Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Przełączniki są w Garamasythe Waterwaydante001 pisze:Czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytanie?
Co do tych medalionów :
Wziąłem ten list z tymi kierunkami ale gdzie są te przełaczniki w lowtown bo przeszukałem całą lokacje i ine umie je znaleźć
One zdajdują się w North Sprawl czy w South Sprawl?
Byłbym wdzięczny za pomoc

[ Dodano: Pią 02 Mar, 2007 16:11 ]
kszak84 pisze:witam. Mam problem. Wykonuje teraz questa z yellow bottle i podobno trzeba poustawiac mlyny (windmills) na cerobi steppe?? wie ktos w jaki to trzeba zrobis sposob??
soniq17 pisze:(...)Yellow Bottle: Udajemy się do Cerobi Steppe. I tu jest problem jeśli ktoś zmieniał statusy windmillów. Jeśli nie to wystarczy odwrócić statusy windmillów nr. 2, 3, 5 i 8. Jeśli ktoś zmieniał statusy wcześniej (z ciekawości) to musi kombinować. Po odwróceniu statusów podanych windmillów butelka się rozbija i dostajemy wiadomość (“Ash…ridge…e.”) oraz Hi-Ether.(...)
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
W opuszczonym apartamencie, również w Lowtown, znajduje się list. Są tam wypisane kierunki: East Southeast East Southwest Southeast. Dokładnie w takiej kolejności majstruj przy przełącznikach w Lowtown.
To był cytat z opisu 2 cześci z 4 medalionu potrzebnego do zdobycia esperaCHAOS.
Cze te kierunki są w Garamasythe Waterway czy w Lowtown bo juz sie pogugiłem?
To był cytat z opisu 2 cześci z 4 medalionu potrzebnego do zdobycia esperaCHAOS.
ja zrobiłem bład i je zabrałem a gdy nie bedziesz ich ruszała to w pózniejszej fzie gry w jednej ze skrzynek będzie najpoteżniejsza broń w grze którą baaardzo trudno zdobyć ( ja próbowałem z jakięś 12 h i mi się już pózniej nie chciało)
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 08:06 ]
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 08:06 ]
te przełączniki są w Garamasythe Waterwaydante001 pisze:W opuszczonym apartamencie, również w Lowtown, znajduje się list. Są tam wypisane kierunki: East Southeast East Southwest Southeast. Dokładnie w takiej kolejności majstruj przy przełącznikach w Lowtown.
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt: