Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gags pisze:Q: Kebab w bułce czy w tortilli?
Wcale :D
Narodowiec pisze:Pytanie: co Ci imponuje w Romanie Dmowskim?
To, że jego awersja do Piłsudskiego była spowodowana jedynie tym, że Józef poderwał pannę sprzed jego nosa :lol: Poza tym spotkali się raz - w Tokyo ... Podobno niedaleko burdelu :D :] Ale z niego był kobieciarz XD W listach z Paryża do swojego kolegi na pytanie "jak tam jest?" odpowiedział, że "kobiety są drogie" :lol: Za to go lubie ^__^

Q: Jak spędziliście <konczący się już...> majowy weekend ? :)
Diann
Kupo!
Kupo!

Post autor: Diann »

Cthulhu pisze:Yuri czy Yaoi?
Wszystko jedno :] Ważne żeby dawało przyjemność ^^
kwazi pisze:Czy kiedykolwiek korzystałaś/eś z oficjalnych witryn polskich partii politycznych?
Nie, ja wciąż mam nadzieję, że kiedyś będe miał lepszy wzrok..
kilmindaro pisze:Umiesz odróżnić Lecha od Jarosława?
Znam sposób: spytaj się, który to ukradł księżyc? Jeśli, ktoś powie, że to on, to będzie to Jarosław (ludzi robi tak dobrze w banana jak Giertych i Leppera, żeby w rządzie zostali)
Nienormalny_PS2 pisze:Jakbyście mieli możliwość, to czy chcielibyście poznać swoją przyszłość?
A po co? A coż to za przyjemność, jeśli przykładowo się dowiem, że zostanę ślepym bezpłodnym zakonnikiem z HIV-em? Nie... ja wolę z życia korzystać bez myślenia co będzie potem. Jakoś tak ciekawiej jest :)
kilmindaro pisze:Na jaki kolor lubisz najbardziej pisać długopisem?
Czerwony :]
Ale jak parę razy dostałem op... no nauczyciel powiedział mi, że nie wie czy on to pisał, czy ja to przeszedłem na niebieski.
Nienormalny_PS2 pisze:Pytanie do jedynaków - chcielibyście mieć rodzeństwo?
Ja mam siostrę, brata, dwa psy i chomika...
Piter pisze:Wschód czy zachód słońca?
Wschód. Nadzieja na mile spędzony wieczór :D
Cthulhu pisze:Spiderman, Superman czy Batman?
Spiderman. Pomyślcie sobie jakby tak wpuścić symbiota do biura ministra Romana :]
Gagarin pisze:bawisz się jeszcze w pisanki?
Nie lubię bawić się jajami... -_-
Nienormalny_PS2 pisze:Wierzysz w klątwę faraonów?
Nie... Tak samo, że egipcjanie sami wybudowali piramidy i sfinksa.
Pytanie: Co by Was bardziej wkurzyło w kinie na zatłoczonej sali: duża, z natury rzeczy dość hałaśliwa grupa gimnazjalistów (ze trzydzieści osób, chyba całą klasą się na film skrzyknęli), czy wygadana babka, która przyszła na film sama i koniecznie musi usiąść tam, gdzie ma miejsce, czyli akurat pośrodku dzieciaków, psując im towarzyskie ustawienie? (Zamiast np. pięć siedzeń obok? _^_)
Wole gimnazjalistów... Jak znam ten wiek, to zawsze są dobrze przygotowani na takie okazje i sądze, że z łatwością mógłbym się z nimi zaprzyjaźnić ^^

