Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Mam kolejne pytanie. Robie hunty regularnie ale nie zrobiłem żadnego, z tych które możemy dostać w "tajnej skrytce clanu" Jak narazie moge zrobić:
mark: rank:
Cluckatrice I
Rocktoise I
Orthros V
Gil Snapper III
Trickster V
Antlion V
Które z nich teraz wykonać ? Postacie 30 lvl. Jestem w momencie jak się zdobywa Mateusa ( tzw jestem juz po nim) No i czy jak któregoś teraz nie wykonam to później już nie da rady ?
mark: rank:
Cluckatrice I
Rocktoise I
Orthros V
Gil Snapper III
Trickster V
Antlion V
Które z nich teraz wykonać ? Postacie 30 lvl. Jestem w momencie jak się zdobywa Mateusa ( tzw jestem juz po nim) No i czy jak któregoś teraz nie wykonam to później już nie da rady ?
mam problem z yazmatem:D pobilem go troche i cos mi sie wydaje ze pokonanie go bedzie trudneeeee i dulgieeee wiec sie pytam bo chce wiedziec czy mozna robic taka taktyke:P
otoz mozna robic tak ze zabiore mu np.; 1 pasek zycia wyjede pojde do krysztalu odnowic mane i jak przyjde to idzie bic go dalej od tego zycia co mu wziolem czy sie uzdrawia??
-------------------
dobra juz wiem ze nie idzie;/ uzdrowil sie ;/ qrde to ja juz nie wiem jak ja go pokonam;/
otoz mozna robic tak ze zabiore mu np.; 1 pasek zycia wyjede pojde do krysztalu odnowic mane i jak przyjde to idzie bic go dalej od tego zycia co mu wziolem czy sie uzdrawia??
-------------------
dobra juz wiem ze nie idzie;/ uzdrowil sie ;/ qrde to ja juz nie wiem jak ja go pokonam;/
Wchodz/wychodz z Giza Plains do Rabanastre i tak w kółko aż sie zmieni... Albo odczekaj jakąś bliżej nie określoną chwile...Mayday pisze:A kiedy na giza plains przestanie padać deszcz ? Bo tego pierwszwgo hunta nie moge zrobić bo ciągle pada -_-
A co za problem iść samemu i sprawdzić ???Ramzes pisze:otoz mozna robic tak ze zabiore mu np.; 1 pasek zycia wyjede pojde do krysztalu odnowic mane i jak przyjde to idzie bic go dalej od tego zycia co mu wziolem czy sie uzdrawia??

Nie - nie uzdrawia sie... zabierzesz mu 4 paski - to na stałe... jak zabierzesz 4 i 53,64% paska - to też na stałe...
ja mu wzielem 1,5 paska i sie uzdrowil;/ a jak wezme wiecej niz 4 paski np 5 to tez sie nie uzdrwowi juz? chodzi mi o to czy musze mu wziasc te minimum 4 paski zeby juz sie wogole nie uzdrawial:P az go nie zabije kiedys:P
bo jak bedzie sie uzdrawial to nie mam z nim szans;/
bo ja chce go zabic taka tyktyka ze bede sie wracal do krysztalu np. sejvnac i sie uzdrowic z many i potem znowu go bic itd ale jak on sie bedzie uzdrawial to go nie pokonam;/
bo jak bedzie sie uzdrawial to nie mam z nim szans;/
bo ja chce go zabic taka tyktyka ze bede sie wracal do krysztalu np. sejvnac i sie uzdrowic z many i potem znowu go bic itd ale jak on sie bedzie uzdrawial to go nie pokonam;/
Ostatnio zmieniony czw 05 kwie, 2007 15:52 przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
chlopaki ja w sprawie medalionow,zebralem jeden medalion w kawalkach(ten w kanalach od goscia obok fontanny)ide do nebudis i gadam z gosciem przy moscie zerwanym i on gada ze zalatwilem gosciowi medalion of love i gada cos o bravery,myslalem ze jak pojde do miejsca gdzie zabilem robblona i ten gosc tam bedzie i da mi medaliony ale go tam niema.czy nie mam wszystkich medalionow.jak nacisne tam na swiatynie to wyskakuje napis ze cos jest nie tak.ogolnie i itemach mam medalion co zaczyna sie na litere M,no niewiem co mam robic w necroholu nie otworze zadnych drzwi bo wyskakuje napis ze zamkniete sa na jakis mechanizm.
pozdrawiam
pozdrawiam

OMG! >.<'
1) Zdobądź najpierw OBA (słownie: DWA) medaliony (Love i Courage) Jak?
twój post tutaj: http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.ph ... &start=960 <nie pamiętasz własnych postów? O__o>
2) Dopiero idź do lola przy moście.
3) Dopiero potem idź do wspomnianej kapliczki.
1) Zdobądź najpierw OBA (słownie: DWA) medaliony (Love i Courage) Jak?

2) Dopiero idź do lola przy moście.
3) Dopiero potem idź do wspomnianej kapliczki.