodę.
Opis tego questu znalazłem w jednym z opisów na Gamefaqs i wszystko się zgadza z wyjątkiem tego że nie spotkałem potem Viera Ktjn w Clan Hall by otrzymać nagrodę
moje pytania są następujące:
1. czy ktoś poprawnie ukończył ten mini-quest powodzeniem?
2. Jeśli tak to gdzie oprócz Clan Hall pojawia się Viera Ktjn by uzyskać nagrodę? bo na Gamefaqs było napisane coś że może się pojawić w innym miejscu
3. czy wie ktoś jakie nagrody można otrzymać za poszczególne odpowiedzi na pytania?
z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi
Nie, ale spadla mi w koncu ta czesc medalionu o ktorej mowiles, problem tkwil w tym ze trzeba bylo wylaczyc wszystkie swiecace dzwignie i dopiero potem twarza do bramy trzymac sie kolejnosci z listu.Hmmm... A byłeś już w Nabreus Deadlands i Necrohol of Nabudis?
Jesli pozostale 2 czesci (bo nastepna dostalem za hunta ze stolen articles) sa trudniejsze do zdobycia to napiszcie, jesli zdobyc je mozna poprzez rozmowy z ktoryms z NPC lub za hunta - wtedy nie piszcie, sprobuję sam do nich dojsc.
Występuje w lokacji Silverflow's End (ten "ślepy zaułek")Winko pisze:Nie wiecie moze jak natknac sie na FAFNIRA robilem juz doslownie prawie wszystko i nie moge o znalezc![]()
podczas burzy śnieżnej.
Oczywiście w Paramina Rift.
Jeśli chodzi o medaliony, to zajrzyj na 99 stronę.
Problem z powrotem do miasta
Witam
Ja dopiero co zaczęłam grać w FF XII i już mam problem, prawdopodobnie bardzo błachy ale cóż dalej ani rusz
. Jestem na piaskach po tym jak zaczęłam polowanie na pomidorogłowego, pokonałam go zebrałam kwiatki i nie mogę powrócić do miasta, bo brama jest zamknięta co mam zrobić, by powrócić do gospody i odebrać nagrodę?

http://www.k-ff.com/Finalf12/index.php?n=7
Krypta pisze:Rabanastre
Żołnierze nie chcą otworzyć bramy, więc pogadaj z Kytes. Nadjedzie jakiś chocobo i po pewnych wydarzeniach zostaniesz wpuszczony.
Czy bedac po raz pierwszy w Salikawood muszę koniecznie udac sie na wschod do Mosphoran Highwaste ? Jakos nie moge pokonac czerwonego BOMBa na moscie i nie wiem czy jest to spoowodane tym ze trzymajac sie fabuly musze isc do Mosphoran Highwaste i byc moze nie da sie jeszcze rozwalic tego boss'a... Jesli mozna go pokonac juz teraz i isc dalej do Necrohol of Nabudis czy Nabreus Deadlands to powiedzcie, bo ciagnie mnie tam z powodu hunta i czesci amuletu.
PS nie chodzi mi o taktyke na tego bossa tylko o to czy fabula nie blokuje mi rozwalenia go juz teraz, koles pod sam koniec szybko sie kuruje i nie wiem czy oplaca sie expic jesli i tak nie da sie go jeszcze pokonac
PS nie chodzi mi o taktyke na tego bossa tylko o to czy fabula nie blokuje mi rozwalenia go juz teraz, koles pod sam koniec szybko sie kuruje i nie wiem czy oplaca sie expic jesli i tak nie da sie go jeszcze pokonac
Shimon pisze:Ciddus12 napisał/a:
Hej, jaką stosowaliście taktykę na Chaosa? Nie mogę używać miecza, a magii rzadko używam przy starciach z bossami.
jesli nie masz Telekinesis to probuj z Souleater
Ja go rozwaliłem przy użyciu czaru Shock. Szybki i zadający dużo obrażeń czar.