Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Nemesis pisze: Czy to tak ładnie okłamywać kolegów, rózyczko?
Moja piwonio ( :lol: ), wiedz, że nawet Sephiria ( aka goździk) powie Ci to samo :]
Nemesis pisze: Q: Ulubiony sklep - jaki i dlaczego?
Ostatnio empik, byłem w nim po raz pierwszy w życiu i spodobasło mi się to, że mogę pykać w psp :D xD

Q: Czy często starasz się zmienić swój image?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Boni pisze:Czy Twoim marzeniem jest uzyskać zdjęcie któregoś z forumowiczów?
Nemesis pisze:Chciałam dostać jedno pewnej osoby...wczoraj dostałam więcej niż chciałam :lol:
A niektórzy ciągle czekają na rewanż... :lol:
Tja, może nie 'marzę' o zdjęciu Nem XD, ale przydałoby mi się przed 1. października, żeby nie doznać szoku w realu. :P XD
Jaco pisze:Odkryłeś/aś ostatnio jakiś nowy zespół, wykonawcę, którego słuchasz bez przerwy?
Odkryłam, że Our Lady Peace jest całkiem miłe...
Gagarin pisze:ściagasz? ściągałeś/aś? czy raczej podpowiadasz?
Dlaczego nauczyciel wypytuje o takie rzeczy? :>
Ściągałam, dalej ściągam i dzielę się wiedzą, jeśli tylko mogę. Ściąg nigdy nie robię i bezczelna nie jestem, ale mała współpraca towarzyska podczas testu zawsze mile widziana. ^^; (Gorzej, że jestem ślepa i głucha, to znacznie ogranicza możliwości. XD) Czasami jestem/byłam stuprocentowo przygotowana, a czasami kolosa/sprawdzian w licku w całości pisał za mnie ktoś inny. Różnie to bywa(ło).
kilmindaro pisze:Twoje imię z bierzmowania?
Beata..........
Nemesis pisze:Ulubiony zapach? <ha! oryginalne>
Płyn do kąpieli o zapachu wanilii i pomarańczy = ekstaza. I jeszcze krewetki smażone z czosnkiem. :]
Nemesis pisze:Ulubiony sklep - jaki i dlaczego?
Monopolowy pod domem, bo jak mam głód na Colę, to i w środku nocy kupię. XD A sklep jest przyzwoity, bez 'obowiązkowych' żuli stojących obok, so there. XD
(...Zapomniałam tylko, że ja już nie piję Coli. *szloch*)

Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię? :> [Ja nie biorę ulotek nawet jak mi pod nos podetkną, inaczej każde przejście ulicami centrum kończyłabym ze stertą maluratury w ramionach. _^_]
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Q:Jaki masz charakter pisma?
Nieczytelny ...moje pismo to koszmar dla nauczycieli Xd ..po prostu połowy literek w wyrazach nie ma, a druga połowa wyglada zupełnie inaczej niż powinna XD

Q: Ulubiona kawa?
Mrożona z czekoladą, albo zwykła czarna z duzą ilościa mleka &#8211; kawa jest wielce ok. (: kiedys piłam też jakąs z cynamonem &#8211; dobra była ^^
Łatwo zdobyć Twoje zaufanie, czy też we wszystkim wietrzysz podstęp - czasami bezpodstawie?
Baaaardzo ale to baaaardzo trudno, z reguły prawie w ogóle nie ufam ludziom....bardzo praktyczne podejście :)
Q:Pytanie może głupie ale nie mam pomysłu. Lubisz czasem wyjśc na spacer? (Lubię ,a jeszcze na dodatek mam niedaleko do lasu)
Lubie ...obserwowanie świata stojąc z boku sprawia mi przyjamność....a jesien jest piekna, ubrana w moje ulubione kolory, więc tym bardziej ^^
Q: Ulubiony zapach? <ha! oryginalne>
Jeden który mi teraz przychodzi do głowy to mgiełka do ciała o zapachu cytryny i zielonej herbaty ^^ cytryna ma piekny zapach (:
Odkryłeś/aś ostatnio jakiś nowy zespół, wykonawcę, którego słuchasz bez przerwy?
Może nie bez przerwy, ale bardzo spodobał mi się Monoral &#8211; swietnie grają (:
Q: Kobieto, czy lubisz nosić makijaż, dlaczego go nosisz, czy czujes z tego powodu satysfakcję, a może robić make-up bo tego wymaga środowisko w jakim żyjesz?
Nie noszę, chociaz makijaz oczu bardzo mi się podoba, ale taki finezyjny :p ....bo po pierwsze nie mam po co (i tak mi nie pomoże XD), a po drugie nie mam na to czasu :D
Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię?
Chowam do plecaka i wyrzucam w domu. Co mi szkodzi te pare kartek .. :roll:

