white raven pisze:PS Extreme pierdzeili głupoty w wiekszości wypadków wiec nie wież im zbytnio
No nie napisałem, że im wierzę tylko napisałem to co przeczytałem
white raven pisze: Bill postarał sie wydać konsole wiele wczesniej niż Sony ale wcale mu to na dobre nie wyszło niestety
Nie żartuj sobie, X się cały czas rozwija i powoli zaczyna być next genowy. Chociażby taki GRAW jest genialny.
white raven pisze:A poza tym X i X360 to IMHO jest taki PC
BWAHAHAH, przecież to Microsoft -_-" Ale masz argument. Xbox jest zły bo się rozwija? Bo umożliwia coraz to lepszą komunikację z PC w zakresie ogólnym oraz gier online? IMO to jesteś negatywnie nastawiony do Xboxa tak z przekonania po prostu. A to, że na Xboxa wychodzą gry, które są na PC to też prawda ale równie dobrze mógłbym się czepiać PS2 za wszystkie FIFY i NFS. Też na PC. Microsoft faktycznie nie ma świetnych exlusivów chociaż to się zmienia. Stara się pozyskiwać coraaz więcej twórców z KKW razem z exclusivami. IMO PS2 też nie ma jakiś świetnych exclusivów. Dla mnie gry takie jak Tekken (za wolne to wszystko), MGS (nie nazwałbym tego jakąś świetną skradanką - bardziej pasuje mi to jak do tego tematu podchodzi Splinter Cell), DMC (jakoś nie odczuwam satysfakcji z chodzenia i ciągłego bicia przeciwników, nudne to jest...), GoW (to samo co przy DMC), JEDYNYM PORZĄDNYM EXCLUSIVEM jest Final Fantasy ^_^ Ta gra nigdy mi się nie znudzi. No i to jest niestety exclusive
white raven pisze:tak jak M$ z jego konsolami
Oficjalnej dystrybucji X360 jeszcze nie ma ale ma być. Microsoft się Polską interesuje. Strona xbox.com w polskim języku stała się faktem a Polska stała się regionem w menu Xbox360. (
http://www.microsoft.com/poland/xbox/) Niby dashboard pierdółka ale strona jest po polsku i widać postęp.
white raven pisze:Oby tylko tytuły startowe nie zawiodły, i gry były nie za drogie :]
No to się zawiedziesz, launch title jak narazie są okropne, czytałem, że gry też ale to może być plotka.
white raven pisze:kolejny raz sie przechwalał
No jasne - bo powinien powiedzieć "Xbox360 jest bardzo prosty do złamania! Uda się każdemu! Próbujcie!" -_-" Nowy Xbox i tak został później złamany od poprzedniego.
white raven pisze:też swego czasu było nowe i nie sprawdzone i dorgie a jakoś sie przyjeło i to całkiem nie źle z BR bedzie tak samo.
Znalazł się wielki analityk... -_-"
DVD się przyjęło zanim wmontowano je do PS2. Nie chce nic mówić ale pachnie mi tu fanboizmem...