[Edit]: jak też mówiłem tak też zrobiłem...załączyłem PS2 i FFXII z rana i od razu za pierwszym razem Tyrant poległ...

Moderator: Moderatorzy
damska drużynawojasx pisze:Orthros (Gramstyhe Waterway).. jest tam napisane ze trzeba spelnic jakies warunki zeby go znalezc, tylko jakie to warunki ?
nie chocobo:] musisz znalezc 6 drzew znajdujacych sie nieopodal brzegu rzeki i je sciac, utworza one sciezka do tracks of the beast (pd-wsch)wojasx pisze:Nanau (Giza Plains), wiem ze mozna go znalezc jak pada deszcz na Tracks of the Beast... lecz gdzie to sie dokladnie znajduje i jak sie tam dostac (przypuszczam ze przy pomocy Chocobo)
przeczkac, az mu immune zniknie?wojasx pisze:No a jeszcze jak rozwalic Adramelecha, jak go rozwalam to dochodze to momentu ze zostaje mu malutki kawaleczek zycia i nic nie moge mu zrobic...wszystko IMMUE..
fakt ze wydaje mi sie ze jestem troche za slaby jak na niego ale jakos daje mu rady.. tyle ze tym najwiekszym problemem jest ta koncowka jego zycia gdyz nic my nie robie
Baw się lodem, np. Mateus się dobrze spisuje... Ale z nim uwaga bo M wrażliwy na błyski.wojasx pisze:- co sie otrzymuje za polozenie na lopatki Adramelecha (pisalem o nim wyzej, jest on jaskiniach), i jaki macie na niego sposob (quieckening tylko?) ??
O ile pamiętam to trzeba było dać wszystkie potrzebne przedmioty po kolei żonie dantro i od kolesia dostaje się klucz do ukrytego wejścia.wojasx pisze:- i jak moge dostac sie do Barheim Passage by rozwalic Bloodwing'a (mark) ??
Poszedlem do niej i ona cos mowi ze dalem "cactus flower" i mi dala "needles", nastepnie mowi ze chcialaby aby Dabtro byl z nia ale obawia sie ze w North Bank Village cos sie dzieje, a nie moze zostawic domku wiec nie pojdzie tam. Ja tam poszedlem a tam nic... tylko Moogle sprzedajacy mapy..IzzY pisze:wojasx napisał/a:
- i jak moge dostac sie do Barheim Passage by rozwalic Bloodwing'a (mark) ??
O ile pamiętam to trzeba było dać wszystkie potrzebne przedmioty po kolei żonie dantro i od kolesia dostaje się klucz do ukrytego wejścia.
Masz na mysli w North Bank Village ?? to przeszukalem ją całą i nie moge znalesc tego lekarstwa...dalem to poprzednie i teraz mi wlasnie o tym wspomina...przy wszystkich skrzynkach sie dokladnie rozgladalem i nicRiken pisze:nebralim znajdziesz w wiosce gdzie jest dantro, tam znajdziesz pudelka i dzbanki a na nich nebralim, o ile pamietam sa 2 lub 3... jak je zbierzesz wroc do zony dantro i jej daj nebralim...