Jakiś z lepszych modeli Ferrari - Enzo czy jeden z innych nowszych. Lamborghini Diablo też bym nie pogardził.Eiko pisze:Q: Jaki samochód chciałabyś/chciałbyś mieć w posiadaniu??
A którego konkretniekilmindaro pisze:Kombinuj Homeworlda, to spotkamy się na pewno

Naczelny trik - "Jak Przewrócić Się Tak Aby Doznać Jak Najmniej Fraktur I Obtarć Do Żywego Mięsa"kilmindaro pisze:Q: Umiesz jeździć rowerem? Ale nie normalnie, tylko tak trikowo

Druga klasa liceum, pierwsza lekcja tego dnia, wszyscy na stołówce, ksiądz jeszcze nie przyszedł (religia to była), więc sobie siedzimy zaspani jak diabli... Siedzimy i siedzimy i słyszę "Andrzej! Chodź!", a że to krzyknęła niezbyt kochana przez mnie *koleżanka*, odkrzyknąłem (nadal zaspany) "Nie ma ch**a! Nie idę!". Nagle cisza... Patrzę... A tam ksiądz przy biurku, a ona obok niego i wywołuje kolejne osoby do wystawienia ocen na półrocze... I wszyscy w śmiech... Podszedłem do niego jak na skazanie (cały czas polewka na głos u wszystkich i u niego), a on "Niewyspany, co?"Ireth pisze:Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją

Hmm, jakichś zabawnych w sumie tego roku nie było niestetyEiko pisze:Q: No to teraz najzabawniejsza historyjka minionych już wakacji... Tak, tak pprzecież to już historia

Q: Najbardziej znienawidzony segment edukacji polskiej? (Gimanzjum - jako rocznik eksperymentalny 1986 doświadczyłem go w czasie jego największego prymitywizmu i niedorozwoju...)