Ale i tak jest wporzo! Ogólnie to metal rlz!
Moderator: Moderatorzy
1cd Jupiter, 2cd MarsVan Falen pisze:I jeszcze coś:Red Hot Chili Peppers wydało niedawno nową płytę również jakiś miesiąc temu o nazwie "Stadium Arcadium"
Tak tak wiemy. Ja kupiłam ją w dniu premieryVan Falen pisze:I jeszcze coś:Red Hot Chili Peppers wydało niedawno nową płytę również jakiś miesiąc temu o nazwie "Stadium Arcadium"
Nie zgodze się. U mnie najwazniejsze (na równi) to: Blood sugar sex Magik, Californication i By the way. Ostatnia (x2) mi się podoba, ale nie porwała mnie tak jak trzy przed chwilą wymienione. Zgodze sie z wieloma recenzentami, którzy dali jej 3 lub 4 gwiazdki. Wolę 3 oddzielne płyty z 3ema różnymi zestawami niż 1 zestaw ze wszystkim zmiksowanym. To tak jak ostatnia płyta Hey. Niby fajna, ale w porównaniu z poprzednimi czegos brakuje. IMOtargaroth pisze:najlepsza plyta RHCP bo zawiera w sobie wszystkie gatunki jakie grali.. tak jakby podkresla ich cała twórczość.. IMO ich najlepsza płyta
tez tak mialam ,pozniej dostalam na ich punkcie swira..a teraz sa mi calkowicie obojetni ^^" (jak i inne zespoly,ktore kiedys sluchalam zreszta:) )vacek pisze:Kiedyś jak słyszałem gdzieś nirvane to wychodziłem,
wiemyuolcia pisze:to powinno sie rozdzielic - Rock(Punk, Classic, Gothic)
http://www.youtube.com/watch?v=OxeyYvmobH4Ireth pisze:ostrzejsze brzmienie,
Kochane Yuotube ^^Ireth pisze:, raz spokojne balladki