LOL. Nauka technik to banał. Pozwól przeciwnikowi wykonać ruch lub ustaw sobie Mark Mode zamiast np. centralny...Syriusz15 pisze:Naprawdę mało można się nauczyć i jakoś tak... hm dziwnie .
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
No , bo po pierwsze- trzeba mieć odpowiedni LVL zawodnika, i troche cierpliwości az przeciwnik wykona ruch.Syriusz15 pisze:Nie podoba mi się system uczenia się technik. Naprawdę mało można się nauczyć i jakoś tak... hm dziwnie .
Możliwe chyba tylko z Golden Arm, i miec rozgrywajacego z nie zlym shotem, lub po prostu wstawic atakujacego z nie złym Atackiem w roli "pomocnika".Nemesis pisze:No, ale 21:0 to już całkiem smiesznie jest
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nah. U mnie po prostu są sami uberzy w 1wszej trójce. Jak pisałam. Piłka nie przekracza ich połowy "boiska"Kimahri pisze:Możliwe chyba tylko z Golden Arm, i miec rozgrywajacego z nie zlym shotem, lub po prostu wstawic atakujacego z nie złym Atackiem w roli "pomocnika".

MAm piłkę

i tak w kółko. Nic wielkiego. Ok 10-11 bramek na jedna połowę.
Moja taktyka:Nemesis pisze:MAm piłkępłyne Brotherem-błyskawicą
strzelam
zabieram piłkę przeciwnikowi Brotherem
strzelam ...
Argai, lub Basic Ronso (Troche slabosc mam do Ronso ^^) przejmuje piłkę,( zawsze Ci co zaczynają wpływają na niego) niebieski kotek oddaje strzał (obowiązkowa tu jest technika golden Arm)
Dokładnie tak samoŚrednio 2-3 gole na minutę.

- Go Go Yubari
- Ifrit
Nie lubię Ronso. Są silni, ale tak wolni, że szlag mnie trafia. Brother jak przepłynie boisko do okoła, to zgubi cały pościg... istna torpeda.
Do przodu jeszcze Tidus i Eigaar. Ja mam słabość do Pah'a Guado (ogólnie do guado), więc mimo, że mam Graav'a na wyzszym levelu, to siedzi on na ławce
Obok Pah'a Berrik
A na bramce Jumal, bo był najlepszy z dostepnych na początku. Wciąz mam nadzieję, że AlBhed wywalą Nimrook'a, ale chyba nie zamierzają, dammit. W sumie to moja druzyna powinna się raczej nazywac AlBhed 

Wolni sa i to strasznie, ale z tego co wiem , to wlasnie oni maja najwiekszy shot i attackNemesis pisze:Nie lubię Ronso. Są silni, ale tak wolni, że szlag mnie trafia

Eeee tam ^^ Keepiek z podstawy u mnie swietnie sie sprawuje ^^ (tzn. i tak nie ma co robic)Nemesis pisze:A na bramce Jumal, bo był najlepszy z dostepnych na początku. Wciąz mam nadzieję, że AlBhed wywalą Nimrook'a
W końcu udało mi się podkoksować Team i musze powiedzieć, że teraz gra się przyjemnie - znam (już! xD ) zasady i wygrywam średnio 5-0 xD Rekord: 15-0 z Lolami Ronso
Wkurza mnie tylko długość jednego meczu -__-'.
A teraz skład:
LF: Tidus
RF: Wedge
MF: Brother
LD: Berrik
RD: Nuvy Ronso (cierpie na brak obrońców z dobrymi specjalami
)
GK: Nimrook
Ława:
Jumal
Botta

A teraz skład:
LF: Tidus
RF: Wedge
MF: Brother
LD: Berrik
RD: Nuvy Ronso (cierpie na brak obrońców z dobrymi specjalami

GK: Nimrook
Ława:
Jumal
Botta
Jak grałem pierwszy raz to nie bawiłem się w jakiś specjalny skład tylko właśnie jechałem wszystkich zwykłymi aurochami:) Później i tak padali jak muchy średnio po 10-0Piter pisze:A czy nie lepiej poszukać wyzwania i np grać tylko tym składem co damy jest na początku

You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Mam takie pytanka (w sumie trzy) pierwsze brzmi :
1. Na jakiej zasadzie dokladnie dziala "Reset Team Data" (wyjaśnić łopatologicznie) ?
2. W jaki sposób przyspiesza zdobywanie Jupiter Sigil ?
3. Jak zrobić aby wyswietlila sie mozliwosc walkowera w lidze i w jaki sposob mozna przeskoczyc mecz w lidze jak ci ktos strzeli gola ? (Bazowalem sie na wypowiedzi wyżej)
1. Na jakiej zasadzie dokladnie dziala "Reset Team Data" (wyjaśnić łopatologicznie) ?
2. W jaki sposób przyspiesza zdobywanie Jupiter Sigil ?
3. Jak zrobić aby wyswietlila sie mozliwosc walkowera w lidze i w jaki sposob mozna przeskoczyc mecz w lidze jak ci ktos strzeli gola ? (Bazowalem sie na wypowiedzi wyżej)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Masz znowu całą druzynę Aurochsów z początku gry.UNOisMAD pisze:Reset Team Data
Mówi się, że sejwować przed wygraniem ligii, jak nie ma to load i tak dalej. Albo, żeby resteowac team (ale wtedy się raczej ligii nie wygra lol).UNOisMAD pisze:2. W jaki sposób przyspiesza zdobywanie Jupiter Sigil ?
Wybrac denne ustawienie i nic nie robić? Nie da się przeskakiwac ot tak sobie meczy... (?!)UNOisMAD pisze:3. Jak zrobić aby wyswietlila sie mozliwosc walkowera w lidze i w jaki sposob mozna przeskoczyc mecz w lidze jak ci ktos strzeli gola ?
I OD TEGO JEST DZIAŁ HELP na przyszłość -_-
Drugą drużyną są Zanarkand Abes. Przy czym nie są to oryginalni Abes, tylko jakaś zgraja małolatów i dziwaków o nienaturalnych statystykach. Jest też podróba Tidusa, o imieniu Star Player, czy jakoś tak. Odblokowujesz ich tak samo jak Besaid- najpierw wygrywasz ligę/turniej, a potem pokonujesz ich w meczu towarzyskim. Zdaje się, że trzeba mieć Episode Complete w Zanarkand, ale nie jestem pewien.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Stracić bramkę i sie pojawi, ale najpierw ustaw najgorszy możliwie skład bo troche może zająć jak masz za dobry :D3. Jak zrobić aby wyswietlila sie mozliwosc walkowera w lidze i w jaki sposob mozna przeskoczyc mecz w lidze jak ci ktos strzeli gola ? (Bazowalem sie na wypowiedzi wyżej)
You are not dreaming. You ARE a dream...
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion