Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

8,9 mln HP.ale ogolnie slabiutki jak masz w miare dobry level i magie
Ramzes

Post autor: Ramzes »

wlasnie go pokonalem tak myslalem ze ma z 9milionow bo dulgo sie go pizgalo:D ja mam 68lvl vann balthier 67 i bash 67. ja tam walczylem excaliburem:P przynajmniej teraz moge se obliczyc ile bede bawil sie z yazamatem:D a o tym ze jest slaby to wpierw bral 1k a potem zaczol brac 3k jednym ciosem gdyby bylo tylko to to spox ale on robil invert;/ i co chwila musialem sie uleczac :) dlatego byla dlugaa walka:)
Fantasy Fiends

Post autor: Fantasy Fiends »

Ja niedlugo ide na Hell Wyrme mam lv 65,57 i 53
bronie:zodiac spear,save the queen i Rune blade
armour:Maximillian x 2 i Diamond
Helm:Gaia hat,Giant's helmet i Black mask
Shield: Crystal

Myslicie ze wygram 8) :?:

Ja mam nadzieje heh.

Dla ciekawosci Yazmat ma 45 mln HP i walczy sie z nim okolo 4h(podobno).

zycze szczescia bedzie potrzebne.
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Post autor: yaqub »

Ramzes, troszke czasu ci to zajęło :D ja się jeszcze tam nie wybieram, bo kolekcjonuje częci do TOURENSOL'a :)
Ramzes

2h sie z nim bawilem wiec jesli chodzi o yazamata to bedzie z 10h:P ale dam rade:PPP musze aby tournesola zdobyc hehe:P
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Ramzes, nie trzeba pokonywać yazamata, żeby mieć tournesola, tak myśle, bo mam wszystkie częci potrzebne do niego ale nie x3 :)
Ramzes

mi nie chodzilo zeby zdobyc tournesola po pokonaniu yazamata tylko przed:P bo cos czytalem ze excalibur mu dodaje zycie wiec trza se zdobyc tournesola:)
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

małe pytanko, za pokonanie Behemoth King można dostać:
Reward: 250 gil, 2 Bacchus' Wine
ale można też:
Special Reward: 500,000 gil, Rod of Faith
jak tego dokonać? czy po prostu miałem pecha, że tego drugiego nie dostałem :(
Ramzes

kto wie w jakich miejscach idzie zdobyc ze skrzyni zodiac spear? moze jakas skrzynie nie otwarlem i bede mial fuksa:P
Awatar użytkownika
Piotrek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piotrek »

Eiko pisze:Fajnie, ze mi ktoś odpowiedział na moje pytanie -_- No cóż bywa, że w dziale help też można się przechwalać kto więcej chainów miał -_-

Ponowię moje pytanie: Czy ktoś wie od czego zależy ilość obrażeń jakie zada dana postać w jednej turze?? Bo niekiedy atakują raz, a nie kiedy 3-4.... Chyba, ze nikt nie wie dlaczego tak jest...
Wiem że odpowiedź jest może trochę nie po w czasie, ale co tam :D
Zależy to od STR i MAG. :D
Ostatnio zmieniony pn 26 mar, 2007 01:53 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Post autor: soniq »

Ramzes pisze:kto wie w jakich miejscach idzie zdobyc ze skrzyni zodiac spear? moze jakas skrzynie nie otwarlem i bede mial fuksa:P
W Necrohol of Nabudis. Na gamefaqs masz mapę "Nabudis Map" na której jest zaznaczone "16 Special Chests". Jeżeli nie otworzyłeś pewnych skrzynek podczas przechodzenia gry to znajdziesz tam w jednej Zodiac Speara. Good luck.
yaqub pisze:Special Reward: 500,000 gil, Rod of Faith
Hmm ten sposób jest taki trochę dziwny... Trzeba akceptować hunt Behemoth King. Zabić go. Potem udać się do Mt Bur Omisace i iść na północ aż pojawi się namiot (?). Wyjąć Vaan'owi broń z ręki i sprzedać za 500 000 gil.
Fantasy Fiends

Wczoraj pokonalem Gilgamesh'a (ukradlem mu caly zestaw Genji) spodobal mi sie jeden z jego mieczy.Czy mozna jakos zdobyc Sword of Legends ktory zostawia Gilgamesh po walce ??

:)

Mam jeszcze jedno pytanie jak zaliczyc hunta z [shadow=red]Death[/shadow][glow=red]scythe[/glow].Przeszukalem cale Nabudis ale stwora nie znalazlem ??
Thidus

Post autor: Thidus »

Mam dwa pytania:
Zrobiłem już prawie wszystkie Hunty tylko brakuje mi 2:
Co musze zrobić żeby mi sie odkrył hunt MindFlayer bo jest mi potrzebny żeby koleś w Jahrze odkrył mi tajemne przejśćie...
Po drugie co musze zrobić żeby mi sie odkrył Hunt Yazamat?
Ostatni Hunt jaki zrobiłem to był Behemoth King który miał 1668491 hp.
Ramzes

W Necrohol of Nabudis? to super:D jeszcze zadnej z tych 16 skrzynek nie otwarlem wiec sie pobawie az nie bede mial speara:D
Fantasy Fiends

Ja juz mam Zodaic Spear'a ale niemoge znalesc stwora DeathScythe.

Mam pytanie jak otwozyc dzwi ktore prowadza do hell wyrm(Sochen Palace czy jakos tak) mam klucz ale dzwi nie chca sie otworzyc ???

HELP !!! PLS :sad:

[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 16:09 ]
Zodiac Spear jes w drugiej skrzyni w pierwszym rzedzie od lewej strony.

Pomozcie z Hell Wyrm i huntem DeathScythe pls
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”