PYTANIE: Czy byliście kiedyś w kafejce internetowej?
Piłsudski lubił konie ^^ Walić oO
Lepiej pobaw się wałkiem do ciasta ^^
Ostatnio zmieniony pn 07 maja, 2007 17:35 przez Diann, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Nienormalny_PS2 pisze:Q: Wierzysz w klątwę faraonów?
Nie.
Lenneth pisze:Pytanie: Co by Was bardziej wkurzyło w kinie na zatłoczonej sali: duża, z natury rzeczy dość hałaśliwa grupa gimnazjalistów (ze trzydzieści osób, chyba całą klasą się na film skrzyknęli), czy wygadana babka, która przyszła na film sama i koniecznie musi usiąść tam, gdzie ma miejsce, czyli akurat pośrodku dzieciaków, psując im towarzyskie ustawienie? (Zamiast np. pięć siedzeń obok? _^_)
Nienawidzę jak ktoś gada mi w kinie... Zabiłbym na miejscu i wepchnął po siedzenie... Tak jak na Matrix: Reloaded - obok siedział facet, co niesamowity katar miał... wciągał, wciągał, aż kazałem mu nos wytrzeć. Obraził się widać, bo do końca filmu siedział czerwony, bo starał się nie oddychać (koniec opowieści, bo z 15 by się jeszcze znalazło, mam pecha do gaduł i przeszkadzaczy w kinie -_-" ).
Gagarin pisze:Q: Kebab w bułce czy w tortilli?
W bułce, w bułce 8)
kwazi pisze:Q: Jak spędziliście <konczący się już...> majowy weekend ? :)
Wesoło... Piło się dużo... Spało jeszcze więcej... ;] A najlepszy był wypad o 12 w nocy do pobliskiego miasta po % we czterech ^^ W jedną stronę jest 7 kilometrów... A my już letko węża tropiliśmy... Na szczęście wszyscy przeżyli i wrócili nawet tej samej nocy XD
Dian Cecht pisze:PYTANIE: Czy byliście kiedyś w kafejce internetowej?
Raz. I dziękuję za coś takiego więcej.
kilmindaro pisze:Pytanie: z nieba zstąpił Św. Yaoi i rzekł do Ciebie, iż zgodnie z wolą Bożą możesz wyeliminować z kart historii 3 dowolnie wybrane przez Ciebie osoby, nieważne czy dobre czy złe, i że Twoja decyzja nie będzie miała wpływu na Twoje życie pośmiertne (czy pójdziesz do nieba czy nie, i takie tam). Kogo byś wyeliminował/a na wieki wieków amen tak, że te 3 osoby by w ogóle się nie narodziły i dlaczego? (nie piszcie rozprawek, jedno krótkie zdanie by wystarczyło)
'Kolegę' z klasy w podstawówce i gimnazjum, nauczycielkę matmy z liceum i naczelnego Kaczora. I kutwa, to Św. Yuri by przybyła :>
kilmindaro pisze: Pytanie dodatkowe: Kto mi powie co zostało tutaj ocenzurowane? xD
Pytanie uzupełniające: Co zostało tutaj ocenzurowane? XD
Odpowiedź wymijająca - było patrzeć :P XD

Q: Zgadzasz się z powiedzeniem "Boże, chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę!"? (Czasem tak, oj tak ;] )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

kilmindaro pisze:Q: Boisz się, że ludzie ci zaczną czytać w myślach? oO'
Niebardzo... zazwyczaj myślę o tak nudnych rzeczach, że nikomu by się nie chciało...
Isia pisze:Pytanie: Jakie lubisz komiksy internetowe? (ładnie rysowane, dobrze udialogowane, itp, itd?)
Przede wszystkim fabuła. Kreska ważniejsze, żeby była charakterystyczna, niż ładna. A jeśli chodzi o tytuły to: Armageddon-o-matic, Inspektor frydrom, Zap!, MMA, Candi, Last Blood (z tym chyba sobie dam spokój, bo postacie są maxymalnie sztuczne), wiśnia, Quartz Bead, Goth or not i w najbliższym czasie jeszcze pewnie kilka nowych pozycji bo właśnie mnie to wciągnęło ;]
Q: Potrafisz czasem siedzieć w necie, klikając już w sumie dla samego klikania, bez większego zainteresowania patrząc w ekran?
jasne
Pinhead pisze:Q:Wolisz siedzieć przy lampce czy przy świecy?
Wole świece ale jestem na nie uczulony :/
Piter pisze:co robisz gdy w całym mieście nie ma prądu?
Mp3 na uszy i spacerek
kilmindaro pisze:Q: Lubisz...podpalać?
Burn... hahahahaha... haha... burn! jasne że lubię :twisted:
Nienormalny_PS2 pisze:Q: Wierzysz w klątwę faraonów?
Tak, a co to??
kwazi pisze:Q: Jak spędziliście <konczący się już...> majowy weekend ?
Jak ma się maturę w środku długiego weekendu, to trudno go konstruktywnie wykorzystać :(
No ba... Od tego człowiek zaczynał... Jak jeszcze porządnego kompa nie miałem to w ciągu jednych wakacji 300zl zostawiłem w kafejce grając w UT, Diablo 2 i CS'a. To były czasy...
kilmindaro pisze:Pytanie: z nieba zstąpił Św. Yaoi i rzekł do Ciebie, iż zgodnie z wolą Bożą możesz wyeliminować z kart historii 3 dowolnie wybrane przez Ciebie osoby, nieważne czy dobre czy złe, i że Twoja decyzja nie będzie miała wpływu na Twoje życie pośmiertne (czy pójdziesz do nieba czy nie, i takie tam). Kogo byś wyeliminował/a na wieki wieków amen tak, że te 3 osoby by w ogóle się nie narodziły i dlaczego? (nie piszcie rozprawek, jedno krótkie zdanie by wystarczyło)
Giertych- jego postępowania nie mają żadnych dobrych skutków...
Moja baba od chemii- sprawiła że prawie przestałem lubić ten przedmiot (nawet podpalam przez to mniej) i przez 3 lata liceum nic mnie nie nauczyła
Henryk Sienkiewicz- 2 powody- trylogia i krzyżacy

