FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry

Szukasz pomocy przy FF IX? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

pansonic

Post autor: pansonic »

W sklepie nie ma, a co do Marilis...nie chciał mi oddać więc go pozegnałem :)...Duel Claws od Deathguise'a??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Zorlin Shape jest niedostępny na 4 CD - można go było tylko nabyć w Esto Gaza...
pansonic

oooo...no cóż trudno.Dzieki za odpowiedzi.Mam jeszcze trzy głupie pytania...
1jaki jest najwyższy level w Tetra Master??
2Kiedy łapiemy zaby Quiną, to po co nam płeć żaby,co ona daje??
3Co daja złote zaby??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

pansonic pisze:2Kiedy łapiemy zaby Quiną, to po co nam płeć żaby,co ona daje??
3Co daja złote zaby??
Jeśli zostawisz samca i samice na jakimś bagnie - żaby szybciej się odnowią (złotej też nie łap - ona również przyspiesza rozród).
pansonic

Dziękuję Ci i pozdrawiam ;)

P.S zostawiałbym samca i samice jakbym je rozróżniał...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Przy zlapaniu masz napisane jak plec, i potem masz 2 mozliwoscie, zlapac , czy wypuscic.
pansonic

no tak ale jak ją wypuszczę to sie miesza z innymi :), a wypuszczam bo watpie ze dwie ostatnie które zostawie będą rózniły się płcią (Sorry za zasmiecanie forum).
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

acha dzieki

[ Dodano: Wto 22 Sie, 2006 17:22 ]
mam pytanie czy chocography mozna kopac na 1 dysku :?: :?: jak tak to czy mozna wytrenować chocobo na np. złotego i poleciec do miasta i tam kupić np. bardzo dobre bronie chodzi mi o daguerro :?: :?:
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

Czesc chocographow mozesz wykopac, maxymalnie reef chocobo po wyjsciu z gizmaluke grotto.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Majsiczek

Post autor: Majsiczek »

Mam problem jestem na 4 CD i nigdxzie nie moge znalesc Octogan Rod Esto Gaza jest zamkniete a w daguero nie moge nigdzie znalesc w sklepie ani w synth nie ma moze mi ktos powiedziec gdzie moge to znalesc?
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Ta bron mozesz chyba kupic tylko na 3 CD
pansonic

Mam mały problem z Tetra naster... próbuję zdobyc wszystkie karty ale nie mogę zdobyć tej Garganta. Na Krypcie pisze że mam pokonać dowolnego Dracozombie na 4CD. Jestem na 4CD i wybijam te zombie, ale karty jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy to jest błąd na Krypcie, czy po prostu pech, więc jesli ktos wie jak zdobyc tę kartę, to proszę go o pomoc.
budda

Post autor: budda »

Jeśli masz przy sobie 100 sztuk kart (jakąś podwójną) musisz ją usunąć możesz mieć przy sobie maksymalnie 100 kart. Próbuj je zabijać a kartę w końcu zdobędziesz

Apropo, czy da się wymaksować statystyki postaci? Siła duch itp. wiem, że nie jest to konieczne nawet do pokonania Ozmy, ale lubię mieć silne Teamy. Lubię maksować chary.
zeraili

Post autor: zeraili »

heloł ... mam pytanie może banalne ale : w opisie do gry ----jest "Jak dowiesz się od Ramuha, musisz wybrać cztery z pięciu fragmentów i ułożyć je w odpowiedniej kolejności. Oto ona: Beginning, Cooperation, Silence i albo Human lub Hero (każda jest dobra, wybór zależy od ciebie). Ramuh przyłączy się do ciebie, a ty będziesz mógł/mogła wyruszyć w dalszą drogę. Nie skacz jeszcze z klifu, tylko wróć do Moogla i sprawdź Mognet. Teraz droga wolna, do Lindblum! - no dobra i gdzie ten Ramuh ma być u Garnet w summonach ? tam go nie ma ... jakiś szczegół przegapiłem ??
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

zeraili pisze:w 7
?? Chyba dziewiątkę...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”