Cthulhu pisze:Yuri czy Yaoi?
Wszystko jedno :] Ważne żeby dawało przyjemność ^^
kwazi pisze:Czy kiedykolwiek korzystałaś/eś z oficjalnych witryn polskich partii politycznych?
Nie, ja wciąż mam nadzieję, że kiedyś będe miał lepszy wzrok..
kilmindaro pisze:Umiesz odróżnić Lecha od Jarosława?
Znam sposób: spytaj się, który to ukradł księżyc? Jeśli, ktoś powie, że to on, to będzie to Jarosław (ludzi robi tak dobrze w banana jak Giertych i Leppera, żeby w rządzie zostali)
Nienormalny_PS2 pisze:Jakbyście mieli możliwość, to czy chcielibyście poznać swoją przyszłość?
A po co? A coż to za przyjemność, jeśli przykładowo się dowiem, że zostanę ślepym bezpłodnym zakonnikiem z HIV-em? Nie... ja wolę z życia korzystać bez myślenia co będzie potem. Jakoś tak ciekawiej jest
kilmindaro pisze:Na jaki kolor lubisz najbardziej pisać długopisem?
Czerwony :]
Ale jak parę razy dostałem op... no nauczyciel powiedział mi, że nie wie czy on to pisał, czy ja to przeszedłem na niebieski.
Nienormalny_PS2 pisze:Pytanie do jedynaków - chcielibyście mieć rodzeństwo?
Ja mam siostrę, brata, dwa psy i chomika...
Piter pisze:Wschód czy zachód słońca?
Wschód. Nadzieja na mile spędzony wieczór :D
Cthulhu pisze:Spiderman, Superman czy Batman?
Spiderman. Pomyślcie sobie jakby tak wpuścić symbiota do biura ministra Romana :]
Gagarin pisze:bawisz się jeszcze w pisanki?
Nie lubię bawić się jajami... -_-
Nienormalny_PS2 pisze:Wierzysz w klątwę faraonów?
Nie... Tak samo, że egipcjanie sami wybudowali piramidy i sfinksa.
Pytanie: Co by Was bardziej wkurzyło w kinie na zatłoczonej sali: duża, z natury rzeczy dość hałaśliwa grupa gimnazjalistów (ze trzydzieści osób, chyba całą klasą się na film skrzyknęli), czy wygadana babka, która przyszła na film sama i koniecznie musi usiąść tam, gdzie ma miejsce, czyli akurat pośrodku dzieciaków, psując im towarzyskie ustawienie? (Zamiast np. pięć siedzeń obok? _^_)
Wole gimnazjalistów... Jak znam ten wiek, to zawsze są dobrze przygotowani na takie okazje i sądze, że z łatwością mógłbym się z nimi zaprzyjaźnić ^^
PYTANIE: Czy byliście kiedyś w kafejce internetowej?
Piłsudski lubił konie ^^ Walić oO
Lepiej pobaw się wałkiem do ciasta ^^