Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Eiko pisze:Q: Jaki samochód chciałabyś/chciałbyś mieć w posiadaniu??
Jakiś z lepszych modeli Ferrari - Enzo czy jeden z innych nowszych. Lamborghini Diablo też bym nie pogardził.
kilmindaro pisze:Kombinuj Homeworlda, to spotkamy się na pewno :evilbat:
A którego konkretnie 8) Daj mi dwa tygodnie, a wszechświat zachwieje się posadach od naszych epickich bitew :evilbat:
kilmindaro pisze:Q: Umiesz jeździć rowerem? Ale nie normalnie, tylko tak trikowo
Naczelny trik - "Jak Przewrócić Się Tak Aby Doznać Jak Najmniej Fraktur I Obtarć Do Żywego Mięsa" XD Tak... kiedyś jak sunąłem przez kierownicę na asfalt, efektem było zdarcie tkanki mięsnej policzka prawego aż do kości jażmowej... Nie miałem policzka od oka do końca brody... Od tej pory ćwiczę upadanie XD
Ireth pisze:Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją :)
Druga klasa liceum, pierwsza lekcja tego dnia, wszyscy na stołówce, ksiądz jeszcze nie przyszedł (religia to była), więc sobie siedzimy zaspani jak diabli... Siedzimy i siedzimy i słyszę "Andrzej! Chodź!", a że to krzyknęła niezbyt kochana przez mnie *koleżanka*, odkrzyknąłem (nadal zaspany) "Nie ma ch**a! Nie idę!". Nagle cisza... Patrzę... A tam ksiądz przy biurku, a ona obok niego i wywołuje kolejne osoby do wystawienia ocen na półrocze... I wszyscy w śmiech... Podszedłem do niego jak na skazanie (cały czas polewka na głos u wszystkich i u niego), a on "Niewyspany, co?" XD Poczułem się maksymalnie rozbrojony :D 6 na półrocze miałem :P
Eiko pisze:Q: No to teraz najzabawniejsza historyjka minionych już wakacji... Tak, tak pprzecież to już historia :(
Hmm, jakichś zabawnych w sumie tego roku nie było niestety :sad: Sorry, no bonus ;)

Q: Najbardziej znienawidzony segment edukacji polskiej? (Gimanzjum - jako rocznik eksperymentalny 1986 doświadczyłem go w czasie jego największego prymitywizmu i niedorozwoju...)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gveir pisze:Q: Najbardziej znienawidzony segment edukacji polskiej?
Roman Giertych :lol: Pewnie byłoby to gimnazjum, ale ja jestem stary rocznik i mnie ono jeszcze nie dotyczyło ;)
kilmindaro pisze:Q: Jak sie masz?
Hmmm jeszcze miesiąc wakacji....super się mam XD

Q: Waga Twojego plecaka/torby whatever, gdy idziesz na zajęcia?
(jaki plecak? jaka torba? :lol: no chyba, że są wykłady to cięzka...picie, gameboy, discman... :O )
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Nemesis pisze:Q: Waga Twojego plecaka/torby whatever, gdy idziesz na zajęcia?
Oj różnie zależy ile mam lekcji ^^ Ale w tym rou widać z planu, że będzie cięzki... :P
Nemesis pisze:Roman Giertych
^^ O tak :P Ale mundurków nie mam <jupi>

Q: Twój "najlepszy" początek roku? (Na rozpoczęciu podczas zamieszania gadałam z kumpelami i akurat mnie zauważyła syrektorka, wzięła mnie za rękę i musiałam stać koło niej :lol: )
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

kilmindaro pisze:Jak sie masz
"....kochanie, jak się masz...." :D Wysmienicie :P
Zwykle pozbywałem się co cieższych książek, lub tych, które zawsze nosił kumpel z ławki :] Raczej lekki, ale nigdy nie ważyłem :P
Eiko pisze:Q: Twój "najlepszy" początek roku?
Nie mogłem sobie odpuścić tego pytania XD

A więc tak... 1 klasa liceum, rozpoczęcie roku. Zwiedzamy szkołę z wychowawczynią... potem mamy iść na lekcje o_O (1 września... to było dziwne...) Po 1 takiej lekcji mamy się udać na kolejną. W tym okresie kocenie było jeszcze jako tako dozwolone. Musimy iść do klasy nr 4. Jakimś dziwnym trafem się rozdzieliłem od reszty klasy. Znalazłem drzwi z 4 na nich ale to nie była klasa... Chodze po korytarzu w tą i z powrotem, cały czas przechodząc obok gości ze starszych klas. W końcu oni się wkurzyli, zatargali do wc-ta i musiałem jeździć na kiblu.... już w pierwszym dnui :] Ale nie było tak źle.

