Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Właśnie. U mnie nic nie mieszka futrzastego, bo dla mnie obrzydliwym jest siadanie na sofie pokrytej sierścią, włosami jakiegoś psa czy kota fuj >.< Ale taki królik, żółw, ryba, ptak, chomik ujdą :) Z tych wszystkich imo żółw sprawiał najmniej problemów tylko że jest tepy i ciężko z nim się zaprzyjaźnić. Że tak powiem >.<'
A co do zabijania. Przeważnie zabijam przy użyciu książek albo kapciem (np. gdy jest na ścianie walę miękką częścią żeby uprzednio wyssana przez komara krew nie pobrudziła mi ściany >.<).

Q: Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej :>
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Boni pisze:Q: Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej
Zależy. Zwykle brnę dalej. Kocham deszcz ^^

Śnieg spadł na 3 m. Prąd wysiadł... Q: co robisz wtedy? :]
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Boni pisze:Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej
Oczywiscie , ze brne baardzo lubie dzeszcz.
Nemesis pisze:Śnieg spadł na 3 m. Prąd wysiadł... Q: co robisz wtedy? :]
Ksiazka ,gazeta, spanie ^^

Q:Myju myju , chlastu chlastu, wanna czy prysznic , co wolisz bardziej a z czego czesciej korzystasz?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Kimahri pisze:Q:Myju myju , chlastu chlastu, wanna czy prysznic , co wolisz bardziej a z czego czesciej korzystasz?
wolę wannę, ale mam niewygodną, wiec prysznic. Zwłaszcza ostatnio, gdy nie chcę wody marnować. Zimny prysznic mmm....

Q: Napój, który najlepiej pomaga Ci przetrwać upały?

(Brzoskwiniowa nestea....)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Nemesis pisze:Dzizas jak ja bym chciała w tym wziąc udział @_@
to trzeba bylo sie zglosic do europejskiej edycji:]
Nemesis pisze:Ulubione przysłowie?
kto rano wstaje,temu pan bog daje...hehe :lol:
Nemesis pisze:Napój, który najlepiej pomaga Ci przetrwać upały?
tez nestea,to glownie jak gdzies wychodze(kupujemy od razu w kartonach ten napoj^^"),w domu czesto wystarczy kupowany sok łowicza brzoskwiniowy,badz pomaranczowy,zmieszany z woda...oszczednie i smacznie:]

q-film<y>,ktory<e> obejrzales/as wiecej niz jeden raz w kinie
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Garnet pisze:film<y>,ktory<e> obejrzales/as wiecej niz jeden raz w kinie
Z braku laku obejrzałam 3 razy Shreka i 2 razy Spider-mana....miesiąc za granica, a oni grają 5 filmów przez kilka tygodni T_T i 1 kino w miescie T_T

Q: Najgorszy film, na którym byłeś/as w kinie i wysiedziałeś/aś.