Q:Znienawidzony dzien tygodnia? ( w tym roku wtorek i środa ..wiecej hardcorowych lekcji już mi dowalić nie mogli -_-)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lenneth pisze:żeby nie doznać szoku w realu.
No tak, ale jak dostaniesz to możesz nie doczekać tego października z wrażenia XD
Boni pisze:Q: Czy często starasz się zmienić swój image?
Nie. Mam taki sam od 4 lat i dobrze mi z nim.
Ireth pisze:Q:Znienawidzony dzien tygodnia?
Czasem każdy, ale najczesciej wtorek i niedziela....

Q: Jak byś po swojemu rozwinął/rozwinęła skrót: K.R.Y.P.T.A? ;)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Boni pisze:Q: Czy Twoim marzeniem jest uzyskać zdjęcie któregoś z forumowiczów?
No, kilku osób tak... ale cicho sza, bo by to ujawniło moje tajne plany i knowania :wink:
Nemesis pisze:Q: Ulubiony zapach?
Hmm... naprawdę trudne pytanie. Na pewno lubię suszone grzyby. Zapach czystego, chłodnego powietrza po południu lub w środku nocy. Zapach włosów - girls only :wink: I... (uwaga - deviacja) zapach świerzego potu po sporym wysiłku :P
Boni pisze:Q: Mężczyzno, to samo pytanie tylko na odwrót.
Lubię, kiedy dziewczyna ma makijaż. Ale musi jej pasować. Nie ważne czy ostry, czy delikatny, ważne by było dobrze dla niej dobrany. Sam się nie maluję, ale kilka razy rozważalem taką możliwość :P
Nemsis pisze:Q: Ulubiony sklep - jaki i dlaczego?
Empik i Media Markt - oba mają to czym się intersuję.
Nigdy. Mam swój własny i skutecznie go utrzymuję od daaaawna. Ostatnim radykalnym krokiem było zapuszczenie zarostu na cały pysk :P
Lenneth pisze:Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię?
Do kosza - w Toruniu nie da się na jezdnię ich walnąc, za dużo ludzi, a i mam przed tym opory. Ogólnie staram się żeby nikt mi ich nie wepchał, bo łażenie z rękami pełnymi papieru strasznie mnie drażni.
Ireth pisze:Q:Znienawidzony dzien tygodnia?
Piątek i środa.
Nemesis pisze:Q: Jak byś po swojemu rozwinął/rozwinęła skrót: K.R.Y.P.T.A? ;)
Eee... to nie nadaje się do druku ;) :D

Q: Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom? (Codziennie - tryb pedanta aktywny całą dobę.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Ireth pisze:Q:Znienawidzony dzien tygodnia? ( w tym roku wtorek i środa ..wiecej hardcorowych lekcji już mi dowalić nie mogli -_-)
Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek :D
Nemesis pisze:Q: Jak byś po swojemu rozwinął/rozwinęła skrót: K.R.Y.P.T.A?
Koalicja Rencistów Y Prążkowanych Tyranozaurów Atakuje? Brak lepszych pomysłów...
Lenneth pisze:Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię?
Biorę i wyrzucam zaraz za rogiem
Nemesis pisze:Q: Ulubiony sklep - jaki i dlaczego?
Nasz bufet szkolny- mam takie układy, że zawsze mi dadzą kredyt zeroprocentowy :grin:
Nemesis pisze:Q: Ulubiony zapach? <ha! oryginalne>
Może świeży kurczak?

