Dziękuje wszystkim za pomoc
FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
-
Ranven
-
Vision
-
The One
-
The One
-
BLADE
Mam wielki problem bo gralem i przechodzilem juz nie raz FF7 alr tu nie moge wychodowac sobie ani Zielonego ani Niebieskiego Chocobo mysle ze to przez to iz gdy wyjdzie mi Zulty to musze wyjsc z gry by na nowo zrobic LOAD jak wyjsc z gry nie do Windowsa lecz do LOADU?? No chyba ze znacie lepszy pomysl jak mam je wychodowac??
Ostatnio zmieniony pt 28 lip, 2006 18:29 przez BLADE, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mateusz12345
Mam problem
Ja tak walne trochę z innej beczki. Mianowicie mam taki mały problem (gram w FFVII pierwszy raz) i nie wiem jak zdobyć enemy skill (white wind i big guard). Mam włożone w sloty broni materie eremy skill i niestety żaden z potworów które potrafi rzucać te czary nie chce tego zrobić (mówię o zemzelett i beachplug ). Czy ja potrzebuje coś jeszcze??? Błagam niech ktoś mi pomoże!!! Z góry dziękuje!!!
-
Squall
Hehe...osobiście popieram
wyścigi Chocobo to przyszłość
początkowo trzeba się namęczyć i trochę wydać ale rewelacyjne reagen nuts załatwią sprawę
( 2000 BP na Battle Arenie), wychodowanie złotego chocobo daje ci niewyczerpane źródło GP no i w sumie pieniędzy
możesz sprzedać wygrane przedmioty 
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Tesse, łącznie zmieniany 1 raz.
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them
-
mmb
Mam problem
Zacząłem grać po bardzo długim czasie i sie zaklinowąłem
Podczas ucieczki z więzienia i dojściu do laboratorium chce iść na 69 piętro ale nie mogę dalej przejść gdyż drzwi są zamknięte (tam gdzie są trzy pasy laserów albo cuś
) i za ******** nie pamiętam jak iść dalej czy coś zrobić
Proszę o szybką odpowiedź
Gram na Pc jakby co ale wątpię czy to cosik ma za znaczenie :
Zacząłem grać po bardzo długim czasie i sie zaklinowąłem
Podczas ucieczki z więzienia i dojściu do laboratorium chce iść na 69 piętro ale nie mogę dalej przejść gdyż drzwi są zamknięte (tam gdzie są trzy pasy laserów albo cuś
Proszę o szybką odpowiedź
Gram na Pc jakby co ale wątpię czy to cosik ma za znaczenie :
Hehe..oczywiście mowa o więzieniu w Shinra Inc. po wyjściu z więzienia i uwolnieniu postaci zobaczysz całą podłogę zabrudzoną krwią. wystarczy podążać za krwistymi sladami, które doprowadzą cię na 69 pietro. Heh...jeśli nie możesz przez laboratorium spróbuj przejsć głównym pionem, ale na pewno się da
miłej zabawy
[ Dodano: Czw 03 Sie, 2006 21:55 ]
Też grałem na PC, więc jakbyś miał jkakiekolwiek problemy śmiało pisz albo zagadaj, spróbuję pomóc :D
[ Dodano: Czw 03 Sie, 2006 21:55 ]
Też grałem na PC, więc jakbyś miał jkakiekolwiek problemy śmiało pisz albo zagadaj, spróbuję pomóc :D
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them