Za to w podstawówce, w pierwszym normalnym dniu, czyli 2 września, zaraz po pierwszej lekcji uciekłem do domu... bo była przerwa i nie wiedziałem co się podczas niej robi xD

Pozostając przy tym temacie

-> Staliście kiedyś "w kącie" w szkole? :D (ja ostatni raz chyba w podstawówce, ale pewien delikwent z mojej klasy miał tą przyjemność nawet w klasie maturalnej _^_ )
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Eiko pisze:Lubisz małe dzieci??
Tak, ale wyłącznie cudze i oglądane przez maksymalnie pięć minut.
Ivy pisze:Jaką bronią chciałbyś walczyć, gdybyś był postacią w grze rpg?
Jako Lenneth chciałabym wykonywać włóczną Nibelung Valesti. :D
kilmindaro pisze:Jak u Ciebie jest z pieniędzmi? (Często na coś wydajesz/nieczęsto/Chowasz do skarpety i nie dasz ruszyć?)
Mam długi... :lol:
Gotówkę najczęściej wydaję na bieżąco, blizans pod koniec miesiąca wynosi zero. Natomiast pienądze na koncie są święte i nie do ruszenia.
Nemesis pisze:Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD
Kapitana Dymano, Squalla3000, Patryka, kubusia... :lol: A tak na poważnie to chciałabym poznać wszystkich stałych bywalców, nie jestem wybredna XD i lubię duże grupy ludzi, bo tak ciekawiej. :]
kilmindaro pisze:A w szczególności Lenneth [.............] +resztę niezrównoważonych umsłowo ludzi z Krypty
Czy to był komplement? :lol:
Gveir pisze:Co rano myślisz patrząc w lustro?
Nie myślę, mój mózg rano nie funkcjonuje.
Nemesis pisze:Waga Twojego plecaka/torby whatever, gdy idziesz na zajęcia?
Przed: średnio cięzki plecak (ze dwa wielkie podręczniki, zeszyty, luźne kserówki + gruba książka do czytania, gazety i/lub czasopisma XD, sprzęt muzyczny + piedrółki typu parasol, kosemtyki, które razem ważą więcej niż wszystko inne razem wzięte _^_). Po: nie do udźwignięcia, wszystko co poprzednio + kserówki dorównujące wagą i rozmiarem książce telefonicznej. >.<
Jaco pisze:Staliście kiedyś "w kącie" w szkole?
LOL. Nie, nie przypominam sobie w ogóle takich kar. Dostałam za to parę razy linijką po rękach i to od katechetki, geez. :roll:
kilmindaro pisze:Poparzyłeś/aś się kiedyś? Co jak i gdzie?
Z co drugim papierosem mi nie idzie (dlatego rzuciłam). :lol: Ostatnio oparzyłam się zimą, natychmiast wsadziłam rękę w śnieg, a i tak malutką bliznę ma ręku mam do dziś. _^_

Pytanie: Chciał(a)byś nosić szkolny mundurek? Heh, jestem tak stara XD, że załapałam się na czasy, kiedy w szkole nie było szóstek, a dziewczynki (ja też) miały obowiązkowe fartuszki. XD Tamte akurat były obleśne, ale nie miałabym nic przeciwko gustownym mundurkom w mojej byłej szkole.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Pytanie: Chciał(a)byś nosić szkolny mundurek?
Ogólnie cz bym chciała, aby były: Nie, bo bym zazdrościła dzieciom XD A ogólnie: taaaak.
Czy chciałabym nosić? Noooo ba! *_*
Takie jak japonczycy mają...i posadzić wiśnie w całej Warszawie... :>