Q: A jak byś twórczo rozwinął/ rozwinęła skrót N.E.M.E.S.I.S. ?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

dark_raven pisze:Q: A jak byś twórczo rozwinął/ rozwinęła skrót N.E.M.E.S.I.S. ?
To się nazywa:
a) podpadanie modowi
b) brak pomysłu na pytanie
:lol:
Niedawno Emerytowana Mascochistka Ewentualnie Seksocholiczka i Sadystka :twisted:
kilmindaro pisze:Q: Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?
Chemia.

Q: Dbasz o paznokcie?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Wcale tego nie robie - bo i po co?
Zazwyczaj chowam do kieszeni. Przypominam sobie o nich w domu zazwyczaj xD
Nemesis pisze:Q: Jak byś po swojemu rozwinął/rozwinęła skrót: K.R.Y.P.T.A? ;)
Kudłaty Rybny Yetti Pocina Tandetną Aleją :lol:
Gveir pisze:Q: Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom?
Raz na miesiąc jak dobrze sie przyłoże :lol:
dark_raven pisze:Q: A jak byś twórczo rozwinął/ rozwinęła skrót N.E.M.E.S.I.S. ?
Normalna Ekscentryczna Miła Energiczna Solidna I Systematyczna :lol: :lol:
kilmindaro pisze:Q: Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...? (
Wszelakie ścisłe z matematyką i chemią na czele ;)
Nemesis pisze:Q: Dbasz o paznokcie?
Obcinam... czy to wystarczy?

Q: Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się rozmawiać z rodzicami o antykoncepcji/seksie ? (I NIE chodzi mi tu o "rozmowe uświadamiającą" - tylko tak po prostu...) :twisted:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gveir pisze:Miewacie kłopoty/kłótnie/spory z listonoszem?
Nie. On często jako pierwszy mówi mi dzień dobry, a co dziwniejsze, poznaje mnie nawet na ulicy, kilka przecznic od bloku. *sweatdrop*
Gveir pisze:Często siedzisz w domu (czy gdziekolwiek) na gołą klatę, czy bez innej części garderoby?
Erm... ^^
Nemesis pisze:Język obcy, którego lubisz słuchać?
Wiele lat temu zaczęłam się uczyć niemieckiego właśnie dlatego, że uwielbiam melodię tego języka. ^^ Plus obowiązkowo japoński.
kwazi pisze:Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
Nie sięgam do lodówki przed kolacją.
Nemesis pisze:Ołówek automatyczny czy zwykły?
Automatyczny, śmietki powstałe przy temperowaniu zwykłych doprowadzają mnie do szału.
Gveir pisze:Pióro kulkowe czy ze stalówką?
Leworęczni nie mają wyboru, każde pióro odpada.
Nemesis pisze:Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
48 godzin zaliczyłam nie jeden raz w życiu (wyjazdy grupowe, duh), ale to jest już granica mojej wytrzymałości. _^_
dark_raven pisze:Pamięta ktoś swoją pierwszą grę komputerową?
Yyy... nie sięgam pamięcią do czasów Atari. XD
kwazi pisze:Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się rozmawiać z rodzicami o antykoncepcji/seksie? (I NIE chodzi mi tu o "rozmowe uświadamiającą" - tylko tak po prostu...)
O antykoncepcji tak, o samym seksie już raczej nie, przynajmniej nie na poważnie, bo luźne żarty zdarzają się od czasu do czasu. Natomiast krótką dyskusję z własnym ojcem na temat brazylijskiej depilacji uważam za naturalną. :lol:

Pytanie na czasie: Co myślisz o islamie i jego wyznawcach? :]
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

kilmindaro pisze:Q: Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...? (Fizyka, okoz :D )
... chemiii- tragiczny przedmiot- nuda i beznadzieja >_< Dodałabym fizykę, ale w końcu musiałam ją męczyć na studiach i zdać kolokwium i egzamin- zdałam bez problemów, więc coś tam wiem XD
Lenneth pisze:Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię? :>
Z szacunku dla tych biedaków rozdających ulotki..wywalam je kilkanaście metrów dalej (żeby nie widzieli) albo chowam do kieszeni i odnajduję po kilku miesiącach XD Jednym słowem- nie znoszę ulotek, w życiu mi się na nic nie przydały _^_
Nemesis pisze:Q: Ulubiony zapach? <ha! oryginalne>
...Zapach farby drukarskiej w nowej książce/mandze i ..hmm, oryginalne- dobre perfumy ^^ Nie potrafię sprecyzować nazwy, bo często zmieniam zapach- kiedy przez dłuższy czas używam tych samych perfum to zaczynam się do niego przyzwyczajać i zwyczajnie go nie czuję XD
Nemesis pisze:Dbasz o paznokcie?
Nie lubię tipsów, nie chodzę na manicure, nie maluję na nich wzorków- dbam żeby wyglądały przyzwoicie i maluję bezbarwną odżywką ;)
kwazi pisze:Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się rozmawiać z rodzicami o antykoncepcji/seksie ?
Jasne, to żaden temat tabu :] Może i nie wdaję sie w osobiste zwierzenia, ale dowcipy i aluzje na temat seksu to codzienność ;) Antykoncepcję też przerabiałam ^^
Lenneth pisze:Co myślisz o islamie i jego wyznawcach? :]
Moja wiedza opiera się tylko na kilku wykładach w liceum i obserwacji w telewizji ;) ale i tak sie wypowiem..
Islam jako taki jest mi obojętny-sama religia z pewnością nie jest zła, szkoda ze jest wykorzystywana w tylu konfliktach. IMO każda religia głoszona przez radykała jest niebezpieczna- sama już nie wiem czy ta zła sława islamu to wina telewizji i propagandy, czy samych jego wyznawców O_o Poza tym za każdym razem gdy słyszę o "islamskich terrorystach" staram się spojrzeć na sytuację takze z drugiej strony- oni również mogą nas uważać za terrorystów, w końcu chrześcijanin też potrafi być bezwzględnym mordercą :roll: Oczywiście przeraża mnie sposób w jaki islamiści wypowiadają się na temat swojego przywiązania do religii i deklarują nienawiść do innych wyznań, jednak zbyt mało o nich wiem, żeby wydawać osądy.
Nie mogę za to patrzeć w jaki sposób Zachod zrównuje z ziemią wyznawców religii, której tak naprawde nie rozumie i nie szanuje.

Q: Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić? (Praca chara designera w Japonii- na przykład przy tworzeniu gier Konami albo Square *___*)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Nasza Ewidentnie Miłowana Energiczna Siostrzana I Super XD
kilmindaro pisze:Q: Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?
Matma (ja p******e - nie ma gorszego przedmiotu) i chemia (też baran kompletny).
Mam na tym punkcie obsesję - objawia się przez bardzo, bardzo krótkie obcinanie ich.
kwazi pisze:Q: Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się rozmawiać z rodzicami o antykoncepcji/seksie ?
Nie raz i nie dwa. Mamuśka jest wyjątkowo tolerancyjna, więc nie mam problemów z dogadaniem się na ten temat, nawet w poważnej rozmowie. Ale... to jest jakoś tak dziwnie rozmawiać z rodzicami o sexie :wink:
Lenneth pisze:Pytanie na czasie: Co myślisz o islamie i jego wyznawcach? :]
Nie mam przeciwko nim nic. Za to przeciwko tej marginalnej grupie radykałów i fanatyków, która zniszczyła obraz tej pokojowej religii w oczach świata mam - nawet bardzo wiele. Bym ich po prostu powystrzelał. I Islamem jest taki problem, że większość jego wyznawców to osoby niewykształcone - a to prowadzi do zbytniego fanatyzmu i dosłownego interpretowania Koranu. No i należy dodać do tego zwykłych, chorych na umyśle fanatyków. Ogólnie podejście mam takie same jak do każdej innej religii - niech sobie żyją w spokoju, dając mi spokój - jestem areligijny.
Ivy pisze:Q: Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić?
Rysownik i malarz w Japonii, albo art designer gier lub anime w dowolnym zakątku świata ^^

