Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gagarin pisze:Q: Najseksowniejsza scena z filmu?
Nie wiem czy seksowna, ale coś tam iskrzy... Amelia i ten jej jak-mu-tam-było....Nino. Jak on wchodzi do jej mieszkania, ona go całuje, potem on ją... takie wolne, chemiczne...^^

W ogóle kocham "Amelię" ^^''
Gveir pisze:Q: Książka/film która w jakiś sposób na ciebie wpłynęła.
John Irving, "Regulamin tłoczni win"...wpłynęła..
Boni pisze:Q: Lubisz czekoladowe cukierki? A może zozole. (omg)
Nie lubię cukierków...

Q: Ulubiona firma zupek chińskich (i dlaczego Vifon? ;) ) ?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

kilmindaro pisze:Q: W czym Cię najbardziej wkurzam; czym denerwuję i w ogóle takie tam ;p
Nie masz jeszcze bana :O XD

Q: Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD I DLACZEGO
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Nemesis pisze:Q: Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD I DLACZEGO
Hmmm trudne pytanie :P No na pewno Faris, bo fajnie się z nią gada, jest w moim wieku i w ogóle długo już ją stąd znam
Dojebon- bo jest fajny i w ogóle :D
Boni- bo to taki śmieszny typek :P
Ciebie- bo... bo fanki Johnnego Deppa, a szczególnie Jacka Sparrowa są u mnie mile widziane :lol:
A tak to ja tu mało osób kojarzę teraz ^^ Bo przecież miałam przerwę długą i wiele osób już się chyba zmyło ^^

Q: Twój ulubiony hipermarket :lol: i Dlaczego ^^ (Tak to jest jak się ma pustkę w głowie :lol: )
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:Ciebie- bo...
"...bo bałabym sie bana, gdybym nie zaprosiła" omg >>'
Eiko pisze:Q: Twój ulubiony hipermarket :lol: i Dlaczego ^^
Nie ma i nie będzie. Wszystko co wielkie, zaludnione i w ogóle komercyjne zasługuje na zniszczenie.

Q: Twój ulubiony prezenter wiadomosci telewizyjnych? :lol:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Boni pisze:Q: Lubisz czekoladowe cukierki? A może zozole.
Czekoladowe cukierki - Zozole nie dostają im do pięt :P
Nemesis pisze:Q: Ulubiona firma zupek chińskich (i dlaczego Vifon? ;) ) ?
Vifon właśnie - z Radomia są najlepsze, a zwłaszcza te czerwone, ostre. ^^
kilmindaro pisze:Ile masz punktów, jaką flotkę, eco i w ogóle to Ci powiem, jak bardzo miałbyś przerypane ^^
Jasssne :> Przybądż bez tego - będzie duel of fates...
kilmindaro pisze:Q: W czym Cię najbardziej wkurzam; czym denerwuję i w ogóle takie tam ;p
Niczym - bywa zabawnie :D
Nemesis pisze:Q: Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD I DLACZEGO
Najpierw wszystkie Panie z Administracji/Moderacji - bo tak trzeba, grzecznośc i obyczaj nakazuje (Banan wiszący groźnie nad karkiem azali też :wink:). A do tego resztę osób - z pytania wychodzi że by wszyscy przyszli :P A bardziej precyzyjnie Gagsa - żeby walnąć % zimne, kil'a - żeby porównać shiny swordy, BBB - bo ładny jest i tak można w nieskończoność :D
Eiko pisze:Q: Twój ulubiony hipermarket
Każdy byle mieli Coca Colę (prawdziwą), dobry kiosk i odpowiednio wyposarzony dział monopolowy :>
Nemesis pisze:Q: Twój ulubiony prezenter wiadomosci telewizyjnych?
Kamil Durczok - za wytrwałość, profesjinalizm i w ogóle fajny jest.

Q: Znienawidzony prezneter telewizyjny? :P (Taka nowa z Polsatu z Informacji - ma tak denerwujący głos, że włosy się same ze zgrozy podnoszą.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Nemesis pisze:Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD I DLACZEGO
Dlaczego- pisze od razu- wymienione osoby poprostu przypadly mi do gustu , lubie je i tyle.

