FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Mam mały problem z Tetra naster... próbuję zdobyc wszystkie karty ale nie mogę zdobyć tej Garganta. Na Krypcie pisze że mam pokonać dowolnego Dracozombie na 4CD. Jestem na 4CD i wybijam te zombie, ale karty jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy to jest błąd na Krypcie, czy po prostu pech, więc jesli ktos wie jak zdobyc tę kartę, to proszę go o pomoc.
Jeśli masz przy sobie 100 sztuk kart (jakąś podwójną) musisz ją usunąć możesz mieć przy sobie maksymalnie 100 kart. Próbuj je zabijać a kartę w końcu zdobędziesz
heloł ... mam pytanie może banalne ale : w opisie do gry ----jest "Jak dowiesz się od Ramuha, musisz wybrać cztery z pięciu fragmentów i ułożyć je w odpowiedniej kolejności. Oto ona: Beginning, Cooperation, Silence i albo Human lub Hero (każda jest dobra, wybór zależy od ciebie). Ramuh przyłączy się do ciebie, a ty będziesz mógł/mogła wyruszyć w dalszą drogę. Nie skacz jeszcze z klifu, tylko wróć do Moogla i sprawdź Mognet. Teraz droga wolna, do Lindblum! - no dobra i gdzie ten Ramuh ma być u Garnet w summonach ? tam go nie ma ... jakiś szczegół przegapiłem ??