Moderator: Moderatorzy
Szkoda tylko, że tyle tam blondynów, trochę nienaturalnie to wygląda.
Coś wierzyć mi się nie chce, że nie będzie można zagadać do jakiegoś przypadkowego bezdomnego, który w chmurce jakieś krótkie zdanie by powiedział. Jeśli tak będzie to... jestem złyharry1232 pisze:nad którymi widnieje charakterystyczny dymek
Najwyżej będzie trochę podobnie do Knights Of The Old Republic - a tam nie można było narzekać, zwłaszcza, że byli wzorowani na jRPG :D A ujęcia typowo jRPG, do tej pory uważam za dobre tylko w grach, gdzie tła były prerenderowane - jeśli 3D, to czemu z niego nie korzystać?apple pisze:Co do widoku TPP to sama nie wiem... zrobi się mniej RPGowo, a bardziej przygodówkowo. Biorąc pod uwagę zmiane charakteru walk, to kto wie, może tak jest nawet lepiej?![]()
apple pisze:Szkoda tylko, że tyle tam blondynów, trochę nienaturalnie to wygląda.
To nie bzdura - to wygląda nienaturalnieThompson pisze:Dawno większej bzdury nie czytałem
Erm... Co w tym bzdurnego? Zróbmy podsumowanie bohaterów:Thompson pisze:Szkoda tylko, że tyle tam blondynów, trochę nienaturalnie to wygląda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawno większej bzdury nie czytałem
![]()