Q: Okazuje się że jesteś alter ego OWA'y. Co z tym fantem robisz?
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
UNOisMAD

Post autor: UNOisMAD »

Isia pisze:Pytanie: Jak sądzisz, kim jest Puszek?
To szef przedstawicieli ekstrementofilów (jak zle napisalem to prosze nie nasmiewac tylko powiedziec to poprawie)
Nienormalny_PS2 pisze:Q: Polecieliście promem w kosmos i się zniszczył silnik. Nie ma powrotu. Przeżyjecie przez pół godziny. O czym myślicie.
Jak wygladałoby zakonczenie gry ktora wlasnie przechodze :P
Pytanie: Jakie lubisz komiksy internetowe? (ładnie rysowane, dobrze udialogowane, itp, itd?)
Mają być proste jak budowa cepa ale za to śmieszne jak Fuc!k (komiks juz nie istnieje) , Losux (formalnie istnieje tylko ze starsze odcinki byly lepsze) , i Loldat (ten komiks mnie powala xD)
Pinhead pisze:Q:Wolisz siedzieć przy lampce czy przy świecy?
Przy lampce bo gdy patrze na świece (taki odruch) "to mi sie robia takie krechy na oczach" (Czesio rządzi xd)
Gagarin pisze:Q: Kebab w bułce czy w tortilli?
w tortilli xD
Cthulhu pisze:Q: Okazuje się że jesteś alter ego OWA'y. Co z tym fantem robisz?
Tworze armie o kryptonimie "Evil Bunnys" i zaczynam wprowadzać moją hegemonie na Krypcie (coś jak Napoleon)

Q: Jakim chciałbyś być warzywem i dlaczego?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

oooj intensywnie... :]
- Mazury czyli żeglowanie, śpiewanie, jedzenie, pływanie, gra w siate i inne sporty... i takie tam
- 2 stolice kolejny raz zaliczone: Wawa i Berlin
miło było ^^
tak, zdarzało się kiedyś za czasów modemików :]
Dian Cecht pisze: Cytat:

Ty się lepiej módl, żeby się TYLKO wałkiem do ciasta pobawiła...
kogo skasować? tego różowego z kart wszelakiej historii, no żeby było fajnie to naszego najlepszego ptaka w Polsce i pana z najseksowniejsza opalenizną
Gveir pisze:Q: Zgadzasz się z powiedzeniem "Boże, chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę!"? (Czasem tak, oj tak ;] )
ja? neeee chyba, że to dotyczy bab... jest tak: Boże chroń mnie przed babami, bo sam sobie poradzę XD
bardzo z tego się cieszę, mówię o tym mamie i zakładam 100 kont na Krypcie, żeby powkurzać Sephi... wszystkie konta miałyby Eda i Roy'a na avach, żeby saspokoić głod innej osoby... ooo :)
UNOisMAD pisze:Q: Jakim chciałbyś być warzywem i dlaczego?
chciałbym być bananem lub ogórkiem... żeby mieć kilka... funkcji XD ;)

Q: co robisz w momencie gdy dowiadujesz się, że Twoja dziewczyna przespała się z Twoją matką/Twój chłopak przespał się z Twoim ojcem? XD
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Diann
Kupo!
Kupo!

