FFX-2: Help cz.2
Moderator: Moderatorzy
miałem to samo:D Koleżaka Nemesis napisała mi, że pominąłem coś wcześniej i jako radę dostałem grać zgodnie z opisem :D. Więc ty miałaś na pewno to samo
Pozdr

"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Sofa "Moje życie to..."
- Go Go Yubari
- Ifrit
Obawiam się, że niektórzy mogą już mieć dość moich pytań, ale w końcu kto pyta, nie błądzi
Więc znów mam problem. Przechodzę New Game Plus i chcę zdobyć dwa przedmioty: Enterprise i Key To Success. Aby zdobyć ten pierwszy muszę pominąć misję w Moonflow w 1-szym rozdziale (a więc misję Tobliego), a by zdobyć ten drugi muszę wykonać jeden z questów Tobliego bezbłędnie. Pytanie czy to się ze sobą "nie gryzie"? Czy aby dostać Key To Success nie muszę przypadkiem wykonać wszystkich questów Tobliego, a tylko jeden bezbłędnie? Bo jeśli tak, to nie mogę pominąć misji w Moonflow i nie dostanę Enterprise.
Z góry dzięki za odpowiedź

Z góry dzięki za odpowiedź
Wiec pytam dla pewnosci bo wczoraj przeszedlem gre pierwszy raz i to w 99% wiec jesli w new game plus poprostu oddam sfere innej organizacji bede mial 100%?? prosze o szybka odpowiedzNemesis pisze:Za drugim razem pomijasz to, co:
a) nie jest niezbedne dla przebiegu fabuły
b) <wynikające z a> olewasz questy.
I należy pamiętać, aby oddac sfere organizacji, która się olało w 1wszej grze.
Mogę powiedzieć jak u mnie się stało. Za pierwszym razem ukończyłam grę w 98%. W New Game Plus oddałam sferę komu innemu i po drodze zrobiłam jeszcze coś (nie mam pojęcia co), że nagle mam już 100%. A żeby było śmieszniej, to przy pierwszym przechodzeniu gry nie zrobiłam questu z firmami na Calm Lands, więc teoretycznie wciąż nie powinnam mieć 100% (bo jestem na rozdziale 2)
Eh, a ja tylko chcę dostać Mascota 
PS. W pierwszym rozdziale spisałam dokładnie komu co proponować reklamując firmę z Calm Lands i szukając małżonki, aby dostać max punktów i teraz szukam kogoś kto mógłby sprawdzić czy działa to także u innych (moim zdaniem, jeśli odpowiedzi potencjalnych klientów miałyby być losowe, to każde załadowanie gry powinno wywołać inną odpowiedź na konkretną propozycję, a tymczasem odpowiedzi są te same i wygląda na to, że w każdym rozdziale gry). Jeśli ktoś chciałby potestować moje zapiski, to niech pisze na priva.

PS. W pierwszym rozdziale spisałam dokładnie komu co proponować reklamując firmę z Calm Lands i szukając małżonki, aby dostać max punktów i teraz szukam kogoś kto mógłby sprawdzić czy działa to także u innych (moim zdaniem, jeśli odpowiedzi potencjalnych klientów miałyby być losowe, to każde załadowanie gry powinno wywołać inną odpowiedź na konkretną propozycję, a tymczasem odpowiedzi są te same i wygląda na to, że w każdym rozdziale gry). Jeśli ktoś chciałby potestować moje zapiski, to niech pisze na priva.
Jeden naprawiacz dostajesz w Djose za hasło "MARNELA"
Drugi znajdujesz w lochach pod Chocobo Farm
Trzeci chyba można wykopać na pustyni (chyba)
Więcej nie pamiętam
Drugi znajdujesz w lochach pod Chocobo Farm
Trzeci chyba można wykopać na pustyni (chyba)
Więcej nie pamiętam

Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Jeden dostaniesz w świątyni Djose. Od gościa w małym pomieszczeniu na lewo od wejścia do COT
[ Dodano: Czw 14 Wrz, 2006 09:48 ]
Pozwala on naprawić Experiment 5 razy
[ Dodano: Czw 14 Wrz, 2006 09:48 ]
Pozwala on naprawić Experiment 5 razy
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Sofa "Moje życie to..."