Zachowalem sie paskudnie...
No nic, to jak ktos zna odpowiedz na moje pytanko

to na pm prosze

Moderator: Moderatorzy
Opisu nie ma, bo nie mamy tej gry. Będzie dostępna, kupimy, zagramy, napiszemy.Googeta pisze:iema
wlasnie zakupilem final fantasy xii jak mozna napisac o niej opsi przejscia do krypty final fanatsyn xii?
bo ne moge znalesc tego:(
[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 10:02 ]
ja wie ktos to niech mi powie bo chce zostac redaktorem:)
Wszystko jeszcze zależy czy Sephi przyjmie mój opis, bo jest oparty na ekhem... nie będe już mówić na jakiej versji.IzzY pisze:Bo jak nie to mógłbym spróbować zająć się opisem (przynajmniej narazie, dopóki Sephi albo ktoś inny nie napisze dokładniejszego, opartego na Oryginale, najlepiej europejskim) licencjami, huntami i nie wiem czym jeszcze by było trzeba. Ewentualny czas skończenia nieznany, wszystko zależy od długości gry i wolnego czasu. (EDIT: I jeszcze od tego ile razy po drodze zobacze napis game over)
Slownik jezyka polskiego PWN:Cierń pisze:A co to jest kwestia ideowa twym zdaniemWiesz chociaż co to idea (Myśl Polityczna rox
)
Kod: Zaznacz cały
Osoba dotykająca Way Pointa musi mieć załoony Dawn Shard w accesory.
[color=white]Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Vaan nie jest drugim Tiduskiem a Penelo nie jest jak Rikku. Para normalnych, rozsądnych ludzi bez impulsów :P Teraz lecę po Penelo. Pieniędzy mało toteż pancerza żadnego nie kupiłem, mam wrażenie, że będzie ciężko. :D[/color]
[color=white]Ashe fajniejszego imienia nie mogła wymyślić - Amalia, hehehe.[/color]
Thompson pisze:Jeszcze takie pytanko - w tej grze są jakieś limity?Kod: Zaznacz cały
[color=white]Ashe fajniejszego imienia nie mogła wymyślić - Amalia, hehehe.[/color]
Na chwilę obecną tylko dwa razy Vaan uderzył w przeciwnika kilkoma ciosami. Od czego to zależy i czy jest jakiś sposób żeby to zrobić?[/code]