Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

opisz krotko,jak wygladaja Twoje kapcie
Jeden się zgubiła, a ten, który został jest różowy (to stare kapcie :P) z czymś - jakimś rysunkiem, ale nie pamiętam jakim :lol: Dawno w nich nie byłam ;)
Erelen Galakar Ale było minęło...
Buhahaha ja się do niego nie odzywam, zeby się nie wkurzyć :lol: Tak wiem co kiedyś mówiłam, ale po lepszym poznaniu hmmm... no cóż :P
eh kujony...
Nieeee- powód mam podobny co Garnet :D Za pasek na świadectwie zawsze coś dostaję :D
Nemesis pisze:Stanik usztywniany, zwykły czy wolnośc dla cycków? (pytanie dla pan...i panów, jeżeli którys nosi)
Usztywniany

Q: Kiedy piewszy raz farbowałaś/eś włosy?? O ile takie coś było ^^ (w moim przypadku nie było nic takiego ^^ Nie wiedziałąm jakiego pytanie zadać :D)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:opisz krotko,jak wygladaja Twoje kapcie
Kapcie? Jakie kapcie? Kapcie to ZUO. Ja tylko boso!

Q: Wyobrax sobie, ze śpisz, a tu do Ciebie przychodzi wampir i mówi, że wyssie z Ciebie krew... co Ty na to?
("śmiało, ale zrób przy okazji ze mnie wampira O_o" ;) ...albo "aaaaa nie! <panic & run away>" )
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Eiko pisze:Q: Wkurzył Cię ktoś ostatnio tak fest?
tak - mój ojciec... -_-
Nemesis pisze:Q: Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek?
podoba mi się ten text: WOLNOŚĆ DLA JAJEK! ale jednak bokserki. Slipki... chyba nawet żadnych nie mam. Wolność dla cycków!
czarne - wystarczy?
Eiko pisze:Q: Kiedy piewszy raz farbowałaś/eś włosy?? O ile takie coś było ^^
neva eva ;) ale jak posiwieje kompletnie, to przemysle ;)
Nemesis pisze:Q: Wyobrax sobie, ze śpisz, a tu do Ciebie przychodzi wampir i mówi, że wyssie z Ciebie krew... co Ty na to?
dobre pytanie :> fajnie byłoby być wampirem - takim Draculą po rumuńsku :D powiedziałym - bierz mnie i zrób ze mnie swego druha. Tylko musiałbym nauczać w szkole wieczorowej... :]

Q: jajko na miękko czy na twardo? jakie preferujesz?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Gagarin pisze:czarne - wystarczy?
nie :lol: <musisz je opisac dokladnie,inaczej zablokuje Ci pisanie w quizie:] > :lol:
Gagarin pisze:jajko na miękko czy na twardo? jakie preferujesz?
zdecydowanie na miekko..3 min. gotowania...i pychaa ..^^ te rozplywajace sie żółtko ^_^ :wink:

czesto zamawiasz jedzenie przez telefon (glownie mam tutaj,na mysli pizze..ale jesli komus zdarzylo sie cos innego zamowic przez tel. chetnie posluchamy co to bylo;P)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Gagarin pisze:Q: świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy? oj dosyć często :]
Dwa razy w podstawówce, potem wybitnie mi się nie chciało.
Eiko pisze:Q: Wkurzył Cię ktoś ostatnio tak fest??
Powinno brzmieć, "kiedy ktoś ostatnio cię nie wkurzył" ^_^
Nemesis pisze:Q: Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek?
Wolnośc dla jajek, jak już *koniecznie* to slipy. A panie tak jak Gags powiada ^^
Garnet pisze:opisz krotko,jak wygladaja Twoje kapcie :lol:
Wolnośc dla stóp :wink: Nie mogę zdzierżyć, nie noszę.
Eiko pisze:Q: Kiedy piewszy raz farbowałaś/eś włosy??
Trzy miechy temu robiłem sobie mangową grzywkę na czerwono, ale już zeszło niestety (a reszta jest brązowa) XD
Nemesis pisze:Q: Wyobrax sobie, ze śpisz, a tu do Ciebie przychodzi wampir i mówi, że wyssie z Ciebie krew... co Ty na to?
"A źryj na zdrowie! Ale uczyń mnie swym kompanem!" ^^ Serio, hmm, zgoda ale pod warunkiem zostania jednym z nich.
Gagarin pisze:Q: jajko na miękko czy na twardo? jakie preferujesz?
Na twardo, zdecydowanie.
Garnet pisze:czesto zamawiasz jedzenie przez telefon
Raczej nie, wolę po nie podejść/podjechać.

