kilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy?
Za czasów Commodore 64 spędziłem jakieś 20 h

(grałem w Batmana

)
Pinhead pisze:Q:Jaki masz charakter pisma?
Nemesis pisze:Q: Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Około 60 h na wycieczce

(to nic, że jak wróciłem w niedzielę o 16, to w poniedziałek musiałem o 5 do roboty wstać

)
Q: Owoc, który najbardziej uwielbiasz?
Oj dużo by wymieniać... ale najbardziej to kiwi, banan, jabłko, marchewka
Nemesis pisze:Q: Ulubiona kawa?
Nescafe

Taka ze śmietanką (dużo śmietanki

) i 1,5 łyżeczki cukru.
Lenneth pisze:Łatwo zdobyć Twoje zaufanie, czy też we wszystkim wietrzysz podstęp - czasami bezpodstawie?
Oj nieraz, to tworzę własne teorie spiskowe...

Ogólnie, to podchodzę do ludzi z dużym dystasem i moje zaufanie jest zdobyć dość trudno, chociaż może się wydawać inaczej
Gveir pisze:Podczas jazdy samochodem (nie ważne czy kierujesz czy nie) zdarza ci się wyzywać z innymi kierowcami, czy pokazywać im fuck'a czy gest Kozakiewicza?
Nic nie pokazuje kierowcom... jedynie jak mnie denerwują, to prowokuję ich do złamania przepisów w pobliżu glin

Oj mandaty się posypały
Ivy pisze:Q: Pytanie z gatunku podchwytliwych: Jaki masz komputer?
Jakiś srebrno niebieski
Nemesis pisze:Q: Ulubiony film czeski?
Nie moge spobie przypomnieć tytułu, ale było w nim coś o podróżach kosmicznych, które prowadziły do przeniesienia się w czasie wstecz do II wojny światowej... pamiętam, że film był niezły i się przy nim uśmiałem... chociaż jak wiadomo całkowity sens wydarzeń i w ogóle był mi obcy (WTF? O_o zdarzało się często podczas oglądania

) Ale było to daaawno :D
Pinhead pisze:Q:Pytanie może głupie ale nie mam pomysłu. Lubisz czasem wyjśc na spacer? (Lubię ,a jeszcze na dodatek mam niedaleko do lasu)
Uwielbiam spacery :D W szczególności po lesie... Podczas owego czuję taką wewnętrzną moc natury... Wędrowanie, wsłuchiwanie się w odgłosy jej odgłosy, oddychanie przyjemnym leśnym powietrzem... dobrze podczas takiego spaceru jest usiąść blisko drzewa zamknąć oczy i nasycać się tą cudowną energią :D
Gveir pisze:Q: Twoja ulubiona część garderoby?

Uwielbiam rozpinane koszule (z długim jak i krótkim rękawem) oraz krótkie spodenki
Boni pisze:Q: Mężczyzno, to samo pytanie tylko na odwrót. Chyba zaczaicie skoro macie większe mózgi niż kobiety ;]
Nie lubię przesadnego makijażu u kobiet... najlepiej jak jest on bardzo delikatny (lekka szminka i podkreślone oczy (ale głupio to brzmi

))
Gveir pisze:Q: Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom?
Co 3 dni... chciałbym bardzo, ale w rzeczywistości wychodzi raz na tydzień... czsem 2
[qote="kilmindaro"]Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?[/quote]
Chemia (w liceum)
Nemesis pisze:Q: Dbasz o paznokcie?
Jasne, jak i o całe dłonie :D W końcu jest to wizytówka człowieka...
Ivy pisze:Q: Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić?
Być nauczycielem Yogi, tudzież uzdrowicielem (akupunktura itd.)... ale najbardziej to muzykiem (uwielbiam gitarę *__* zarówno basową jak i akustyczną/alektryczną)
Gveir pisze:Q: A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole? (polak i angol - zawsze na czasie ^_^)
Matematyka, historia, polski, angielski
BeeBBo pisze:Q: Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Dobra rzecz, gdy trzeba się z kimś skontaktować w aktualnej chwili... zazwyczaj nosze przy sobie.
Q: W jakiej fazie lubisz księżyc? (naszej Ziemii oczywiście

) (uwielbiam pełnie, gdy niebo jest bezchmurne *__* mogę wpatrywać się godzinami... wtedy księżyc jest taki majestatyczny, aż chciałoby się go dosięgnąć ^__^)