Dzieki Kwazi, korzystalem z dwoch gazet bo byly sprawdzone i przez jakis czas dokladniejsze niz opis na krypcie ale wychodza ich pierwsze bledy wiec od teraz bede mial wieksze zaufanie do poradnikow krypty.
FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
-
Moogley
-
Hasanlc
kazda postac ma swoje umiejetnosci ktore sie uczysz - z odpowiednich przedmiotowHasanlc pisze:mam male pytanko czy da sie wyuczyc wszystkich umiejetnosci dla danej postaci czy moze jest jakis limit, poprostu niechce spierdzielic postaci jak sie nagle okaze ze wyuczylem jakies bzdury a na najlepsze umiejetnosci zabrakla miejsca dzieki za pomoc
ucz sie wszystkiego co sie da - potem tylko masz rozterke, ktore 'uaktywnic kamieniami' a ktore pozostawic nieaktywne - bo tu juz jest limit - ale w dowolnym momencie (poza walka) mozesz przestawic co uzyc
Mam takie małe pytanko- z tego, co wiem, to najlepiej exp zdobywać na Yan-ach... tylko jaka jest na nie najlepsza taktyka? Mam 70 lvl (tak +/-) i zabicie ich nie jest w sumie problemem... ale on eużywają tego badziewnego snort-a:( Tak w skrócie- jak je szybko i skutecznie tłuc?
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.
http://musicshed.blogspot.com/
Wiele razy to było omawiane... Można bawić się: Doomsday, Atomos, Climhazzard, 2 ataki i wszystkie leżą, ale snort pewny. Night quiny przydatne.
Można też skorzystać z Soul Blade tym co daje Doom, night przydatne.
Ewentualnie można liczyć na szczęście i bawić się Odin, Death, Iai Sword
Można też skorzystać z Soul Blade tym co daje Doom, night przydatne.
Ewentualnie można liczyć na szczęście i bawić się Odin, Death, Iai Sword
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
-
Lawrence
W jaki sposob mozna w FF9 dostac sie Chocobo do niedostepnych lokacji ze skarbami w polnocnej czesci pierwszej wyspy (kontynentu). W poprzek kontynentu ciagnie sie lancuch gor, niby mam statek ale nie da sie na niego wsiasc z Chocobo. W takim razie jak dostac sie na polnoc, gdzie wskazuje Chocograph ?
Musisz mieć odpowiedniego Chocobo jeśli chodzi o przejśćie przez góry to pewnie co najmniej czerwonego (górskiego) lub granatowego jeśli jest ten skarb na innym kontynencie niż las Chocobo (granatowy przechodzi morza)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
-
Lawrence
Ale to jest dopiero pierwsza wyspa, jeszcze nie mam szans na zdobycie specjalnych umiejetnosci Choco.
Odkopalem wszystkie Chocography w pierwszym Choco lesie, z czego odnalazlem tylko 2 skarby (bo akurat tylko te znajdowly sie w poludniowej czesci wyspy). Przypominam, ze znajduje sie w okolicach Lindblum.
Zeby zdobyc nastepne skarby musze sie chyba dostac na polnoc wyspy (np. Healing Shore), tylko w jaki sposob to zrobic ?
Odkopalem wszystkie Chocography w pierwszym Choco lesie, z czego odnalazlem tylko 2 skarby (bo akurat tylko te znajdowly sie w poludniowej czesci wyspy). Przypominam, ze znajduje sie w okolicach Lindblum.
Zeby zdobyc nastepne skarby musze sie chyba dostac na polnoc wyspy (np. Healing Shore), tylko w jaki sposob to zrobic ?
Mam taki problem... jesli już to było omawiane to sorry- chodzi mi o zbieranie żab Quiną. Da się to jakoś przyśpieszyć? Bo ja robie tak, że z każdej lokacji zbieram co się da (zostawiam tylko parkę male i female)...później wracam i są małe. Czekam, aż wszytskie podrosną i będą adult. Wtedy znowu zbieram i zostawiam parkę... Tylko to troszkę długo trwa... I dlatego chciałbym się dowiedzieć czy w tym może istnieje jakiś kruczek co by to przyśpieszył.
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.
-
Yamada
-
niickt
Abandonen Lagon
Witam, mam maly problem, mianowicie znalezienie skrzynki w abanden lagon. Mam tego niebieskiego chocobo i przeszukuje cala ta lagune i nic nie ma
0 skrabow... tak sie zastanawiam czy przypadkiem tego skarbu nie ma na ladzie ale nigdzie nie moge znalezc przejscia ladowego na ten cypelek ;p a moze jaksi bug ? tej skrzynki tam wcale nie ma ? albo cos przeoczylem ? napewno ta skrzynka jest w wodzie ?