Q: Najciekawsza uwaga w dzienniczku jaką dostałeś/aś?
(Zerówka, za oplucie kolegi/koleżanki...nie pamiętam XD)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Nemesis pisze:Ogólnie cz bym chciała, aby były: Nie, bo bym zazdrościła dzieciom XD A ogólnie: taaaak.
Czy chciałabym nosić? Noooo ba! *_*
A ja bym nie chciała :lol:
Q: Poparzyłeś/aś się kiedyś? Co jak i gdzie?
Na wakacjach se wodę na herbatę gotowałam, a jak się zagotowała to moja inteligentna kuzynka wzięła ten czajnik i gorącym wrzątkiem mi rękę polała, bo chciała sama nalać do szklanki -_-
Q: Najciekawsza uwaga w dzienniczku jaką dostałeś/aś?
Uderzyła koleżankę z liścia w buzię czy coś takiego :D No co jak się na mnie rzuciła to jej oddałam :P A uwagę sama se musiałam wpisać :lol:

Q: Czego miałeś/miałaś więcej: uwag czy pochwał?? ^^
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Eiko pisze:Q: No to teraz najzabawniejsza historyjka minionych już wakacji... Tak, tak pprzecież to już historia :(
Taaa... Jazda rowerem po pijaku... XD Ale mi nie było do śmiechu (szczególnie ze względu na utrate skóry na kolanach i siniak rozciągający się od połowy przedramienia do połowy tricepsa XD do dzisiaj mnie łokieć boli :roll: ) A tak, to nic takiego zabawnego się nie wydarzyło ;) Albo nie pamiętam XD
Gveir pisze:Q: Najbardziej znienawidzony segment edukacji polskiej? (Gimanzjum - jako rocznik eksperymentalny 1986 doświadczyłem go w czasie jego największego prymitywizmu i niedorozwoju...)
Indeed
(jaki plecak? jaka torba? :lol: no chyba, że są wykłady to cięzka...picie, gameboy, discman... :O )
Niewielka... notatek nie robię, bo mam od tego ludzi... w środku tylko jakieś pierdoły, by coś na zajęciach powiedzieć XD no i discman ;)
Lenneth pisze:Pytanie: Chciał(a)byś nosić szkolny mundurek? Heh, jestem tak stara XD, że załapałam się na czasy, kiedy w szkole nie było szóstek, a dziewczynki (ja też) miały obowiązkowe fartuszki. XD Tamte akurat były obleśne, ale nie miałabym nic przeciwko gustownym mundurkom w mojej byłej szkole.
Nie... mundurki to ZUO T__T XD
Nemesis pisze:Q: Najciekawsza uwaga w dzienniczku jaką dostałeś/aś?
(Zerówka, za oplucie kolegi/koleżanki...nie pamiętam XD)
Ogólnie to byłem bardzo grzeczny... Ale w podstawówce w 3 klasie wywaliłem plecak przez okno takiemu jednemu zarozumialcowi :] No i uwaga była XD

EDIT
Eiko pisze:Q: Czego miałeś/miałaś więcej: uwag czy pochwał?? ^^
A ja wiem... pochwał nie było... tylko uwagi XD

Q: Zbierasz znaczk ? :lol: (or sumthin` like this)
Ostatnio zmieniony pn 04 wrz, 2006 13:35 przez Cierń, łącznie zmieniany 1 raz.
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Mikołaj na lekcji niemieckiego łąpie się z kolegą za nogi _^_ (chodzilo o to że oparłem sobie nogi o jego krzesło a on chciał mi je zdjąć)
Na równi. Mało tego i mało tego :)

Jak bardzo Salad FIngers zdążył już Ci zniszczyć mózg? ^^ (dla zainteresowanych www.fat-pie.com . Polecam też spoilsbury toast boy ^^ Uraz mózgu gwarantowany...)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Cierń pisze: Albo nie pamiętam XD
No tak jak się balowało całe lato to się nie dziwię, że się nie pamięta ^^ :P :twisted:
Q: Zbierasz znaczk ?
Nie ^^