(Pan Tadeusz...o zgrozo)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Q: Jakie zwierzątka trzymasz w domu?
Dwójka dzieciaków ciotki :D. Przez nie nie mam już całej hordy psów & kotów w domu, jaka niegdyś panowała, tak w najlepszych czasach z 5 psów i ze 2 koty. Do tego wszelkiego rodzaju robale - ostatnio w szczególności wysyp kosaży coś jest.
Nemesis pisze:Q: Jak "mordujesz" muchy, mrówki, pająki etc?
Pająków nie morduję, tak samo szczypawek i innych żuków - wynoszę na dwór złapane w kartkę papieru albo kubek/szklankę. Mrówki są mi obojętne. Muchy, komary i inne paskudy maorduję czym popadnie i jak się tylko da, kosaże też.
Boni pisze:Q: Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej :>
Brnę dalej, ale żadko, bo kiedy pada nie wychylam nosa na dwór. Nienawidzę deszczu.
Jak co roku biorę łopatę i odkopuję drogę, żeby z głodu nie zejść z tego świata - trzeba wszak jakoś do miasta dojechać :D. A jak skończę biorę do ręki książkę, albo coś innego do czytania i pogrążam się w lekturze.
Kimahri pisze:Q:Myju myju , chlastu chlastu, wanna czy prysznic , co wolisz bardziej a z czego czesciej korzystasz?
Oba lubię jednakowo, ale używam prysznica z braku wanny.
Nemesis pisze:Q: Napój, który najlepiej pomaga Ci przetrwać upały?
Okrutnie i srogo zmrożona Coca Cola.
Garnet pisze:q-film<y>,ktory<e> obejrzales/as wiecej niz jeden raz w kinie
Marix Rewolucje - najpierw z mamą, potem z grupą przyjaciół i znajomych. Wato było :D. Żal, że Władcy Pierścieni się tak nie udało zobaczyć jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz...
Nemesis pisze:Q: Najgorszy film, na którym byłeś/as w kinie i wysiedziałeś/aś.
Wiedźmin - najgorszy film ever, ale z szacunku dla cudnej książki i Sapkowskiego wysiedziałem.
Q: Najzabawniejsza lub najgorsza rzecz jaka spotkała się w kinie. (Na Wiedźminie jeden z widzów patrzy na Pawettę i Jeża, a kiedy Calanthe mówi "Jesteś z nim w ciąży?", przerażony *urodą* pani Buzek zakrzyknął "Jak on mógł?! Z takim koniem?!. A z najgorszych to denerwujący komentatorzy na FF:TSW, LotR: Drużyna Pierścienia i niemiłosiernie zakatarzony i wciągający osobnik na Matrix: Reaktywacja.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gveir pisze:Najzabawniejsza lub najgorsza rzecz jaka spotkała się w kinie.
Kiedy byłam nastoletnią smarkulą, jakimś cudem wślizgnęłam się 'Pana Tadeusza' z przypadkową grupą staruszków, korzystając z przysługującej im wtedy ulgi dla grup & seniorów (wtf?). XD 'Mission Impossible' obejrzałam za darmo, bo obsługa nie dopilnowała i razem z koleżankami zostałyśmy po poprzednim seansie na kolejny. Na 'Titanicu' parę setek osób ryczało głośno ze śmiechu, kiedy Leo umierał, a wszystko za sprawą jednej kobieciny, która bawiła nas swoim intensywnym szlochem. XD Innym razem urwałyśmy się z przyjaciółką do kina na wagary, był środek dnia i prawie pusta sala, film 'Dzień Świra'. Poza nami dwoma tylko para dresiarz + jego dziewczyna. Śmiali się z każdej 'k*rwy' na ekranie, a my śmiałyśmy się z nich. Kiedy z tą samą kumpelą poszłyśmy trzeci raz do kina na pierwszego LotRa, głośno komentowałyśmy i liczyłyśmy wszystkie wątki homo (Aragon tulący umierającego Boromira i te sprawy) - reszta widowni pewnikiem chciała nas zlinczować. ;)
W ogóle zawsze jest śmiesznie, bo zawsze odchodzą jakieś ciekawe komentarze. :]
A najgorsza rzecz? Wychodzimy z przyjaciółką z kina o czwartej nad ranem (tak, dobrze przeczytaliście), obie śpiące i zmordowane, a tu się nagle okazuje, że muszę pchać jej (duży!) samochód, bo biedaczka nie umie wyjechać z ciasnego parkingu. To się, kurde, ubawiłam. ;)
A, i jeszcze tej zimy zgubiłam w kinie moją UKOCHANĄ CZAPKĘ, BUUUU, JAK JA JĄ KOCHAAAAŁAAAA~~~M!!!!!!!!!!!!! T__________T <żałoba dalej trwa>

Pytanie: Jak dobrze znasz historię swojej rodziny? Kojarzysz, w którym roku Ciocia Fela wyszła za Wujka Gienia, etc.? O.o :lol:
uolcia

Post autor: uolcia »

oj słabo. nie znam nawet połowy swojej rodziny i jakoś mnie do tego nie ciągnie ;)

Rzecz bez której się nie ruszasz i dlaczego?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Aragon
Aragorn wrrrr :P
Lenneth pisze:Pytanie: Jak dobrze znasz historię swojej rodziny? Kojarzysz, w którym roku Ciocia Fela wyszła za Wujka Gienia, etc.?
Wo ogóle nie znam i chwalmy za to moich rodziców, których tez to nie obchodzi :lol:
Zegarek. Uzaleznienie i tyle.