Adminki i modki- tak, moj czlog Abrams juz czeka pod moim blokiem :evilbat:
Ireth, Kwazi, Jaco, Gveir, Gags, Thompson, swietej pamieci OWA :(, BBB, Kilmindaro, Abe,Vaan, Cierń,GP, Sogetsu, Kermi, i jakies dziewczyny Faris, Coco mile widziane ^_^ mysle ,ze o nikim nie zapomnialem ^^
Gveir pisze:Znienawidzony prezneter telewizyjny
Ehh wszyscy mi sa obojetni ^^
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Kimahri pisze:Kermi, i jakies dziewczyny
:D:D:D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Kimahri pisze:mysle ,ze o nikim nie zapomnialem ^^
No to źle myślisz :P O mnie zapomniałeś :P A ja bym Cię napisała tylko nie wiedziałam jak uzasadnić wybór ^^ :P
Gveir pisze:Q: Znienawidzony prezneter telewizyjny?
Hmmm... Wiem ta co się wryła zamiast Janiaka do Dzień dobry TVN tak to przynajmniej była babka i chop, a teraz dwie babki ech :/ Jakoś bardziej mi odpowiadał poprzedni układ ^^

Q: Wygrałeś/aś w totku główną nagrodę. Co z nią robisz?? (Nie wiem czy było, ale jakby co to z góry przepraszam ^^)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gveir pisze:Q: Znienawidzony prezneter telewizyjny?
Mołek, Młynarska, wszelkie Dowbory....
Eiko pisze:Q: Wygrałeś/aś w totku główną nagrodę. Co z nią robisz??
Wydaję lol. Cześć dla mnie na zakupy, część na jakies fundacje, część odłozyć na przyszłość... O. Jeszcze zależy ile bym wygrała :roll:

Q: Gdybys mógł/mogła byś trafic do książki i brać udział w fabule, to do której? (Władca Pierscieni: Nemesis zastępuje Saurona :twisted: )
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

kilmindaro pisze:Q: Lubisz chodzić na grzyby?
Nie. W ogóle lasów nie lubię. Grzybów nie lubię jeść, nie znajduję i w ogóle grzybobranie sux.
i...
kilmindaro pisze:Las jest ZUY!
Q: Najgłupsze/najdziwniejsze etc. nazwisko jakie słyszałeś/aś?
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Gveir pisze:będzie duel of fates...
Będzie? Ale jeszcze nie skończony oO
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Eiko pisze:Q: Wygrałeś/aś w totku główną nagrodę. Co z nią robisz??
Dysponując tak dużą siłą nabywczą - nabywam :D Całkiem podobnie tak jak i kil' ^^ Do tego podróże i inwestycje, żeby się namnożyło.
Nemesis pisze:Q: Gdybys mógł/mogła byś trafic do książki i brać udział w fabule, to do której?
Wiedźmin - pomógłbym chłopu Ciri poratować, albo z nią grasował u Szczurów.
kilmindaro pisze:Gveira...nie ;p (mam cota w domu ;p ...a po za tym to co ja będę sobie yuristów do lepianki spraszał ;p)...albo niech przyjdzie. Cota się schowa, a Jego..."Nawróci" :evilbat:
Chętnie - może jakaś dyskusja o orientacji by była w końcu poważna... Ale nic "wepchać" se nie dam :P A o cota się nie bój - prywatnych nie jadam ^^ I tą panterkę do towarzycha załatw ^^
kilmindaro pisze:...to Ty przychodź na 18 ;p Całego soja na Ciebię zwalę ;p
Kiedyś się spotkamy w okrutnej próżni kosmosu :evilbat:
kilmindaro pisze:Q: Lubisz chodzić na grzyby?
Mając las na posesji nawet nie musiałbym lubić, żeby czuć się zobligowanym. A lubię, mogę pół dnia łazić i szukać - niech tylko nikt nie każe mi tego potem jeść.
Nemesis pisze:Q: Najgłupsze/najdziwniejsze etc. nazwisko jakie słyszałeś/aś?
Psikuta - jest taki w okolicy, facet ma przerąbane 8)