Q: A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole? (polak i angol - zawsze na czasie ^_^)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Q: Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić?
Chciałabym być mangaką... pomysłów mi nie brakuje, za to talentu plastycznego...owszem Y_Y

Q: Najniezwyklejsza rzecz jaka widziałeś/aś?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Nemesis pisze:Ulubiony zapach?
Jeśli chodzi o perfumy to będzie Malizia zielona
Lenneth pisze:Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię?
ULOTKI SĄ ZUE!!!! Rosnosiłem kiedyś ulotki ale po domach ,rozniosłem 2 tyś. i miałem dość. A jeśli chodzi o pytanie to trafiają do kosza.

Gveir pisze:Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom?
Codziennie
kilmindaro pisze:Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?

Chemia
Nemesis pisze:Najniezwyklejsza rzecz jaka widziałeś/aś?
Policyjna Nysa stanęła w płomieniach (sama z siebie jechała a nagle bum!)

Q:Ulubione perfumy??
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Q: Ulubiony sklep - jaki i dlaczego?
Taki gdzie kupię to co chce.
Q: Czy często starasz się zmienić swój image?
Nie zmieniam wcale.
Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię? :>
Najczęsciej nie biorę ulotek (to też zależy od tego kto je rozdaje :wink: ) Zwykle odpowiadam że już jadłem. A jeśli mam dobry humor to biorę całą garść (zazwyczaj od jakichś miłych dziewczątek) i sam rozdaje.
Q:Znienawidzony dzien tygodnia?
Nie mam.
Q: Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom?
Lubie mieć porządek. Jeśli trzeba posprzątać to sprzątam. Czasem cały dom.
Q: A jak byś twórczo rozwinął/ rozwinęła skrót N.E.M.E.S.I.S. ?
Wolę nie pisać... po co potem rozwijać skrót B.A.N. :lol:
Q: Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...? (Fizyka, okoz :D )
Wszelkie ścisłe.
Q: Dbasz o paznokcie?
obcinam i piłuje...to chyba tak ;)
Q: Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się rozmawiać z rodzicami o antykoncepcji/seksie ?
Nie zdarzyło mi się chociaż często jestem na to narażony. Wystarczy posłuchać chwile mojego ojca i jego kumpli - teoretyków. Z młodości pamiętam wiele lekcji :lol: Motywy z brzozą itp. :lol:
Pytanie na czasie: Co myślisz o islamie i jego wyznawcach? :]
Szanuję każdą religię ale islamu się boję. Ludzie zabijający w imię mahometa są chorzy. To samo jeśli chodzi o chrześcijaństwo i mordowanie pogan.
Q: Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić?
Nie mam jakichs większych ambicji a o pracy w przyszłości nie mysle. Jedno wiem że będe chciał robić coś z czego będe mógł być dumny i szczęsliwy. Najważniejsze to żyć w zgodzie z samym sobą i odnaleźć się w tym co sie robi. Myślę o wojsku.

Q: A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole?

Angielski.
Q: Najniezwyklejsza rzecz jaka widziałeś/aś?
Nie było jeszcze takiej rzeczy.
Q:Ulubione perfumy??
Takie które ładnie pachną. Nie znam się na tym.

