Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mayday
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mayday »

Mam kolejne pytanie. Robie hunty regularnie ale nie zrobiłem żadnego, z tych które możemy dostać w "tajnej skrytce clanu" Jak narazie moge zrobić:

mark: rank:
Cluckatrice I
Rocktoise I
Orthros V
Gil Snapper III
Trickster V
Antlion V

Które z nich teraz wykonać ? Postacie 30 lvl. Jestem w momencie jak się zdobywa Mateusa ( tzw jestem juz po nim) No i czy jak któregoś teraz nie wykonam to później już nie da rady ?
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Post autor: soniq »

Mayday pisze:Które z nich teraz wykonać ?
Wszystkie oprócz Rank V bo na 30lv wątpię żebyś dał im radę
Mayday pisze:No i czy jak któregoś teraz nie wykonam to później już nie da rady ?
Bez żadnego problemu możesz sobie je zrobić później :)
Awatar użytkownika
Mayday
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mayday »

Ok, dzięki.

A kiedy na giza plains przestanie padać deszcz ? Bo tego pierwszwgo hunta nie moge zrobić bo ciągle pada -_-
Ramzes

Post autor: Ramzes »

mam problem z yazmatem:D pobilem go troche i cos mi sie wydaje ze pokonanie go bedzie trudneeeee i dulgieeee wiec sie pytam bo chce wiedziec czy mozna robic taka taktyke:P

otoz mozna robic tak ze zabiore mu np.; 1 pasek zycia wyjede pojde do krysztalu odnowic mane i jak przyjde to idzie bic go dalej od tego zycia co mu wziolem czy sie uzdrawia??

-------------------
dobra juz wiem ze nie idzie;/ uzdrowil sie ;/ qrde to ja juz nie wiem jak ja go pokonam;/
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Mayday pisze:A kiedy na giza plains przestanie padać deszcz ? Bo tego pierwszwgo hunta nie moge zrobić bo ciągle pada -_-
Wchodz/wychodz z Giza Plains do Rabanastre i tak w kółko aż sie zmieni... Albo odczekaj jakąś bliżej nie określoną chwile...
Ramzes pisze:otoz mozna robic tak ze zabiore mu np.; 1 pasek zycia wyjede pojde do krysztalu odnowic mane i jak przyjde to idzie bic go dalej od tego zycia co mu wziolem czy sie uzdrawia??
A co za problem iść samemu i sprawdzić ??? :roll:

Nie - nie uzdrawia sie... zabierzesz mu 4 paski - to na stałe... jak zabierzesz 4 i 53,64% paska - to też na stałe...
Ramzes

Post autor: Ramzes »

ja mu wzielem 1,5 paska i sie uzdrowil;/ a jak wezme wiecej niz 4 paski np 5 to tez sie nie uzdrwowi juz? chodzi mi o to czy musze mu wziasc te minimum 4 paski zeby juz sie wogole nie uzdrawial:P az go nie zabije kiedys:P

bo jak bedzie sie uzdrawial to nie mam z nim szans;/
bo ja chce go zabic taka tyktyka ze bede sie wracal do krysztalu np. sejvnac i sie uzdrowic z many i potem znowu go bic itd ale jak on sie bedzie uzdrawial to go nie pokonam;/
Ostatnio zmieniony czw 05 kwie, 2007 15:52 przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Uzdrawia się jak zostaniesz w tej lokacji ale poza jego zasięgiem. Jak szybko śmigniesz do innej to się nie uzdrowi.
kuksONER

Post autor: kuksONER »

mam pytanko jak już przeszedłem pharos to mogę jakoś pokonać gil snappera???

mam już 75lv wszystkimi
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

kuksONER pisze:jak już przeszedłem pharos to mogę jakoś pokonać gil snappera???
Kilka postów wyżej pisałem że tak. Nie ma znaczenia w jakim momencie gry się jest > Jeżeli Hunt jest dostępny to można go zrobić ! Możesz nawet robić Hunty Rank I mając 99lv
pyza69
Kupo!
Kupo!

Post autor: pyza69 »

chlopaki ja w sprawie medalionow,zebralem jeden medalion w kawalkach(ten w kanalach od goscia obok fontanny)ide do nebudis i gadam z gosciem przy moscie zerwanym i on gada ze zalatwilem gosciowi medalion of love i gada cos o bravery,myslalem ze jak pojde do miejsca gdzie zabilem robblona i ten gosc tam bedzie i da mi medaliony ale go tam niema.czy nie mam wszystkich medalionow.jak nacisne tam na swiatynie to wyskakuje napis ze cos jest nie tak.ogolnie i itemach mam medalion co zaczyna sie na litere M,no niewiem co mam robic w necroholu nie otworze zadnych drzwi bo wyskakuje napis ze zamkniete sa na jakis mechanizm.
pozdrawiam :twisted:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

OMG! >.<'

1) Zdobądź najpierw OBA (słownie: DWA) medaliony (Love i Courage) Jak? -> twój post tutaj: http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.ph ... &start=960 <nie pamiętasz własnych postów? O__o>
2) Dopiero idź do lola przy moście.
3) Dopiero potem idź do wspomnianej kapliczki.
pyza69
Kupo!
Kupo!

Post autor: pyza69 »

zrobilem to co pisalem we wczesniejszym poscie.moze cos pokrecilem.jak siegam pamiecia to na poczatku niewiem czy gadalem ztym kolesiem na nebulus deadlands czy odrazu wziolem sie za medaliony.jutro po pracy sprawdze jeszcze razpozdrawiam
olsen

Post autor: olsen »

jak zdobyć więcej teleport stones?czy są tylko nagrodą za wykonane hunty?
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Możesz je kupić na Airshipach i w Port at Balfonheim (u takiego kolesia siedzącego na chocobo blisko save'u)
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Post autor: yaqub »

olsen, można je kupić :D np. podczas przelotu
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”