Q: Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a?

I DLACZEGO
BUAHAHA – no jak to kogo ?? – wszytskich :]

i stanę z naładowanym kałaszem za drzwiami ^_____^ ..a tak na serio to jest pare osób z którymi chciałabym się poznac bliżej w realu ( nie w tesco przypadkiem

) jeśli miałabym taka okazje ....a kogo bym zaprosiła? Mysle, że te osoby po prostu czułyby się zaproszone ( chyba, ze nie okazuje wam wystarczajaco duzo sympatii, uwagi i czułości, moi kochani kryptowicze ^^ <
Q: Lubisz chodzić na grzyby?
Nienawidze -_-‘....te małe paskudztwa zawsze się przede mna chowaja, poza tym nie lubie grzybów ( z małymi wyjatkami )...las lubie bardzo, ale jak są w nim ściezki, albo patrzeć na niego z daleka ....ale przedzierac się miedzy drzewami po mokrej ściółce i w dodatku PAJAKI -_- nienawidze ich blech, fuj, okropieństwo
Q: Co rano myślisz patrząc w lustro?
Jako, ze już musze spojrzec to staram się w ogóle nie mysleć ...skupiam się na tym, żeby nie było jeszcze gorzej
Q: Umiesz jeździć rowerem? Ale nie normalnie, tylko tak trikowo (jazda na jednym kole, skakanie przez schody, wskok i jazda po krawężniku, itp) I w ogóle jaki masz rower? (takiz komunii jeszcze mam xD)
Rower
Na rowerze jezdze raz na 3 lata, i to wtedy jak mnie zmuszą ..ostatnio jechałam z kumpelą na piknik po 4 letniej przerwie nawet wsiadania na to szatańskie urządzenie

nie pytajcie jak to wygladało

a mój najlepszy trik to wjeżdżanie w płot

A rower mam taki od komunii, przerzutki ma i jet fioletowo-rózowy <

> wiecej o nim nie wiem
Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)