Q: Lubisz sobie czasem coś upichcić samemu? (Ostatnio tak, nawiązałem bliską znajomość z patelnią :D )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Gagarin pisze:świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy?
Kiedyś często.Ale zacząłem pić i już ni bardzo wole iśc na piwo niz siedzieć nad podręcznikami
Eiko pisze:Q: Wkurzył Cię ktoś ostatnio tak fest??
Dzisiaj baba w autobusie
Nemesis pisze:Q: Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek? (pytanie dla panów).

Bokserki only

Czarne :)
Eiko pisze: Kiedy piewszy raz farbowałaś/eś włosy??

Hmmm.. ale na jaki kolor?? A poważnie to było chyba jak miałem ze 12 -13 lat
Nemesis pisze: Wyobrax sobie, ze śpisz, a tu do Ciebie przychodzi wampir i mówi, że wyssie z Ciebie krew... co Ty na to?
Dobra! Ale potem moja kolej :)
Na Twardo ,bo twardy chłopak ze mnie (Joke)
Garnet pisze:czesto zamawiasz jedzenie przez telefon

Nigdy , wole sam coś spboe upichcić
Gveir pisze:Lubisz sobie czasem coś upichcić samemu?
Tak i to bardzo często , lubie gotować

Q: Ile godzin sypiasz na dobę ? (Ja zazwyczaj od 5 do 7 )
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Garnet pisze:zdecydowanie na miekko..3 min. gotowania...i pychaa ..^^ te rozplywajace sie żółtko ^_^
/nod
Pinhead pisze:Q: Ile godzin sypiasz na dobę ?
W wakacje: średnio 8-10
W roku akademickim: 3-6
Ostatnio: 17 O_O'
kilmindaro pisze:Q: Ulubiony śrubokręt?
Cały :lol:

Q: Lubisz sam/a majsterkować? A jak tak, to co ostatnio zbudowałeś/aś? ;)
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Taki , jaki w danej chwili mi jest potrzebny
Nemesis pisze:Pinhead napisał/a:
Q: Ile godzin sypiasz na dobę ?

W wakacje: średnio 8-10
W roku akademickim: 3-6
Ostatnio: 17 O_O'

17 godzin !!! To nie spałaś ze 3 doby chyba że aż tyle odsypiałas.
Nemesis pisze:Q: Lubisz sam/a majsterkować? A jak tak, to co ostatnio zbudowałeś/aś?
Jak trzeba to lubie . A osstatnio zbudowałem kominek (+ rozprowadzenie) ach zarobiło się kasiorki

Q: Kiedy ostatnio byłeś/aś na weselu??? (w zeszła sobote wesele mojej siorki)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

na slubie to rok temu (przyjaciolka mi wybaczyla.. i nie szłam na jej wesele^^)

a na weselu...hmm...gdzies z 6 lat temu (teraz owocem tego wszystkiego,jest moj 5 letni chrzesniak:])

Q-jaka interesujaca osobe poznales/as ostatnio na necie?

