Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
wlasnie go pokonalem tak myslalem ze ma z 9milionow bo dulgo sie go pizgalo:D ja mam 68lvl vann balthier 67 i bash 67. ja tam walczylem excaliburem:P przynajmniej teraz moge se obliczyc ile bede bawil sie z yazamatem:D a o tym ze jest slaby to wpierw bral 1k a potem zaczol brac 3k jednym ciosem gdyby bylo tylko to to spox ale on robil invert;/ i co chwila musialem sie uleczac
dlatego byla dlugaa walka:)

Ja niedlugo ide na Hell Wyrme mam lv 65,57 i 53
bronie:zodiac spear,save the queen i Rune blade
armour:Maximillian x 2 i Diamond
Helm:Gaia hat,Giant's helmet i Black mask
Shield: Crystal
Myslicie ze wygram
Ja mam nadzieje heh.
Dla ciekawosci Yazmat ma 45 mln HP i walczy sie z nim okolo 4h(podobno).
zycze szczescia bedzie potrzebne.
bronie:zodiac spear,save the queen i Rune blade
armour:Maximillian x 2 i Diamond
Helm:Gaia hat,Giant's helmet i Black mask
Shield: Crystal
Myslicie ze wygram

Ja mam nadzieje heh.
Dla ciekawosci Yazmat ma 45 mln HP i walczy sie z nim okolo 4h(podobno).
zycze szczescia bedzie potrzebne.
Wiem że odpowiedź jest może trochę nie po w czasie, ale co tam :DEiko pisze:Fajnie, ze mi ktoś odpowiedział na moje pytanie -_- No cóż bywa, że w dziale help też można się przechwalać kto więcej chainów miał -_-
Ponowię moje pytanie: Czy ktoś wie od czego zależy ilość obrażeń jakie zada dana postać w jednej turze?? Bo niekiedy atakują raz, a nie kiedy 3-4.... Chyba, ze nikt nie wie dlaczego tak jest...
Zależy to od STR i MAG. :D
Ostatnio zmieniony pn 26 mar, 2007 01:53 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
W Necrohol of Nabudis. Na gamefaqs masz mapę "Nabudis Map" na której jest zaznaczone "16 Special Chests". Jeżeli nie otworzyłeś pewnych skrzynek podczas przechodzenia gry to znajdziesz tam w jednej Zodiac Speara. Good luck.Ramzes pisze:kto wie w jakich miejscach idzie zdobyc ze skrzyni zodiac spear? moze jakas skrzynie nie otwarlem i bede mial fuksa:P
Hmm ten sposób jest taki trochę dziwny... Trzeba akceptować hunt Behemoth King. Zabić go. Potem udać się do Mt Bur Omisace i iść na północ aż pojawi się namiot (?). Wyjąć Vaan'owi broń z ręki i sprzedać za 500 000 gil.yaqub pisze:Special Reward: 500,000 gil, Rod of Faith
Wczoraj pokonalem Gilgamesh'a (ukradlem mu caly zestaw Genji) spodobal mi sie jeden z jego mieczy.Czy mozna jakos zdobyc Sword of Legends ktory zostawia Gilgamesh po walce ??

Mam jeszcze jedno pytanie jak zaliczyc hunta z [shadow=red]Death[/shadow][glow=red]scythe[/glow].Przeszukalem cale Nabudis ale stwora nie znalazlem ??

Mam jeszcze jedno pytanie jak zaliczyc hunta z [shadow=red]Death[/shadow][glow=red]scythe[/glow].Przeszukalem cale Nabudis ale stwora nie znalazlem ??
Mam dwa pytania:
Zrobiłem już prawie wszystkie Hunty tylko brakuje mi 2:
Co musze zrobić żeby mi sie odkrył hunt MindFlayer bo jest mi potrzebny żeby koleś w Jahrze odkrył mi tajemne przejśćie...
Po drugie co musze zrobić żeby mi sie odkrył Hunt Yazamat?
Ostatni Hunt jaki zrobiłem to był Behemoth King który miał 1668491 hp.
Zrobiłem już prawie wszystkie Hunty tylko brakuje mi 2:
Co musze zrobić żeby mi sie odkrył hunt MindFlayer bo jest mi potrzebny żeby koleś w Jahrze odkrył mi tajemne przejśćie...
Po drugie co musze zrobić żeby mi sie odkrył Hunt Yazamat?
Ostatni Hunt jaki zrobiłem to był Behemoth King który miał 1668491 hp.
Ja juz mam Zodaic Spear'a ale niemoge znalesc stwora DeathScythe.
Mam pytanie jak otwozyc dzwi ktore prowadza do hell wyrm(Sochen Palace czy jakos tak) mam klucz ale dzwi nie chca sie otworzyc ???
HELP !!! PLS
[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 16:09 ]
Zodiac Spear jes w drugiej skrzyni w pierwszym rzedzie od lewej strony.
Pomozcie z Hell Wyrm i huntem DeathScythe pls
Mam pytanie jak otwozyc dzwi ktore prowadza do hell wyrm(Sochen Palace czy jakos tak) mam klucz ale dzwi nie chca sie otworzyc ???
HELP !!! PLS

[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 16:09 ]
Zodiac Spear jes w drugiej skrzyni w pierwszym rzedzie od lewej strony.
Pomozcie z Hell Wyrm i huntem DeathScythe pls