Luci ja sama lubie ciszę i spokój w kinie (chyba, ze jestem 2gi, 3ci etc. raz na tym samym filmie), więc pewnie rzucziłabym w Ciebie moją butelka z winem :lol:

Q: Program tv, który jest dla Ciebie stale na liscie rzeczy do obejrzenia?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Nemesis pisze:Q: Czy chciałbyś/chciałabyś wziąc udział w jakims programie typu Wyprawa Robinson, Amazing Race czy Big Brother? A może Idol?
:587: Rility szoły są be.
Boni pisze:Q: Jaki masz stosunek do obuwia? XD Często kupujesz? Czyścisz, pastujesz? Tylko orginały, a może wyłącznie centra taniego obuwia?
Only sandały! Nawet w zimie :lol:
Nie trzymam, ale ćmy masowo przylatują umierać w moim pokoju.
Boni pisze:Q: Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej
Idę dalej. Ja tam lubię deszcz.
Owijam się kocykiem i udaję misia w gawrze - okno mam połaciowe, zawsze w zimie śnieg zasypuje :D
Prysznic. Ostatnio rozwaliłam baterię. :shock:
Jabłkowy Fresz z lodem
Gveir pisze:Q: Najzabawniejsza lub najgorsza rzecz jaka spotkała się w kinie.
Jak mieliśmy z klasą iść na "Mojego Nikifora" a poszliśmy na "Rybki z ferajny" :shock: Najgorsza, to kubek po coli prosto w szyszynkę.
Lenneth pisze:Pytanie: Jak dobrze znasz historię swojej rodziny? Kojarzysz, w którym roku Ciocia Fela wyszła za Wujka Gienia, etc.?
Nie... To ja mam jakąś ciocię Felę? Pewnie we Wrocławiu :lol:
uolcia pisze:Rzecz bez której się nie ruszasz i dlaczego?
Moje śliczne okularki. Żeby móc odczytywać numery tramwajów.

Q: Najgorsza szmata, jaką czytałeś/aś? (wczoraj wieczorem "Dzień drogi do Meorii" - fuuuuj, ohyda, sam sex, zero treści - nie zdzierżyłam do końca :zly: :513: . :502: autora)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Chodzisz czasem na basen? (i co tam robisz?)
1) Tja, mam stały karnet. 2) Noo.... może na przykład pływam? :> Głównie kraulem i na plecach. A jak się zmęczę, to wiadomo: zjeżdżalnia, jaccuzi, bicze wodne... ^^

Ooo, inne pytania też ciekawe. :]
iRiver ^^ Chyba nie muszę pisać, dlaczego. Najbardziej lubię słuchać muzyki kiedy idę/jadę, poza tym bez niej czasem ciężko wysiedzieć dwie godziny w komunikacji publicznej. Ja już zresztą zakładam słuchawki nawet wtedy, kiedy idę do osiedlowego spożywczaka. XD Niedługo zacznę je nosić do wyrzucania śmieci, albo podczas spaceru do kuchni. XD
Nemesis pisze:Najgorszy film, na którym byłeś/as w kinie i wysiedziałeś/aś.
'Meksykanin' z B. Pittem. MASAKRA. _^_
Garnet pisze:film<y>,ktory<e> obejrzales/as wiecej niz jeden raz w kinie
Na LotRze byłam w sumie dziewięć razy. :D (A może dziesięć, już nie pamiętam. XD) Niedawno (?) dwa razy widziałam 'Narnię'.
Kimahri pisze:Myju myju , chlastu chlastu, wanna czy prysznic , co wolisz bardziej a z czego czesciej korzystasz?
Wolę wannę. Nie mam wanny. T_T

Pytanie: Ostatnio myślałaś/eś, że dostaniesz zawału serca, kiedy...?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Boni pisze:Q: Czy jesteś osobą cierpliwą?
zalezy, w wielu przypadkach puszczaja mi nerwy
papugi :] to takie fajne zwierzęta :D (właśnie jedna mnie dziobie :) )
Nemesis pisze:Q: Jak "mordujesz" muchy, mrówki, pająki etc?
tym co mam akurat pod ręka, np. kapciem, ksiąkzą, CD, telefonem, poduszką, ubraniami, kiedys miałem takiego ptaka (papuge), której wrzucałem owady i ona się z nimi 'bawiła'... typu brała do dzioba i zrzucała z szafki czy coś, ale przy chrabąszczach wymiękała :D
cieszę sie i idę na dwór pochodzić :)
PEPSI :]
Nemesis pisze:Q: Najgorszy film, na którym byłeś/as w kinie i wysiedziałeś/aś.
Mission Impossible 3 - jaki kał i jeszcze jeden - Lęk, jakie shity to są... geeez
Gveir pisze:Q: Najzabawniejsza lub najgorsza rzecz jaka spotkała się w kinie.
wizyta w trakcie mega wichury w nocy... wracając do domu przelatywały mi nad głową gałęzie, elementy z przystanków itp. super było... wolałbym popchać auto :]
kilmindaro pisze:Q: Chodzisz czasem na basen?
a wiesz, ze chodzę? :D i tam zwykle pływam... skaczę, wycieram sie, przebieram, rozbieram, patrze na ciała, czasami mówię, pije coś, chodzę... i takie tam
MP3 Player... bez tego ani rusz :] chodzenie jest nudne, a muzyka uprzejmnia tą czynność :)
Lenneth pisze:Pytanie: Ostatnio myślałaś/eś, że dostaniesz zawału serca, kiedy...?
za kadym razem wracając do hotelu... myślałem, ze spadne - zwlaszcza jak z naprzeciwka auto wyjechalo.... droga byla szerokości jednego pasa, zakręty po 360, i wysokość? - ponad 1000npm barierek jak na lekarstwo - taaaa Alpy są ZUE

Q: wolisz ogórki kiszone czy w occie? Kiszone rządza :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Pytanie: Jak dobrze znasz historię swojej rodziny? Kojarzysz, w którym roku Ciocia Fela wyszła za Wujka Gienia, etc.? O.o :lol:
Tak średnio na jeża i jakoś mi to nie przeszkadza.
Zegarek i komórka - od busoli uzależnienie (trzeba zawsze wiedzieć, która jest godzina :D ), a komórka z racji stałego kontaktu z kilkorgiem przyjaciół.
Nemesis pisze:Q: Program tv, który jest dla Ciebie stale na liscie rzeczy do obejrzenia?
Kuba Wojewódzki i Fala Zbrodni - może jest i jeszcze coś, ale w chwili obecnej nie pomnę.
kilmindaro pisze:Q: Chodzisz czasem na basen? (i co tam robisz? :P )
Nad rzekę albo jezioro raczej. I plumkam się tam najczęściej, albo oddaję innym rozrywkom :D.
Isia pisze:Q: Najgorsza szmata, jaką czytałeś/aś?
"Królestwa Ściany" Silverberga - kretynizm i głupota, chędorzenie na każdym kroku, "Karmazynowy Cień" Salvatore - beznadzieja i żałośnie niski poziom.
Lenneth pisze:Pytanie: Ostatnio myślałaś/eś, że dostaniesz zawału serca, kiedy...?
Raczej apopleksji, kiedy *znowu* ukradli kabel od netu. A zawału... Raczej nie pamiętam.
Gagarin pisze:Q: wolisz ogórki kiszone czy w occie? Kiszone rządza :]
Wcale, ogórki są blee, blee, bleee.... Vomit...

Q: Często kupujesz książki? (Tak raz na dwa, trzy miesiące, ale od razu kilka.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Isia pisze:Najgorsza szmata, jaką czytałeś/aś?
Blamour, Joy, Cosmopolitan i im pochodne + życie na gorąco, Twoje imperium i inne takie. Czasem jak się siedzi na zadupiu przez miesiąc jest to najlepsze co mozna mieć. -_-
Czekałam na wyniki egzaminów...
Gagarin pisze:Q: wolisz ogórki kiszone czy w occie? Kiszone rządza :]
Kiszone, małosolne...kiedyś miałam faze na ogórki (na mleko, pomidory i słoneczniki też innym razem) to zjadałam ok 2-3 kg ogórków dziennie jak nie więcej... Częsta wizyta w kibelku murowana ...
Gveir pisze:Q: Często kupujesz książki?
Zbyt często. Nie mam miejsca na książki i filmy.... Eh.

Q: Książka jaka ostatnio kupiłeś/aś? (Ptasiek...)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”