Boni pisze:Q: Czy jesteś osobą cierpliwą?
zalezy, w wielu przypadkach puszczaja mi nerwy
kilmindaro pisze:Q: Jakie zwierzątka trzymasz w domu?
papugi :] to takie fajne zwierzęta :D (właśnie jedna mnie dziobie

)
Nemesis pisze:Q: Jak "mordujesz" muchy, mrówki, pająki etc?
tym co mam akurat pod ręka, np. kapciem, ksiąkzą, CD, telefonem, poduszką, ubraniami, kiedys miałem takiego ptaka (papuge), której wrzucałem owady i ona się z nimi 'bawiła'... typu brała do dzioba i zrzucała z szafki czy coś, ale przy chrabąszczach wymiękała :D
Nemesis pisze:Śnieg spadł na 3 m. Prąd wysiadł... Q: co robisz wtedy? :]
cieszę sie i idę na dwór pochodzić
Nemesis pisze:Q: Napój, który najlepiej pomaga Ci przetrwać upały?
PEPSI :]
Nemesis pisze:Q: Najgorszy film, na którym byłeś/as w kinie i wysiedziałeś/aś.
Mission Impossible 3 - jaki kał i jeszcze jeden - Lęk, jakie shity to są... geeez
Gveir pisze:Q: Najzabawniejsza lub najgorsza rzecz jaka spotkała się w kinie.
wizyta w trakcie mega wichury w nocy... wracając do domu przelatywały mi nad głową gałęzie, elementy z przystanków itp. super było... wolałbym popchać auto :]
kilmindaro pisze:Q: Chodzisz czasem na basen?
a wiesz, ze chodzę? :D i tam zwykle pływam... skaczę, wycieram sie, przebieram, rozbieram, patrze na ciała, czasami mówię, pije coś, chodzę... i takie tam
Rzecz bez której się nie ruszasz i dlaczego?
MP3 Player... bez tego ani rusz :] chodzenie jest nudne, a muzyka uprzejmnia tą czynność
Lenneth pisze:Pytanie: Ostatnio myślałaś/eś, że dostaniesz zawału serca, kiedy...?
za kadym razem wracając do hotelu... myślałem, ze spadne - zwlaszcza jak z naprzeciwka auto wyjechalo.... droga byla szerokości jednego pasa, zakręty po 360, i wysokość? - ponad 1000npm barierek jak na lekarstwo - taaaa Alpy są ZUE
Q: wolisz ogórki kiszone czy w occie? Kiszone rządza :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.