Gagarin pisze:
Ciekawie. Było się pod Wa-wą, w Inowrocławiu i parę razy w Bydgoszczy.
Dian Cecht pisze: Cytat:
Ty się lepiej módl, żeby się TYLKO wałkiem do ciasta pobawiła...
to się już fetisizm naziwa :D
Jeszcze się pytasz... :? Świętego Mikołaja, Dziadka Mroza i Śnieżynkę! BUAHAAH! ŚWIĄT NIE BĘDZIE :twisted: :twisted:
Gveir pisze:Q: Zgadzasz się z powiedzeniem "Boże, chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę!"? (Czasem tak, oj tak ;] )
ja się nie boje przyjaciół, tylko ludzkiej głupoty...
Zakładam kółko różańcowe i nowe radio :] Będe jak mój idol 8)
Każdym wibrującym przy łagodniejszym dotyku xD
Q: co robisz w momencie gdy dowiadujesz się, że Twoja dziewczyna przespała się z Twoją matką/Twój chłopak przespał się z Twoim ojcem? XD
Idę do jego/jej domu i robię tak samo z jej/jego psem,babcią,kotem,kanarkiem,mamą,tatą,dziadkiem,bratem,synem i oczywiście RYBKAMI!! :twisted:

Pytanie:
Pluszowy miś, czy lalka Barbie?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Ratując świat przed zagładą, w akcie poświecenia strzelam sobie w łeb.
Dużym, twardym, prężnym, jędrnym... ogórkiem, albo jak to inaczej się w dzisiejszych czasach nazywa :lol:
Gagarin pisze:Q: co robisz w momencie gdy dowiadujesz się, że Twoja dziewczyna przespała się z Twoją matką/Twój chłopak przespał się z Twoim ojcem? XD
Kradziej pytań 8) O ile w ciągu 10 minut od usłyszenia tej rewelacji nie zastrzeliłbym ich, sam nie dostał zawału, to najpewniej jakoś bym z tym żył XD Ewentualnie wybrałbym się do jej/jego domu i wychędożył wszystko co żyje ^^"
Dian Cecht pisze:Pluszowy miś, czy lalka Barbie?
Pluszowy Evilbat ^^

Q: Lubisz odpowiadać na ulicy na pytanie "Panie/Pani, a którędy do...?" ? (Dzisiaj chyba z 5 osób pytało... pomogłem, wredny nie będę XD )
Diann
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze: Q: Telekineza czy Pirokineza?
Zdecydowanie pirokineza. Czy ktoś widział kiedyś lepszą zabawę, niż podpalanie wszystkiego wokół?? ;]
A jakby tak jeszcze mieć umiejętność ogrzewania powietrza wokł siebie?
Pomyślcie tylko, że jeteście sam na sam w windzie z ponętną blondynką o oczach zdecydowanie większych niż pozwala Unia Europejska i tu nagle zaczyna się robić BAAARDZO gorąco, a w windize NIE MA klimatyzacji xD
Gveir pisze: Q: Lubisz odpowiadać na ulicy na pytanie "Panie/Pani, a którędy do...?"
Zależy od osoby, która pyta i miejsca, gdzie idzie... Bo jak to będzie gorąca Natasza pytająca o drogę do Przystani Miłości to ja chętnie pomogę :P Ba! Nawet sam zaprowadzę! :D

PYTANIE:
Blondynka, ruda, czy szatynka?
( Dla mnie oczywiście szatynka. Blondi są przereklamowane, a rude nie bo nie lubie lisów w łóżku ;) )
Dla kobiet odpowiednio: Blondyn, rudy, czy szatyn?
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Q: Okazuje się że jesteś alter ego OWA'y. Co z tym fantem robisz?
Rozmawiam z nim i przekonuję go, że to on jest moim alterego i nie jest mi potrzebny we współistnieniu.
Blondynka, ruda, czy szatynka?
A brunetka gdzie? Anyway..it doesn't really matter. Od koloru kobiecych włosów bardziej cenię sobie jego grubość, miękkość i zapach. [skoro tylko o włosach rozmawiamy..]