Q: Ozdabiałeś/ozdabiałaś kiedyś zeszyty?? ^^ Tzn na stronie tytułowej coś rysowałaś/rysowałeś

[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 14:40 ]
kilmindaro pisze:"Usiłowanie zabójstwa drzwiami"
Ty morderco :P

A właśnie przypomniałam sobie zabawną historyjkę ze szkoły ^^ Jak to w panią katechtkę rzucaliśmy papierkami, a ona głupia nie wiedziała kto to :lol: I nie pamiętam na kogo wina spadła ^^ W każdym bądźrazie nie na mnie ^^
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Q: Jak sie masz? xD
Kwitnąco :D
kilmindaro pisze:Część pierwszą, bo innej nie mam xD
As you wish... Jeno poczekaj, aż se przypomnę jak w to się grało :wink:
Plecak, zależy kiedy - ale przeważnie ciężki jak pieron, z 10 kilo... Księgi, kserówki, picie, gazety, coś do posłuchania ^^
Wszystkie były tak paskudne, że nie warto nawet wspominać :/
Jaco pisze:-> Staliście kiedyś "w kącie" w szkole? :D
W zerówce i 1 - 3 znałem wszystki kąty w klasach w jakich mieliśmy lekcje :lol:
kilmindaro pisze:Q: Poparzyłeś/aś się kiedyś? Co jak i gdzie?
Wodą na koskę - łysy placek + blizna do dziś i dwa lata temu kasza manna z garnka kapła na prawą dłoń - do dzisiaj czewony odbarwienie wielkości paznokcia.
Lenneth pisze:Pytanie: Chciał(a)byś nosić szkolny mundurek?
Jeśli spełniałby normy ubioru dobrego gustu metala, albo visual key, to czemu nie ^^
Podstawówka - "Wsadził kolegę do kosza na śmieci", gimanzjum - "Piąty raz z rzędu śpi na histroii" (od dyrektora...)
Doklejana kartka do dzienniczka uwag, dwie strony negatywnych w podstawówce :D Robiliśmy zawody, kto zdobędzie więcej...
Cierń pisze:Q: Zbierasz znaczk ? :lol:
Dawno temu tak, teraz stoją ładnie na półce.
Sephir pisze:Jak bardzo Salad FIngers zdążył już Ci zniszczyć mózg? ^^
Eee, yuri?... Motoko?... eee... Motoko ^^
Eiko pisze:Q: Ozdabiałeś/ozdabiałaś kiedyś zeszyty?? ^^
Nie, ale często na okładkach lądowały teksty piosenek, cytay z książek/anime/filmów.
kilmindaro pisze:Q: Najciekawsza akcja na wycieczce szkolnej?
Skończenie zapasu zimnych % (10 na dwóch) w ciągu godziny i konieczność czekania następnego 1.5 godziny, żeby pójść do lasu na przystanku... Mało zęby nie popękały mi od zaciskania...

Q: Pociąłeś/aś się kiedyś nożem/zaciąłeś sie przy goleniu (dla panów część :wink:)? (Nożem ostatnio między kciuk a wskazujący, do mięśni, przecięte ścięgana w rezultacie, zrosło się, a zacięcie ostatni raz dwa lata temu - rezultatem mała blizna nad ustami).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

