Nie wiem czemu linki z gamefaqs nie działają po pewnym czasie -_-

Henne Mines i esper Zodiac/Zodiark

A tutaj Giruvegan (druga część kryształu) i esper Ultima
esper Queklain/Cúchulainn:
1) Idź do "Central Waterway Control"
2) Włącz No. 11 i No. 4 Waterway Control gates (muszą się świecić oba)
3) Idź do No. 4 Cloaca Spur, które jest wysuszone
4) Użyj raz No. 1 North Waterway Control który znajdziesz w tej lokacji
5) Wróć do "Central Waterway Control"
6) Włącz No. 10 i No. 3 Waterway Control gates (wyłączając poprzednie No. 11 i No. 4)
7) Idź do No. 3 Cloaca Spur, który właśnie osuszyłeś
8 ) Użyj raz No. 1 South Waterway Control
9) Wróć do "Central Waterway Control" wyłącz No. 11 i zamiast niego włącz No. 3 (czyli musisz mieć włączone No. 4 i No. 3)
10) SAVE! Teraz idź do wysuszonej lokacji No. 1 Cloaca
11) Zejdź po schodkach na końcu lokacji ...
Riken pisze:Seti_bob pisze:...poszedłem wiec na poszukiwania do The Feywood/Ice Foeld of Cleraight, a tam pięć małych cebulaczków o dźwięcznych nazwach Mandragore Prince, Alraune King, Onion Queen, Pumpkin Star oraz Topstalk. Po próbie nawiązania z nimi walki okazało się, że każdy z ich fizycznych ataków zabiera mi 9999HP jednej postaci no i śmierć na miejscu

....przy 75 levelu

ooo w koncu coś nowego

Nigdy wcześniej nic o nich nie słyszałem,niech ktoś napisze coś więcej na ich temat,co zrobić aby sie pokazały itp.
pozdrawiam.
Hmm faktycznie... Sprawdziłem to... Wytłukłem wszystko w The Edge of Reason a potem w Ice Field of Clearsight... wróciłem do The Edge of Reason i znowu do Ice Field of Clearsight... i ów warzywny gang kręcił się po tej lokacji... średni lv to 43 i nie atakowały mnie po 9999 ale po 50+-

. Jedno Scathe załatwiło sprawę

. (I przez przypadek wyciągnąłem z urny Ensanguined Shield w The Edge of Reason :D )