Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lenneth pisze:Uważaj i nie uogólniaj.
Wiem. Mówię jedynie o tym jak to u nas ludzie lubia się obnosić ze swą wiarą, nawracać innych etc. Nie wszyscy, wiadomo, ale jednak... Mam uraz do takich osób...
Lenneth pisze:Pytanie: Żadna praca nie hańbi, ale czego nie chciał(a)byś robić za żadną cenę?
Pracować przy szambiarce, opiekować się starymi niedołęznymi ludźmi (mycie ich etc.)

Q: Ulubiona rasa psa? :>
apple

Post autor: apple »

Q: Ulubiona rasa psa? :>
West Highland White Terrier.
Q: Miewasz takie chwile, że nie jesteś w stanie usiedzieć w miejscu, skupić się na niczym, tzn. nosi cię? (Miewam, a nie cierpię tego szczególnie w nocy, wtedy o ile nie pada, zbieram się i włóczę po okolicznych terenach)
Owszem- czasem do nadmiaru kofeiny, nerwów a czasem zupełnie bez powodu. Wtedy jak kładę się do łóżka, to nie moge leżeć bez ruchu, tylko uaktywnia mi się okazjonalny Zespół Niespokojnych Nóg- wówczas albo wstaję i coś czytam, gram, tudzież chodzę po domu.
Q: Patrzysz nieznajomym w oczy czy unikasz ich spojrzenia?
Różnie to bywa- czasami się łapię na tym że zwyczajnie się na kogoś gapię, bez jakiegoś konkretnego uzasadnienia o_O Natomiast najczęściej idąc chociażby przez ulicę unikam wzroku obcych, zresztą czesto chodzę z lekko pochyloną głową.
Q: Miałeś/aś kiedyś taki dzień, kiedy wszystko przeciwko Tobie się sprzysięgło?
Całą masę, w ubiegłym roku szk. zwłaszcza :/ Nie jestem teraz w stanie przytoczyć jakiegoś konkretnego przykładu.

Q: Jakie masz zdanie na temat pedofilii- kastrować czy leczyć?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

apple pisze:Jakie masz zdanie na temat pedofilii- kastrować czy leczyć?
Pielęgnować w sobie, co też czynię. :lol:
A na serio: kastrować, jeśli zgwałcił i zabił - chociaż sama kastracja nie usuwa problemu, bo człowieka można wykorzystać seksualnie nie tylko za pomocą własnego instrumentu. Więc oprócz zabijania libido niech jeszcze delikwent gnije w więzieniu, bez szans na warunkowe.
A takich, co np. tylko oglądali zdjęcia (już samo oglądanie napędza popyt, więcej ludzi chce potem takie zdjęcia robić), też do pudła i tam leczyć. Zastanawiam się tylko, czy to w ogóle jest uleczalne.

Gdybym była za karą śmierci (a nie jestem), to pedofile-gwałciciele byliby u mnie jednymi z pierwszych w kolejce do krzesła.

Pytanie [pewnie już było, ale mnie to akurat ciekawi XD]: ulubiony polityk?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Grzybek Z Octu pisze:Czy doświadczyłeś/łaś kiedyś OOBE (Out of body experience - uczucia bycia 'poza' swoim ciałem) lub LD (Lucid dreaming - świadomego snu) ? Jeśli tak to oczywiście opowiedz o tym

OOBE i LD doświadczyłem(swojego czasu zajmowałem się różnymi "dziwnymi" rzeczami) a co najśmieśniesze LD da się "wypracować" możesz świadomie wejśc w LD(to nie przypadek ,ale nie polecammożna od tego ucierpieć)
BeeBBo pisze:Czy boisz się śmierci?
Nie , jestem świadomy że kiedyś wszyscy "bliscy" odejdą a rakże zabraknie i mnie.
kilmindaro pisze: Umiesz zasypiać na zawołanie?
Nie , i bardzo się z tego cieszę
Nemesis pisze:Najlepszy Twój OSOBISTY sposób na nie spanie?
Pojechać na rybki na nocke , ewentualnie impreza bądz warta(jak to nie raz bywało)
Lenneth pisze:Żadna praca nie hańbi, ale czego nie chciał(a)byś robić za żadną cenę?
nie wiem. Za odpowiednią cene zrobie co zechcesz
apple pisze:Jakie masz zdanie na temat pedofilii- kastrować czy leczyć?
Pedofila nie da się wyleczyć. Ja bym stosował ostre tortury :evil:
Lenneth pisze:ulubiony polityk?
Taki który nie żyje?

Q: Jak często pijesz? (chodzi mi o napoje z %) ( chyba za często , prawie co dziennie)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Q: Umiesz zasypiać na zawołanie?
Nie i w sumie nawet dobrze, bo lubię bezsenne godziny w całkowitej ciemności.
Nemesis pisze:Q: Najlepszy Twój OSOBISTY sposób na nie spanie?
Każdy dowolny - są lepsze rzeczy do roboty, a spanie, o ile nie pamiętam snu odbieram jako okres niebytu, nie ma mnie nigdzie, nie istnieję, a to mi się zdecydowanie nie podoba.
Lenneth pisze:Pytanie: Żadna praca nie hańbi, ale czego nie chciał(a)byś robić za żadną cenę?
Prostytucja dla mężczyzn, uciążliwe zajmowanie sie ludzmi w stanie niedołężynym lub 'roślinnym', zabijanie dzieci, takie coś, bo bycia płatnym zabójcą za odpowiednią cenę nie wykluczałbym.
Nemesis pisze:Q: Ulubiona rasa psa? :>
Kundel :P
apple pisze:Q: Jakie masz zdanie na temat pedofilii- kastrować czy leczyć?
Pedofili - zabójców na krzesło, stryczek, cokolwiek co by ich szybko wykończyło... A może nie za szybko... Takich, których to podnieca, a 'jeszcze' niczego się nie dopuścili - leczyć, pod nadzorem policji, psychologa i prokuratora.
None of them.
Pinhead pisze:Q: Jak często pijesz?
Kiedyś (liceum i gimanazjum) codziennie prawie, i nie tylko zwykłe % ale konkretniejsze trunki. Teraz, kiedy starych kumpli brak na codzień, nie mam z kim, a samemu to mnie nie bawi. Więc raz na dwa, trzy tygodnie.

Q: Jaki jest dla Ciebie szczyt moralnego upadku? (Wszelkie formy krzywdzenia dzieci, osób niewinnych i nie mogacych się bronić, brak skrupułów przed wszelkimi rodzajami przemocy i znęcania się)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Gveir pisze:Gags, you know
heheheheh :)
Gveir pisze:Q: Miałeś/aś kiedyś taki dzień, kiedy wszystko przeciwko Tobie się sprzysięgło?
pewnie i to sporo... ale nie chce mi się o tym pisac... :/
Pinhead pisze:Q: Czy Ciebie też wku***ają te durne pielgrzymki i procesje?
yyyy jakie procesje i pielgrzymki? te takie już stare? nie, nic do nich nie mam, niech sobie ludzie robia co chcą... jak chcą sobie łazic i się modlic to co mnie to obchodzi
BeeBBo pisze:Q: Czy boisz się śmierci?
pewnie, chyba jak każdy (albo wiekszość), martwi mnie fakt pozostawienia niedokończonych spraw, ludzi pod opieką itp. chociaż sam wolalbym chyba skonać niż przeżywac śmierć całej rodziny i bliskich :/
Grzybek Z Octu pisze:Q: Czy doświadczyłeś/łaś kiedyś OOBE
OOBE przypadkowo (przed snem albo zaraz po przebudzeniu), jak sobie uswiadamiałem, ze cos jest nie tak - gwałtown powrót do rzeczywitości - jakbys łopata przez łeb dostał. a LD próbuje i nic :/ chociaż częto śnie mając świadomość, że to sen.
Gveir pisze:Q: Miewasz takie chwile, że nie jesteś w stanie usiedzieć w miejscu, skupić się na niczym, tzn. nosi cię?
pewnie... jestem raczej aktywną osobą i muszę regulrnie pozbywać sie nagromadzonej energii. Sport - najlepszy!
kilmindaro pisze:Q: Umiesz zasypiać na zawołanie?
absolutnie NIE, bardzo chętnie bym zdobył taką zdolność ale to nierealne. ja nawet nie moge spać jak jest pełnia... czy jestem zmeczony czy nie - nie zasne :/ (nie zmieniam sie w wilkołaka :> )
Nemesis pisze: Q: Najlepszy Twój OSOBISTY sposób na nie spanie?
GG i jazda cała noc :)
nie móglbym pracować w rzeźni, jako kloszard czy ksiundz
Nemesis pisze:Q: Ulubiona rasa psa?
baset
M. Thatcher - konkretna babka :)
kastrowac... to jest kara duuuuuża, plus do kicia na dozywocie...
jak mam ochotę, nie za często ale nie też super rzadko. średnia tygodniowa (chociaż bywaja długie przerwy) to kilka piw, oczywiście to też jest zależne od okazji :] Uwalanie sie na maksa już mnie nie bawi.
Gveir pisze:Q: Jaki jest dla Ciebie szczyt moralnego upadku? (Wszelkie formy krzywdzenia dzieci, osób niewinnych i nie mogacych się bronić, brak skrupułów przed wszelkimi rodzajami przemocy i znęcania się)
dodam jeszcze do tego co wymieniłeś: brak kontroli nad samym soba, gdzie instynkty biorą góre nad rozumem zdecydowanie częsciej niz powinny, ściemnianie w zywe oczy... geeeez

Q. Oddałbyś/abyś swoje organy po smierci potrzebującym, czy wolisz być pochowany/a w całości? <oddać nere! >
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

nie musze specjalnie nigdzie sie wybierac:] podobno mieszkam w najniebezpieczniejszej dzielnicy miasta..zdarza mi sie wracac poznymi wieczorami,do domu..i bywa jak w SH :]

ale tak to nie mialam okazji szwedac sie w nocy po jakis bunkrach o.O <moze i dlatego,ze nie ma zadnych w poblizu>

<pytanie dla osob z rodzenstwem> jak bardzo macie rozne gusta? a moze jestescie jak dwie krople wody?

[me-uwielbia azjatow, lubi 'swoja muzyke]
[sister-hate asian, nie-lubic 'mojej' muzyki :] przed chwila tu przyszla i 'boze,czego tu sluchasz' bleh:] ]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
apple

Garnet pisze:

<pytanie dla osob z rodzenstwem> jak bardzo macie rozne gusta? a moze jestescie jak dwie krople wody?

[me-uwielbia azjatow, lubi 'swoja muzyke]
[sister-hate asian, nie-lubic 'mojej' muzyki :] przed chwila tu przyszla i 'boze,czego tu sluchasz' bleh:] ]
Aj, zupełnie odmienne. Zgadzam się z moją siostrą tylko w tym, że nie lubimy obydwie kalafiora :mrgreen:
Q: Skoro już przy rodzenstwie jesteśmy: lepsze bycie jedynakiem, czy posiadanie rodzeństwa? :>
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Lenneth pisze:Pytanie [pewnie już było, ale mnie to akurat ciekawi XD]: ulubiony polityk?
Polska: Janusz Korwin-Mikke

Świat: Willy Brandt (Karl Herbert Frahm) i jeszcze kilku, ale nie będe się rozipsywał :P
Garnet pisze:<pytanie dla osob z rodzenstwem> jak bardzo macie rozne gusta? a moze jestescie jak dwie krople wody?
Siostra słucha baaardzo różnorodną muzykę (od rapu przez pop po rock) No nie lubi zbytnio jak deathu słucham :P Lubi inny typ książek itd. Ogólnie to mamy różne upodobania... kulinarne zwłaszcza.
apple pisze:Q: Skoro już przy rodzenstwie jesteśmy: lepsze bycie jedynakiem, czy posiadanie rodzeństwa? :>

Rodzeństwo to skarb... jest z kim pogadać, pooglądać coś... Ci co są jedynakami, to są moim zdaniem pokrzywdzeni przez los (chociaż sami zazwyczaj mają zgoła odmienne zdanie... )

Q: Czy Twoim zdaniem władzę powinni sprawować tylko ludzie bogaci???
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

apple pisze:West Highland White Terrier.
No i słusznie XD <mamy white'ka ^^>
Odizolowac i leczyć.
Martwy polityk Oo'
Gagarin pisze:Q. Oddałbyś/abyś swoje organy po smierci potrzebującym, czy wolisz być pochowany/a w całości?
Jakby się nadawały, to oddałabym. Po spaleniu i tak byłoby mi juz wszystko jedno... :roll:
kilmindaro pisze:Q: Lubisz szlajać się po jakiś zabudowaniach/piwnicach/opuszczonych fabrykach/kanałach w nocy i do tego w kompletnych ciemnościach? :> Latarka ewentualnie dozwolona (uwielbiam ^^)
Nie, a po cholerę... wolę włączyć sobie dobry horror...
apple pisze:Q: Skoro już przy rodzenstwie jesteśmy: lepsze bycie jedynakiem, czy posiadanie rodzeństwa? :>
Nie wiem. Nigdy nie miałam rodzeństwa, więc nie mam porównania. Czasem by się pewnie przydało, ale ryzykować, że byłaby ta osoba całkowitym mym przeciwieństwem i nie mogłabym się z nią dogadywać...nie, dzięki. No i mniejsza kolejka do spadku.. :O
Cierń pisze:Q: Czy Twoim zdaniem władzę powinni sprawować tylko ludzie bogaci???
Bogacie, nie rozumieją problemów biednych, a biedni mają awersje do bogatych. Najlepiej ci srednio usytuowani, a w ogóle to wszystkiego po trochu. Tyle, że politycy sobie ładnie zarabiają...zbyt ładnie. Zresztą nienawidze polityki...

Q: Co myślisz o tej całej aferze z tym, ze Bush nie chce Kaczki przyjąć? <imo znakomicie... jeden idiota nie pojedzie do drugiego..poza tym sezon polowań na Kaczki ;) >
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Pinhead pisze:Q: Czy Ciebie też wku***ają te durne pielgrzymki i procesje?
Raczej śmieszą- banda niedomytycgh ludzi śpiewa religijne piosenki ;) Ale każdy ma wybór- skoro im to potrzebne to niech sobie idą :]
Najpierw kastrować a później leczyć- żeby się gangrena nie wdała :P
Pinhead pisze:Q:Piwo czy wino
Wino, inne alkohole mogłyby nie istnieć.
Lenneth pisze:Pytanie: Twoje ulubione miejsce w sieci?
http://oekaki.art.pl/ - jak nie mam co robić to sobie tam bazgram :] Uzależniające ;)
Gagarin pisze:Q. Oddałbyś/abyś swoje organy po smierci potrzebującym, czy wolisz być pochowany/a w całości? <oddać nere! >
Nie dbam o to co się ze mną stanie po śmierci- niech sobie biorą co chcą xD (A później spalą i rozrzucą prochy w jakimś ładnym miejscu. W Tokio na przykład- przynamniej po śmierci mogłabym sobie pozwiedzać :P )
Garnet pisze:<pytanie dla osob z rodzenstwem> jak bardzo macie rozne gusta? a moze jestescie jak dwie krople wody?
Mimo 9 lat różnicy jesteśmy z Faris równie pochrzanione, oglądamy razem anime i filmy ( nie wszystkie rzecz jasna xD) , słuchamy często tej samej muzyki _^_ Ja sie przy niej odmładzam, a one się starzeje :lol: Często sie ze soba zgadzamy, zdarza nam się wypowiedzieć jakieś słowo, czy zdanie równocześnie. Jak już się kłócimy to intensywnie, ale krótko xD
Cierń pisze:Q: Czy Twoim zdaniem władzę powinni sprawować tylko ludzie bogaci???
Sprawowanie władzy przeważnie wiąże sie z zarabianiem pieniędzy, trudno by było biedakowi grać prezydenta :] Ale <teoretycznie> władzę powinni sprawować ci co mają mózg a nie pieniądze.
Nemesis pisze:Q: Co myślisz o tej całej aferze z tym, ze Bush nie chce Kaczki przyjąć? <imo znakomicie... jeden idiota nie pojedzie do drugiego..poza tym sezon polowań na Kaczki ;) >
Pierwsze słyszę. Szkoda, na pewno zrobiliby sobie ładne zdjęcia i kilka razy uścisnęli sobie dłonie.

Q:Używasz młodzieżowego, ziomalskiego slangu :lol: ? A może pojedynczych słówek. Jakich?
Ostatnio zmieniony sob 09 wrz, 2006 16:55 przez Ivy, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Gagarin pisze:Q. Oddałbyś/abyś swoje organy po smierci potrzebującym, czy wolisz być pochowany/a w całości?
Nie ma nic przeciwko temu, niech wezmą dowolne organy jakie by były potrzebne, mi już się do niczego nie przydadzą, a robali karmić nie chcę, kremacja rox. Zresztą kiedy zostanę cyborgiem oddam swoje ciało na organy XD
kilmindaro pisze:Q: Lubisz szlajać się po jakiś zabudowaniach/piwnicach/opuszczonych fabrykach/kanałach w nocy i do tego w kompletnych ciemnościach? :>
Jasne! Głównie szlajam się po lasach i takich okolicach w nocy, kiedy spać nie mogę, ale jak się da to i zaglądam do co lepszych bunkrów w okolicy czasami.
Nie wiem - don't have any ;)
Nie mam rzadnego i jest mi dobrze tak jak jest, fakt, nie wiem jak jest gdy się ma rodzeństwo, ale nie przeszkadza mi to. Jestem kompletnym samotnikiem, mogłyby być ciężko.
Władzę powinni sprawować ludzie kompetentni, inteligentni, znający się na rzeczy - z różnych warstw społecznych, bo tylko to gwarantuje jako takie zróżnicowanie w systemie władzy, które jest porzebne do zdrowe, normalnego rządzenia.
Nemesis pisze:Q: Co myślisz o tej całej aferze z tym, ze Bush nie chce Kaczki przyjąć?
Mam z tego konkretną polewkę i cieszy mnie to, że jeden kretyn nie chce gadać z drugim :D
Ivy pisze:Q:Używasz młodzieżowego, ziomalskiego slangu :lol: ? A może pojedynczych słówek. Jakich?
Dzień w którym zacząłbym wołać "ziom", "narka", "joł", byłby ostatnim dniem jakiego bym chciał dożyć... Nie mogę zcierpieć takiego slangu.

Q: Czy twoi rodzice podzielają twoje zainteresowania, nie są do tyłu zględem technologii i poglądów? (Moja mamusia kochana - oglądamy anime, grywamy w Tekkena, "Poszedł, teraz ja chcę posiedzieć w intrenecie!" zdarza sie słyszeć codziennie, a i jest bardzo wysoce tolerancyjna na wszystko ^^)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gveir pisze:Q: Czy twoi rodzice podzielają twoje zainteresowania, nie są do tyłu zględem technologii i poglądów?
Moja nie umie włączyć komputera, ani sms'ów wysyłac więc komputery i gry odpadają. Czasem patrzy krytycznie jak gram u niej na konsoli wzrokiem "ok, rób co chcesz, ale dalej nie rozumiem czemu Cię to ciekawi". Raz przeczytała tom X'a i się jej spodobało... przestraszyłam się i więcej jej nie dałam (póxniej X nie robi się taki milusi...). Mam zamiar puscic jej "Grobowiec świetlków" "Ruchomy zamek Hauru" i "Spirited away". Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Aha i pokazałam jej mojego Tarutaru, to stwierdziła, że jestem dziwna :lol:
Ojcu kiedyś tłumaczyłam, ze manga i anime to nie tylko Pokemony, ale do niego nic nie dociera. Klapki na oczach i zyje z własnymi poglądami... może go poczestuję Vampire Hunter D kiedys -_-'

Q: Ulubiony horror?
apple

Gveir pisze: Q: Czy twoi rodzice podzielają twoje zainteresowania, nie są do tyłu zględem technologii i poglądów? (Moja mamusia kochana - oglądamy anime, grywamy w Tekkena, "Poszedł, teraz ja chcę posiedzieć w intrenecie!" zdarza sie słyszeć codziennie, a i jest bardzo wysoce tolerancyjna na wszystko ^^)
Hmm. Moja matka umie korzystać z komputera, ale głównie z Office`a i netu (praca)- wszelkie inne zagadnienia to już czarna magia. Kiedyś chciałam z nią pograć w Tekkena ale nie chciała ;) Natomiast jej stosunek do moich gier nie jest jakiś negatywny, raczej neutralny z domieszką pozytywu- ostatnio nawet stwierdziła, że chociaż się języka trochę nauczę.
Ojciec- jeszcze gorzej, umie tylko Worda obsługiwać. Nawet nie wiem co sądzi o konsolach :>
Obydwoje jednak są totalnie tolerancyjni, tylko po prostu ich to wszystko nie kręci.
Q: Ulubiony horror?
Ogólnie to najbardziej lubię te bardziej psychologiczne, niż science fiction- bo te często zakrawają o kicz, a nawet jeśli nie, to okazują się niewypałami. Myślę, że moge napisać, że ulubionym jest Blady strach- trzyma w napięciu i ma dość zaskakujący finał.