<30letniego Serba :D ..net to jednak ciekawa rzecz;) >
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Pinhead pisze:Q: Ile godzin sypiasz na dobę ?
Z 5 - 6 na dobę, przy czym idę ziu ziu o 3 - 4 w nocy.
Dowolny, który potrzebny w obecnej chwili.
Nemesis pisze:Q: Lubisz sam/a majsterkować? A jak tak, to co ostatnio zbudowałeś/aś? ;)
Nawet lubię, ale raczej nic nie składam własnych konstrukcji, raczej naprawiam i poprawiam.
Pinhead pisze:Q: Kiedy ostatnio byłeś/aś na weselu???
Pięć lat temu, na ślubie ciotki. Pierwszy raz i mam nadzieję na jeszcze długi czas ostatni. Bo był po tym tak epicki kac, że to on miał mnie, a nie ja jego...
Garnet pisze:Q-jaka interesujaca osobe poznales/as ostatnio na necie?
Ostatnio raczej nikogo, za to ogólnie mam takich znajomych całkiem sporo, ale zagraniczych raczej zero.

Q: Czy jadasz pałeczkami? Jeśli tak to mniej więcej jak często i czy to lubisz? (Lubię, jadam często, prawie codziennie, makaronik (ogólnie kluski wszelakie), ryż, kartofle... wsio się da :wink: )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gveir pisze:Q: Czy jadasz pałeczkami? Jeśli tak to mniej więcej jak często i czy to lubisz?
Kocham. Wszystko co się da zjeśc pałeczkami, to pałeczkami zjem ;)

Q: Legalna aborcja: tak czy nie? DLACZEGO?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Najciekawsza akcja na wycieczce szkolnej? (Wykolejenie pociągu (autentyk), wyrwanie drzwi z zawiasów w klasztorze, i coś tam jeszcze było pod siedzibą Radia Maryniak, ale do stzrelania do księży się ni przyznaję
To mi przypomina, jak w siódmej klasie na wycieczce do Sanktuarium Maryjnego (?) w Niepokalanowie wychowawczyni przyłapała mnie na oglądaniu świerszczyka z dwoma kolegami. _^_ A trzeba Wam wiedzieć, że miałam zawsze do tej pory celujący z zachowania, czerwony pasek i nieposzlakowaną reputację. XDD Nienawidziłam tej baby i miałam z nią potem nieciekawe przejścia, ale teraz, po latach, jestem w stannie docenić bezcenny wyraz jej twarzy w tamtym momencie. XD
Gveir pisze:Pociąłeś/aś się kiedyś nożem/zaciąłeś sie przy goleniu (dla panów część )?
A bo to panie nie zacinają się przy goleniu (innych miejsc niż twarz :>)? Ba, zresztą nawet przy używaniu wosku czasem poleje mi się krew... :/
Gagarin pisze:świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy?
W podstawówce zawsze, średnia rok w rok powyżej pięciu (raz nawet 5.6) _^_ W liceum oczywiście lałam już na średnią, paska nie miałam nigdy. XD
Nemesis pisze:Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek? (pytanie dla panów). Stanik usztywniany, zwykły czy wolnośc dla cycków? (pytanie dla pan...i panów, jeżeli którys nosi)
Chciałabym wolność, ale rozmiar nie pozwala, no chyba, że w domu. _^_ A tak to usztywniany.
Gveir pisze:Lubisz sobie czasem coś upichcić samemu?
Nie lubię. Ale matka uważa, że moje wakacje są od tego, żebym robiła (prawie) codziennie obiad, więc... >.<
Gveir pisze:Czy jadasz pałeczkami? Jeśli tak to mniej więcej jak często i czy to lubisz?
Rzadko, czyli tylko wtedy, kiedy razem z moją grupą z japońskiego pichcimy u kogoś w domu japońskie żarcie. :) Lubię używać pałeczek... niestety, wszyscy z grupy są w tym ode mnie lepsi, dlatego podczas walki przy kociołku nabe zawsze przegrywam w wyścigu o największe krewetki. XD A sensei jest najgorsza, bo jeszcze uwielbia się droczyć, machając mi przed nosem swoimi pałeczkami z jakimś smacznym kąskiem. T_T
Nemesis pisze:Legalna aborcja: tak czy nie? DLACZEGO?
3xTAK. Jestem za zdecydowanym złagodzeniem istniejącej ustawy. Już raz się (chyba nawet w tym temacie) rozpisywałam nad powodami:
--kobieta musi mieć prawo do decydowania o własnym ciele, prawo do rozstrzygania takiej kwestii w zgodzie z własnym sumieniem
--nie będzie mi nie moja religia narzucać, co jest słuszne a co nie. Dla mnie kilka komórek ludzkich nie jest myślącym, czującym człowiekiem, któremu należą się prawa większe (!) od praw ciężarnej. Poza tym co ma ksiądz do rodzenia dzieci?! Ja mu się nie wpieprzam w sprawy liturgii czy katechezy, czyli rzeczy, o których nie mam pojęcia.
--czemu każda kobieta powinna wychowywać dziecko będące np. owocem gwatłu? Wiem, że i takie maleństwo można pokochać, albo urodzić i oddać do adpocji - wszystko zależy od matki - ale dla niektórych mam samo urodzenie takiego dzieciaka to kolejna trauma
--obecnie lekarze łamią nagminnie istniejącą ustawę, odmawiają wykonania badań płodu (jeśli np. istnieje podejrzenie, że jest ciężko uszkodzony i matka będzie chciała aborcji), ignorują prośby kobiet o (legalną) aborcję i zasłaniają się sumieniem; to się musi zmienić
--są dzieci, które rodzą się z ciężkimi wadami wrodzonymi i całe życie spędzają jako (prawie) roślinki, wycieńczając jednocześnie rodziców. Dziękuję za taką wegetację. Z własnego rodzinnego doświadczenia wiem, jak nawet (tylko?) kilkuletnie opiekowanie się człowiekiem-rośliną wykańcza psychicznie.
--za mało mamy jeszcze dzieci w reklamówkach, dzieci karmionych ale niechcianych, dzieci w sierocińcach, etc? Albo skrajnie nieodpowiedzialnych, fatalnych matek z dzieckiem-wpadką?
--podziemie aborcyjne kwitnie i ma się dobrze. Lekarz, który za dnia w klinice odmówi aborcji, po godzinach wykona zabieg za 'drobną' opłatą. Bogatsze panie mogą oczywiście pojechać np. do Niemiec i tam rozwiązać swój 'problem'. Ta chora sytuacja uderza w najbardziej potrzebujących, czyli kobiety biedne.
--reasumując: nie twierdzę, że aborcja jest dobra albo zła i sama nie wiem, czy bym się na nią zdecydowała. Ale do cholery jasnej, każda kobieta powinna mieć wybór. A ja nie potępiam takich, które z własnej woli dokonały aborcji. To często straszne przeżycie, które prześladuje potem aż do śmierci. Na pewno w uporaniu się z nim nie pomaga ostracyzm ze strony rodziny, sąsiadów, księdza, etc.
Mogłabym tak pisać godzinami, ale starczy.