PS> Farbowane rude bywają very nice *_*

Q: Jakim chciałbyś być warzywem i dlaczego?
Byle nie takim, które podłączone jest do respiratora. Uzasadnienie chyba jest oczywiste?
kilmindaro pisze: Q: Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
najbliżej leżąca książka na wyznaczonej przez Kilimindaro stronie pisze:Płat potyliczny leży do tyłu od pionowej linii granicznej wypukłej powierzchni półkuli mózgowej, zaś na jej powierzchni przyśrodkowej - ku tyłowi od bruzdy ciemieniowo-potylicznej i od linii łączącej styk bruzdy ciemieniowo-potylicznej z wcięciem przedpotylicznym.
Q: Twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

kilmindaro pisze:Ale z Ciebie Herman :sad:
Moje drugie imię 8)
kilmindaro pisze:Q: Telekineza czy Pirokineza?
Pirokineza. Więcej zabawy :evilbat:
Dian Cecht pisze:Blondynka, ruda, czy szatynka?
Brunetka.
kilmindaro pisze:Q: Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
"Cień wrzucił do grobu Laury złotą monetę, a potem posłał w jej ślady kilka kolejnych łopat błota , by ukryć pieniążek przed chciwymi grabarzami." Neil Gaiman, Amerykańscy Bogowie ;]
Q: Twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa.
Wszelkie wspomnienia wojowania z dziadkiem.

Q: Stalin, Lenin czy Marks? (trudno powiedzieć, bo Marks był wielkim teoretykiem, ale pozostali panowie mieli rozmach, nie ma co! XD )
UNOisMAD

Post autor: UNOisMAD »

Q: Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
"Ty zawsze będziesz odpowiedzialny za tych których oswoiłeś."
Q: Stalin, Lenin czy Marks? (trudno powiedzieć, bo Marks był wielkim teoretykiem, ale pozostali panowie mieli rozmach, nie ma co! XD )
Lenin bo mial fajne wąsy
Q: Telekineza czy Pirokineza?
Pirokineza
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Gveir pisze:Q: Stalin, Lenin czy Marks? (trudno powiedzieć, bo Marks był wielkim teoretykiem, ale pozostali panowie mieli rozmach, nie ma co! XD )
Trudne pytanie... Stalin odpada (psychopata zwykły). Zdecyduję sięchyba na Lenina, bo działał, a nie tylko gadał jak Marks
UNOisMAD pisze:Lenin bo mial fajne wąsy
Ke? To Stalin miał fajne wąsy...
kilmindaro pisze:Q: Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
"Produkcja olejków absolutnych jest niewielka ilościowo, ale wykwintność i oryginalność zapachu czyni je niezastąpionymi składnikami luksusowych kompozycji perfumeryjnych"
Encyklopedia PWN :D
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

Marchewka... Bez żadnych podtextów, poprostu marchewki są fajne, chrupiące i takie pomarańczowe...
Gagarin pisze:Q: co robisz w momencie gdy dowiadujesz się, że Twoja dziewczyna przespała się z Twoją matką/Twój chłopak przespał się z Twoim ojcem? XD
We don't need no water! Let the motherfucker burn!
Dian Cecht pisze:Pluszowy miś, czy lalka Barbie?
Pluszowy miś... Lalki barbie są okropne :/
Gveir pisze:Q: Lubisz odpowiadać na ulicy na pytanie "Panie/Pani, a którędy do...?" ?
Średnio, ale jak już ktoś zapyta to zawsze jestem uprzejmy i pomocny...
kilmindaro pisze:Q: Telekineza czy Pirokineza?
Zdecydowanie pirokineza... po pierwsze, podpalanie jest fajne, po drugie, łatwiej postronnym wytłumaczyć samozapłon przedmiotów, niż to, że bez sensu latają...
Dian Cecht pisze:Blondynka, ruda, czy szatynka?
Ruda... Rude są najładniejsze...
"Kindżał yuekski, południowochiński kindżał z 2 poł. I tysiąclecia p.n.e." ("Wielki leksykon broni i uzbrojenia")
Grzybek Z Octu pisze:Q: Twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa.
Boże Narodzenia u dziadków.
Gveir pisze:Q: Stalin, Lenin czy Marks?
Marks- jako jedyny nie ma krwi na rękach i naprawdę chciał dobrze...

Q: Zagłada atomowa, inwazja obcych, czy biblijna apokalipsa?
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Cthulhu pisze:We don't need no water! Let the motherfucker burn!
Ale kto burn? Ojciec/matka czy chłopak/dziewczyna? :D
Cthulhu pisze:Q: Zagłada atomowa, inwazja obcych, czy biblijna apokalipsa?
Najlepiej wszystko naraz

Q: Najgorszy kolor na ściany w pokoju?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”