FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Ja gram pierwszy raz w FF VII na PC. Doszedłem do Costa Del Sol. Wpadłem na krypte , żeby sprawdzić czego nie zrobiłem w Opisie Przejścia do tego momentu (było tego sporo
) no i mam problem. Nie mam Yuffie!
. Czy musze przechodzić od początku? No i jeszcze jedno pytanko. Oglądałem FF VII AC i na końcu miecz Clouda "rozłożył" się. Wydaje mi sie , że jedną z częsci jest pierwszy miecz jaki mamy w grze. Czy jest taki miecz w FFVII jak w filmie?

Nie musisz wystarczy że, przejdziesz kawałek grę i niedaleko Gongaga przejdź się obok takiego wodospadu (w tych lasach ja ją tam znalazłem).Undersnacker pisze:Nie mam Yuffie!. Czy musze przechodzić od początku?
Chyba takiego nie ma, choć ja go nie pamiętam.Undersnacker pisze:Czy jest taki miecz w FFVII jak w filmie?
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Oczywiście że nie.Undersnacker pisze: Doszedłem do Costa Del Sol. Wpadłem na krypte , żeby sprawdzić czego nie zrobiłem w Opisie Przejścia do tego momentu (było tego sporo) no i mam problem. Nie mam Yuffie!
. Czy musze przechodzić od początku?
Możesz 'zdobyć ją' później (w opisie przejścia powinno być napisane co, jak i gdzie dokładnie). Yuffie nie jest niezbędna do przejścia gry, ale warto ją mieć choćby ze względu na ciekawego questa w Wutai oraz jej gładkie uda

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Witam mam 1 pytanie nie wiem co zrobic jestem w jaskini i wychodze na sam szczyt tej jaskini i widze drzewo i słońce i nie da sie tego obejsc a ni nic
co mam zrobic??
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 09:46 ]
ok cofam to pytanko
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 12:25 ]
mam następny problem gdzie mam isc zeby dostac sie do Gongagi?? po wyjsciu ze statku??
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 13:48 ]
prosze o szybką pomoc
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 14:22 ]
dokładne pytanie w jakiej czesci lasu?? bo chodze i chodze i nie ma tych ruin

[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 09:46 ]
ok cofam to pytanko

[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 12:25 ]
mam następny problem gdzie mam isc zeby dostac sie do Gongagi?? po wyjsciu ze statku??
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 13:48 ]
prosze o szybką pomoc
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 14:22 ]
dokładne pytanie w jakiej czesci lasu?? bo chodze i chodze i nie ma tych ruin
Musisz miec Buggy, wygrywa sie go w Corel Prison,( dokladnie w Gold saucer) po wyscigu Chocobosow. Potem przejedz przez rzeke i dalej do Gongagi.
Nie da sie od razu po wyjsciu, czytaj to co napisalem wyzej.Final Fantasy pisze:mam następny problem gdzie mam isc zeby dostac sie do Gongagi?? po wyjsciu ze statku??
Wszystkie lokacje są zaznaczone na mapie Krypty - http://www.k-ff.com/Final7/Obrazy/mapa_swiata_ff7.png
Troche samodzielności - nie wiesz czegoś - zajrzyj do opisu, a nie zadadwaj trywialnych pytań... I precyzuj nieco pytania, bo np.: w tym:
Jak gdzieś utknąłeś na dobre - napisz gdzie jesteś, w jakim momencie fabuły i co "nie działa".
Troche samodzielności - nie wiesz czegoś - zajrzyj do opisu, a nie zadadwaj trywialnych pytań... I precyzuj nieco pytania, bo np.: w tym:
nie wiem o co chodziłoFinal Fantasy pisze:Witam mam 1 pytanie nie wiem co zrobic jestem w jaskini i wychodze na sam szczyt tej jaskini i widze drzewo i słońce i nie da sie tego obejsc a ni nic![]()
co mam zrobic??

mam jurz Boggy ale do midgar nie moge sie dostac
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:04 ]
bo nie pokonam migdar zoloma
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:10 ]
bo pisze: Zostaniesz przetransportowany/a do Junon i droga do reszty "starego kontynentu" stoi otworem( w tym do jaskini pod Midgar do tej pory niedostępnej).
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:22 ]
to znaczy gdzie mam isc ??
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:24 ]
jak jestem w dolnej czesci Junon
??

[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:04 ]
bo nie pokonam migdar zoloma
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:10 ]
bo pisze: Zostaniesz przetransportowany/a do Junon i droga do reszty "starego kontynentu" stoi otworem( w tym do jaskini pod Midgar do tej pory niedostępnej).
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:22 ]
to znaczy gdzie mam isc ??
[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 15:24 ]
jak jestem w dolnej czesci Junon
??
Do Midagr Buggy samym nie dojedziesz, kiedy przepłyniesz nim morze. Jaskinia jest po stronie gór, za rzeczką małą, możesz do niej dojść i tam uzyskać materiał na ostatni limit dla Aeris. A do Midgar musisz dojść pieszo - przez Midgar Zolom'a. Innego wyjścia nie ma. Ale w tej chwili powinieneś już móc go pokonać. Nie możesz? To podpakuj postacie, innego wyjścia nie ma. I zajrzyj do opisu z Krypty, tam wszystko DOKŁADNIE pisze. Są też mapki -_-"
Opis jest tu - http://www.k-ff.com/Final7/index.php
Opis jest tu - http://www.k-ff.com/Final7/index.php
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=6#Sejf - proszę, panie o superoryginalnym nicku, trochę samodzielności. -_-'
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats