Luci, siostro

<macha do siostry, tez w rozowej pidzamce>

calkiem powaznie:]
kiedys to juz mowilam....po calym dniu mhrocznosci

lubie sobie wlozyc kolorowa pidzamke :D"
Ivy pisze:kiedy moda sprzyja Twoim gustom to łatwiej jest wyszukać coś dla siebie
to fakt...tylko pozniej trzeba sie tez z tym liczyc,ze gro osob bedzie mialo cos podobnego:/ <vide ostatnio tak modne paski,szczegolnie czarno biale...teraz byle jaka lale/malolaty nosza takowe wzory...>
Gveir pisze:ciuchy metalowe nigdy nie były mainstream'owe jak by nie patrzył
hmm..a myslalam,ze metale nie maja takich duzych problemow w kwestii ubioru :] <goci to jeszcze rozumiem:)>
Sword pisze:Podobno modny jest róż, koronki i inne ''podkreślające kobiecość'' duperele.
koronki lubie,szczegolnie na gorsetach i staniczkach

a te inne podkreslajace kobiecosc duperele,jak np gorsety tez sa fajne:)...takze troche to ze ogolnie ujelas:)) <ale w sumie kiedys jak bylam grunge/metal czy co tam..to kochalam jakies tam szerokie swetry i tego typu..teraz w zyciu czegos takiego bym nie ubrala...heh>
Gagarin pisze:Garnet a Ty nosisz takie te mocno usztywniane? które służące muszą je wiązać? :D czy to takie prowizorki gorsetów?

zalezy od sytuacji,jesli np tak jak dzisiaj mam 10 min na autobus zakladam taki na zamek,z ewentualnym ozdobnym wiazaniem
taa..a najlepiej jak nie ma sluzacych akurat;) i musze sobie sama z tylu zawiazac...co za frajda o.O
Ivy pisze:które sobie upatrzyłam w Atelier Bizzare właśnie zniknęły ze stronki
jakby co mozna popytac na mathilde.pl czy jeszcze beda miec..na allegro tez chyba wystawiaja
Ivy pisze:Jeśli ktoś tu (Garnet :* ) ma namiary na jakieś inne porządne sklepy online, to niech mnie wspomoże :D
niestety Polska lezy i kwiczy jesli chodzi o takie sklepy -_- oczywiscie zawsze mozna zamowic z zagranicy........
Ivy pisze:zapanowała jakaś tragiczna moda na futrzaki
czasem mam dziwne wrazenie,ze ktos te futro na butach zerznal z legwarmersow(glownie popularne wsrod cybergothow?xd)....
Ireth pisze:jak ja nienawidze kupowac butów >.<
ostatnio bylam na zakupac z kolezanka,ktora szukala butow na bal...oohh... gosh...ale zauwazylam jedno, nawet fajne buty sa teraz modne,z takim solidnym obcasem i na koturnie;]
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 00:10 ]
Luci..jednego nie rozumiem..czemu Ty nicka masz na czarno, skoro tu takie deklaracje
a jeszcze tak o modzie na pl ulicach..typowy widok-jeansy z kozakami na wierzchu i pikowana kurtka.....ech..troche kreatywnosci, people...<zreszta, do kogo ja to mowie;P>