Q: Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

kilmindaro pisze:Q: Ile najwięcej czasu spędziłeś/aś przed kompem bez zadnej znaczącej przerwy?
Za czasów Commodore 64 spędziłem jakieś 20 h :lol: (grałem w Batmana XD)
Pinhead pisze:Q:Jaki masz charakter pisma?
Obrazek
Nemesis pisze:Q: Najdłuzszy okres bez snu, jaki udało Ci sie przetrwać?
Około 60 h na wycieczce XD (to nic, że jak wróciłem w niedzielę o 16, to w poniedziałek musiałem o 5 do roboty wstać :P )
Q: Owoc, który najbardziej uwielbiasz?
Oj dużo by wymieniać... ale najbardziej to kiwi, banan, jabłko, marchewka XD
Nemesis pisze:Q: Ulubiona kawa?
Nescafe XD Taka ze śmietanką (dużo śmietanki :P ) i 1,5 łyżeczki cukru.
Lenneth pisze:Łatwo zdobyć Twoje zaufanie, czy też we wszystkim wietrzysz podstęp - czasami bezpodstawie?
Oj nieraz, to tworzę własne teorie spiskowe... XD Ogólnie, to podchodzę do ludzi z dużym dystasem i moje zaufanie jest zdobyć dość trudno, chociaż może się wydawać inaczej ;)
Gveir pisze:Podczas jazdy samochodem (nie ważne czy kierujesz czy nie) zdarza ci się wyzywać z innymi kierowcami, czy pokazywać im fuck'a czy gest Kozakiewicza?
Nic nie pokazuje kierowcom... jedynie jak mnie denerwują, to prowokuję ich do złamania przepisów w pobliżu glin XD Oj mandaty się posypały :evilbat:
Ivy pisze:Q: Pytanie z gatunku podchwytliwych: Jaki masz komputer?
Jakiś srebrno niebieski XD
Nemesis pisze:Q: Ulubiony film czeski?
Nie moge spobie przypomnieć tytułu, ale było w nim coś o podróżach kosmicznych, które prowadziły do przeniesienia się w czasie wstecz do II wojny światowej... pamiętam, że film był niezły i się przy nim uśmiałem... chociaż jak wiadomo całkowity sens wydarzeń i w ogóle był mi obcy (WTF? O_o zdarzało się często podczas oglądania XD) Ale było to daaawno :D
Pinhead pisze:Q:Pytanie może głupie ale nie mam pomysłu. Lubisz czasem wyjśc na spacer? (Lubię ,a jeszcze na dodatek mam niedaleko do lasu)
Uwielbiam spacery :D W szczególności po lesie... Podczas owego czuję taką wewnętrzną moc natury... Wędrowanie, wsłuchiwanie się w odgłosy jej odgłosy, oddychanie przyjemnym leśnym powietrzem... dobrze podczas takiego spaceru jest usiąść blisko drzewa zamknąć oczy i nasycać się tą cudowną energią :D
Gveir pisze:Q: Twoja ulubiona część garderoby? XD
Uwielbiam rozpinane koszule (z długim jak i krótkim rękawem) oraz krótkie spodenki XD
Boni pisze:Q: Mężczyzno, to samo pytanie tylko na odwrót. Chyba zaczaicie skoro macie większe mózgi niż kobiety ;]
Nie lubię przesadnego makijażu u kobiet... najlepiej jak jest on bardzo delikatny (lekka szminka i podkreślone oczy (ale głupio to brzmi :lol: ))
Gveir pisze:Q: Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom?
Co 3 dni... chciałbym bardzo, ale w rzeczywistości wychodzi raz na tydzień... czsem 2 :lol:

[qote="kilmindaro"]Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?[/quote]

Chemia (w liceum)
Jasne, jak i o całe dłonie :D W końcu jest to wizytówka człowieka...
Być nauczycielem Yogi, tudzież uzdrowicielem (akupunktura itd.)... ale najbardziej to muzykiem (uwielbiam gitarę *__* zarówno basową jak i akustyczną/alektryczną)
Gveir pisze:Q: A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole? (polak i angol - zawsze na czasie ^_^)
Matematyka, historia, polski, angielski
BeeBBo pisze:Q: Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Dobra rzecz, gdy trzeba się z kimś skontaktować w aktualnej chwili... zazwyczaj nosze przy sobie.

Q: W jakiej fazie lubisz księżyc? (naszej Ziemii oczywiście XD) (uwielbiam pełnie, gdy niebo jest bezchmurne *__* mogę wpatrywać się godzinami... wtedy księżyc jest taki majestatyczny, aż chciałoby się go dosięgnąć ^__^)
"We carry death out of the village!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”