Q: Co rano myślisz patrząc w lustro? :wink: ("Ale przystojny suk****n! :D )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Nemesis pisze:Q: Najgłupsze/najdziwniejsze etc. nazwisko jakie słyszałeś/aś?
Popierdalczykowa :lol:
Psikuta - jest taki w okolicy, facet ma przerąbane
U mnie gdzieś też taki kolo mieszka ;) Dodają mu na koniec nazwiska "s" :lol: Pewnie o to chodzi też Tobie nie?? ^^
Gveir pisze:Q: Co rano myślisz patrząc w lustro?
Nie jest ze mną tak źle ^^

Q: Jaki samochód chciałabyś/chciałbyś mieć w posiadaniu?? ^^ (ja jakiegoś Kabrioleta (?) piszę jak się mówi ^^)
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Q: Robisz imprezę i zapraszasz ludzi z Krypty. Zakładając, ze Cię wszyscy lubia i nikt Ci nie odmówi - kobo byś zaprosił/a? XD I DLACZEGO

BUAHAHA &#8211; no jak to kogo ?? &#8211; wszytskich :] :twisted: i stanę z naładowanym kałaszem za drzwiami ^_____^ ..a tak na serio to jest pare osób z którymi chciałabym się poznac bliżej w realu ( nie w tesco przypadkiem :roll: ) jeśli miałabym taka okazje ....a kogo bym zaprosiła? Mysle, że te osoby po prostu czułyby się zaproszone ( chyba, ze nie okazuje wam wystarczajaco duzo sympatii, uwagi i czułości, moi kochani kryptowicze ^^ < :twisted:
Q: Lubisz chodzić na grzyby?
Nienawidze -_-&#8216;....te małe paskudztwa zawsze się przede mna chowaja, poza tym nie lubie grzybów ( z małymi wyjatkami )...las lubie bardzo, ale jak są w nim ściezki, albo patrzeć na niego z daleka ....ale przedzierac się miedzy drzewami po mokrej ściółce i w dodatku PAJAKI -_- nienawidze ich blech, fuj, okropieństwo :/
Q: Co rano myślisz patrząc w lustro?
Jako, ze już musze spojrzec to staram się w ogóle nie mysleć ...skupiam się na tym, żeby nie było jeszcze gorzej :/
Q: Umiesz jeździć rowerem? Ale nie normalnie, tylko tak trikowo (jazda na jednym kole, skakanie przez schody, wskok i jazda po krawężniku, itp) I w ogóle jaki masz rower? (takiz komunii jeszcze mam xD)
Rower :lol: :lol: :lol:

Na rowerze jezdze raz na 3 lata, i to wtedy jak mnie zmuszą ..ostatnio jechałam z kumpelą na piknik po 4 letniej przerwie nawet wsiadania na to szatańskie urządzenie XD nie pytajcie jak to wygladało XD a mój najlepszy trik to wjeżdżanie w płot :lol:
A rower mam taki od komunii, przerzutki ma i jet fioletowo-rózowy < :lol: > wiecej o nim nie wiem XD

Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją :)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ireth pisze: PAJAKI
Ja tam bardziej od pająków nie trawię kleszczy ^^
Q: Jako, ze szkoła się zbliża, nikomu do smiechu nie jest, ale postarajcie sobie przypomnieć najzabawniejsze sytuacje związane z tą szanowną instytucją
No było nich trochę :D Od tego jak moja przyjaciółka goniąc takiego synka z mojej klasy, który miał jej zeszyt i musiała iść za nim do toalety męskiej po świrowanie mojej ukochanej klasy na każdej chyba lekcji :D Pamiętam jak raz (chyba już o tym mówiłam) na angielskim ja i moje kumpele zaczęłyśmy cyrk z Maciusiem z Klanu ^^ No i ozywiście wszystkie występy kabaretu kochanego mojego ^^ :( Niestety odeszli już ze szzkoły i ędzie pewnie nudno :( Pamiętam Święto Ziemi i gadkę o ogrodach jak ludki, które tam występowały zaczęły śpiewać tak jak w kościele coś :lol: (To takie co refren ludzie w kościele śpiewają)

Q: No to teraz najzabawniejsza historyjka minionych już wakacji... Tak, tak pprzecież to już historia :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”