Pytanie: Twoje ulubione miejsce w sieci? (Tylko nie piszcie, że Krypta. XD W moim przypadku to oczywiście www.fanfiction.net :])
Ostatnio zmieniony śr 06 wrz, 2006 23:59 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Pytanie: Twoje ulubione miejsce w sieci?
DeviantArt... :x Czyli dołowanie się talentem u innych, którego mi poskąpiono -_-''

I podpisuję cię w 100% pod tym co o aborcji napisała Len.

Q: Co możesz kupować i kupować i tak bez przerwy? (nowe zegarki i torebki T_T)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

co do aborcji..jak zwykle,w Japonii ciekawie jest sprawa rozwiazana (mam tu na mysli te 'cmentarzyki' nienarodzonego płodu,z posazkami 'wodnych dzieci'...)
Nemesis pisze:Co możesz kupować i kupować i tak bez przerwy?
zgadnijcie co dzisiaj kupilam?XD <tak,tak..gorsecik^^"> ehmmm XD
poza tym kosmetki, szczegolnie cienie do powiek..;)

q-tramwaj czy autobus? ...badz trolejbus^^" czym lubisz najbardziej jezdzic?
...metrem :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Garnet pisze:q-tramwaj czy autobus? ...badz trolejbus^^" czym lubisz najbardziej jezdzic?
Garnet pisze:...metrem :lol:
No i ześ sobie odpowiedziała :lol:

Q: Czym zatem nie lubisz jeździć? ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”