kilmindaro pisze:Gagarin (deviacje :lol: )
eeeeee jakie deviacje?! :>
kilmindaro pisze:Q: Lubisz chodzić na grzyby?
baaardzo :) uwielbiam grzyby, pająki mam gdzieś i las jest dobry :]
Nemesis pisze:Q: Najgłupsze/najdziwniejsze etc. nazwisko jakie słyszałeś/aś?
Pluskota... koleś o bioli mówił na niego 'odjąć kota' - ale to był baran
Gveir pisze:Q: Co rano myślisz patrząc w lustro? :wink:
zwykle: czy dopieprzy się ten stary pryk (dyrek), że się znowu nie ogoliłem? :P
Eiko pisze:Q: Jaki samochód chciałabyś/chciałbyś mieć w posiadaniu?
taki który byłbym w stanie utrzymać :] jak na razie wystarczy mi ten co mam :) ale nie obraziłbym się gdyby spadł mi z nieba jakis Peugeot 607... :lol:
kilmindaro pisze:Q: Umiesz jeździć rowerem? Ale nie normalnie, tylko tak trikowo
jazda trikowo wychodzi mi przez przypadek... :]
Ireth pisze:Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją
jak w podstawówce próbowaliśmy uciekac z lekcji muzyki :D na zasadzie idziemy, w połowie drogi wracamy i babka czekała za nami z 'sympatyczną mina' - każdy 2 na łeb i był spokój :P
w sumie o dzisiejszy :] najpierw pomylilem sale, ale fajne uczucie jak stoisz przed banda przerażonych młodziaków i mówisz im co wolno, a czego nie - ja miałem z tego polew akurat :D
Jaco pisze:-> Staliście kiedyś "w kącie" w szkole?
w szkole może kilka razy w podstawówce, duuuuużo w przedszkolu, ale zwykle dostawałem przez łeb
wbił cyrkiel w kolegę, gra na lekcjach w karty, pyskuje, czyta książki na lekcjach, nie słucha, podpowiada kolegom i takie tam - trochę sie tego nazbierało, ale mialem zachowanie bardzo dobre... (za co?)
Q: Ozdabiałeś/ozdabiałaś kiedyś zeszyty??
:lol: czasami rysowalem z nudów, ale nic specjalnego
Eiko pisze: Q: Czego miałeś/miałaś więcej: uwag czy pochwał?
uwag trochę wiecej, chociaż pochwał też sporo miałem :)
kilmindaro pisze:Q: Najciekawsza akcja na wycieczce szkolnej?
to było w Warszawie... na starym rynku, mielismy zbiórkę i jak szedłem do miejsca zebrania powiedziałem do kumpla jakies zdanie... uslyszałem w oddali: Poznaniacy - napier**** im! i lecąca w moja strone bande skinów... no to but i do miejsca zebrania, szybkie info dla nauczycielki i cała grupa uciekamy :D śmiesznie było...
Gveir pisze:Q: Pociąłeś/aś się kiedyś nożem/zaciąłeś sie przy goleniu
pewnie :] od noża to mam sporo blizn, od katany jeszcze więcej, od piły, łopaty, szkła, żyletki... troche było tego, a przy goleniu się rzadko zacinam

Q: świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy? oj dosyć często :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Q: świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy?
Jak narazie zawsze :D

Q: Wkurzył Cię ktoś ostatnio tak fest??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:Cytat:
Q: świadectwo z paskiem, często, rzadko czy nigdy?

Jak narazie zawsze :D
eh kujony...

Z raz może dwa, a może z 5...kto by to zliczył - w podstawówce...na co komu pasek? :roll:
Eiko pisze:Q: Wkurzył Cię ktoś ostatnio tak fest??
Erelen Galakar :lol: Ale było minęło...

PS: Nie będziecie zadawali pytań po udzielaniu odpowiedzi, będę kasowała. O.

Q: Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek? (pytanie dla panów). Stanik usztywniany, zwykły czy wolnośc dla cycków? (pytanie dla pan...i panów, jeżeli którys nosi)

Panowie w bokserkach rlz...a stanik usztywniany zawsze i wszędzie... :>
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Nemesis pisze:w podstawówce...na co komu pasek? :roll:
hmm...mi sie przydawał,bo nie mialam problemu z zacheceniem rodzicow do kupna psx,pozniej ps2 i gier na nie^^ no i w sumie,za pasek z 8 kl pojechalam do Paryza^^

ale w sredniej dalam sobie z tym wszystkim spokójXD
Nemesis pisze:Slipki, bokserki czy wolnośc dla jajek? (pytanie dla panów). Stanik usztywniany, zwykły czy wolnośc dla cycków? (pytanie dla pan...i panów, jeżeli którys nosi)
jako,iz jestem goraca zwolenniczka gorsetów...takze jak stanik,to tylko usztywniany

opisz krotko,jak wygladaja Twoje kapcie :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”