Gveir pisze:Gags, you know
heheheheh
Gveir pisze:Q: Miałeś/aś kiedyś taki dzień, kiedy wszystko przeciwko Tobie się sprzysięgło?
pewnie i to sporo... ale nie chce mi się o tym pisac...
Pinhead pisze:Q: Czy Ciebie też wku***ają te durne pielgrzymki i procesje?
yyyy jakie procesje i pielgrzymki? te takie już stare? nie, nic do nich nie mam, niech sobie ludzie robia co chcą... jak chcą sobie łazic i się modlic to co mnie to obchodzi
BeeBBo pisze:Q: Czy boisz się śmierci?
pewnie, chyba jak każdy (albo wiekszość), martwi mnie fakt pozostawienia niedokończonych spraw, ludzi pod opieką itp. chociaż sam wolalbym chyba skonać niż przeżywac śmierć całej rodziny i bliskich
Grzybek Z Octu pisze:Q: Czy doświadczyłeś/łaś kiedyś OOBE
OOBE przypadkowo (przed snem albo zaraz po przebudzeniu), jak sobie uswiadamiałem, ze cos jest nie tak - gwałtown powrót do rzeczywitości - jakbys łopata przez łeb dostał. a LD próbuje i nic

chociaż częto śnie mając świadomość, że to sen.
Gveir pisze:Q: Miewasz takie chwile, że nie jesteś w stanie usiedzieć w miejscu, skupić się na niczym, tzn. nosi cię?
pewnie... jestem raczej aktywną osobą i muszę regulrnie pozbywać sie nagromadzonej energii. Sport - najlepszy!
kilmindaro pisze:Q: Umiesz zasypiać na zawołanie?
absolutnie NIE, bardzo chętnie bym zdobył taką zdolność ale to nierealne. ja nawet nie moge spać jak jest pełnia... czy jestem zmeczony czy nie - nie zasne

(nie zmieniam sie w wilkołaka

)
Nemesis pisze:
Q: Najlepszy Twój OSOBISTY sposób na nie spanie?
GG i jazda cała noc
Lenneth pisze:Pytanie: Żadna praca nie hańbi, ale czego nie chciał(a)byś robić za żadną cenę?
nie móglbym pracować w rzeźni, jako kloszard czy ksiundz
Nemesis pisze:Q: Ulubiona rasa psa?
baset
Lenneth pisze:ulubiony polityk?
M. Thatcher - konkretna babka
apple pisze:Q: Jakie masz zdanie na temat pedofilii- kastrować czy leczyć?
kastrowac... to jest kara duuuuuża, plus do kicia na dozywocie...
Pinhead pisze:Q: Jak często pijesz?
jak mam ochotę, nie za często ale nie też super rzadko. średnia tygodniowa (chociaż bywaja długie przerwy) to kilka piw, oczywiście to też jest zależne od okazji :] Uwalanie sie na maksa już mnie nie bawi.
Gveir pisze:Q: Jaki jest dla Ciebie szczyt moralnego upadku? (Wszelkie formy krzywdzenia dzieci, osób niewinnych i nie mogacych się bronić, brak skrupułów przed wszelkimi rodzajami przemocy i znęcania się)
dodam jeszcze do tego co wymieniłeś: brak kontroli nad samym soba, gdzie instynkty biorą góre nad rozumem zdecydowanie częsciej niz powinny, ściemnianie w zywe oczy... geeeez
Q. Oddałbyś/abyś swoje organy po smierci potrzebującym, czy wolisz być pochowany/a w całości? <oddać nere! >
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.