A ja mam taki oto problem... Pewnie już była gdzieś o tym mowa, ale nie chcę mi się przeglądać 70 stron... Mam Rzeczno-Górskiego Chocobo (czarny) i Wonderful Chocobo, oba na klasie S... I jakoś nie chcę mi Złoty wyjść Wiecie może co jest nie tak?
Tak, drugi jest żółty Wonderful Female spod Icicle Village i używam Zeio Nut. I cały czas mi wychodzą żółte, czasem czarne...
Dobra, problem jest już rozwiązany, nie męczcie się
Mam wielki problem bo gralem i przechodzilem juz nie raz FF7 alr tu nie moge wychodowac sobie ani Zielonego ani Niebieskiego Chocobo mysle ze to przez to iz gdy wyjdzie mi Zulty to musze wyjsc z gry by na nowo zrobic LOAD jak wyjsc z gry nie do Windowsa lecz do LOADU?? No chyba ze znacie lepszy pomysl jak mam je wychodowac??
Ostatnio zmieniony pt 28 lip, 2006 18:29 przez BLADE, łącznie zmieniany 1 raz.
BLADE pisze:jak wyjsc z gry nie do Windowsa lecz do LOADU??
Nie da się w wersji pod Windowsa :] Musisz uruchamiać gre na nowo - albo wyjść na zewnątrz Farmy rozpocząć walke i sie zabić :D Ale wyjście z gry jest chyba szybszym sposobem
Ja tak walne trochę z innej beczki. Mianowicie mam taki mały problem (gram w FFVII pierwszy raz) i nie wiem jak zdobyć enemy skill (white wind i big guard). Mam włożone w sloty broni materie eremy skill i niestety żaden z potworów które potrafi rzucać te czary nie chce tego zrobić (mówię o zemzelett i beachplug ). Czy ja potrzebuje coś jeszcze??? Błagam niech ktoś mi pomoże!!! Z góry dziękuje!!!
Hehe...osobiście popieram wyścigi Chocobo to przyszłość początkowo trzeba się namęczyć i trochę wydać ale rewelacyjne reagen nuts załatwią sprawę ( 2000 BP na Battle Arenie), wychodowanie złotego chocobo daje ci niewyczerpane źródło GP no i w sumie pieniędzy możesz sprzedać wygrane przedmioty
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Tesse, łącznie zmieniany 1 raz.
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them
Mam problem
Zacząłem grać po bardzo długim czasie i sie zaklinowąłem
Podczas ucieczki z więzienia i dojściu do laboratorium chce iść na 69 piętro ale nie mogę dalej przejść gdyż drzwi są zamknięte (tam gdzie są trzy pasy laserów albo cuś ) i za ******** nie pamiętam jak iść dalej czy coś zrobić
Proszę o szybką odpowiedź
Gram na Pc jakby co ale wątpię czy to cosik ma za znaczenie :
Hehe..oczywiście mowa o więzieniu w Shinra Inc. po wyjściu z więzienia i uwolnieniu postaci zobaczysz całą podłogę zabrudzoną krwią. wystarczy podążać za krwistymi sladami, które doprowadzą cię na 69 pietro. Heh...jeśli nie możesz przez laboratorium spróbuj przejsć głównym pionem, ale na pewno się da miłej zabawy
[ Dodano: Czw 03 Sie, 2006 21:55 ]
Też grałem na PC, więc jakbyś miał jkakiekolwiek problemy śmiało pisz albo zagadaj, spróbuję pomóc :D
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them