Q: Jesteś intro-, czy ekstrawertykiem?
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Nemesis pisze:Q: Najlepszy Twój OSOBISTY sposób na nie spanie?
Lubię spać, więc nie mam żadnych.
Nemesis pisze:Q: Ulubiona rasa psa?
Za psami nie przepadam - wolę koty, żółwie wodne i jednorożce.
Kastrować? Nie, bo ta forma kary nie eliminuje problemu i byłaby aktem głupoty oraz barbarzyństwa w słodkiej otoczce prawa i 'cywilizacji'. Można nią jedynie nasycić (na moment) rządny krwi, prymitywny motłoch oraz gazety brukowe. Leczyć? Niby w jaki sposób, skoro nie jesteśmy pewni nawet etiologii pedofilii ? Co zatem z nimi robić? Oddziały zamknięte/więzienia i BADAĆ. Naukowcy mieli by spore pole do popisu :twisted:
Lenneth pisze:Pytanie [pewnie już było, ale mnie to akurat ciekawi XD]: ulubiony polityk?
Nie interesuję się polityką ani tym bardziej politykami. Jednak zawsze darzyłem sympatią "za oryginalność" J.Korwina-Mikke. Jego poglądy zostawiam na boku. Z zagranicznych? Napoleon :P
To zależy od tego ile mam pieniędzy i wolnego czasu :)
Tak jak już rozmawialiśmy drogi Gagarinie :> to zależy od tego czy narządy były by 'dobre' Jeśli byłyby i ktoś by ich potrzebował to czemu nie?
kilmandaro pisze: Q: Lubisz szlajać się po jakiś zabudowaniach/piwnicach/opuszczonych fabrykach/kanałach
Niezbyt mnie to bawi, ale po paru bunkrach chodziłem z latarką (polecam te na Helu). Wolę straszyć, niż doświadczać lęku :).
apple pisze: lepsze bycie jedynakiem, czy posiadanie rodzeństwa?
Nie wiem- mój brat nie żyje.
Jestem tego samego zdania co poprzednicy - to zależy od umysłu i kompetencji, nie od pieniędzy. Zatem odpowiedź na pytanie brzmi nie.
Nemesis pisze:Q: Co myślisz o tej całej aferze z tym, ze Bush nie chce Kaczki przyjąć?
Jakiej znowu aferze? :) Nie oglądam telewizji a internetowe newsy z polityki omijam szeroki młukiem.
Ivy pisze:Q:Używasz młodzieżowego, ziomalskiego slangu :lol: ? A może pojedynczych słówek. Jakich?
Niestety muszę być na bieżąco, bo czasem potrzebne mi jest znaleźć wspólny język z młodzieżą. Z młodzieżą..omg, jak to fatalnie brzmi >.<. Może to być: "elo, yo, ziom, ośka, świnia, kieta, zwała" - ten ostatni jest dla mnie szczególnie przykry.. Do tego rzecz jasna dochodzą przekleństwa :)
Gveir pisze: Q: Czy twoi rodzice podzielają twoje zainteresowania, nie są do tyłu zględem technologii i poglądów?
Absolutnie nie podzielają moich zainteresowań [można powiedzieć, że je akceptują] względem technologii - nie jest źle, poglądy - średniowiecze..choć nie generalizuję, czasem zdarzy się jakiś nowoczesny koncept.
Nemesis pisze: ulubiony horror?
Nie lubię horrorów.
apple pisze: Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem?
Jestem...ambiwertykiem.

Q: Kogo na chwilę obecną chciałbyś poznać z tego Forum w realu ? Uwaga: TYLKO jedną osobę proszę 8) :> [Lenneth :oops: ]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”