FF6 Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
A teraz takie pytanko;
Czy TRZEBA spotkać wpierw jakiegoś potworka wpierw w swojej przygodzie żeby potem móc go spotkać w The Veldt czy też nie? Bo np. jak jakiegoś niespotkałem po drodze to sie nie pojawi na The Veldt? Chyba nie co
? Mowa o WoB. A w WoR wszystkie tam będą nieważne czy sie je spotkało czy nie oO ? come on HELP 
Czy TRZEBA spotkać wpierw jakiegoś potworka wpierw w swojej przygodzie żeby potem móc go spotkać w The Veldt czy też nie? Bo np. jak jakiegoś niespotkałem po drodze to sie nie pojawi na The Veldt? Chyba nie co

Intagnir nie używa Step Mine...Green Phoenix pisze:No dobra to jedziemy
Pytanie: Jak zdobyć/wymusić użycie komendy 'Step Mine' przez Intangir'a w WoB ???
Gram i gram, próbuje, próbuje i nic, po prostu ćwok nie chce użyć tej zdolności widzialny czy nie >.< H E L P
Używa go na pewno:
Pug (Tonberry) - Jaskinia Umaro
Dark Force - Kefka's Tower
Brachosaur - Lasek z dinozaurami
W obu światach należy najpierw zawalczyć normalną walke z nimi.Green Phoenix pisze: teraz takie pytanko;
Czy TRZEBA spotkać wpierw jakiegoś potworka wpierw w swojej przygodzie żeby potem móc go spotkać w The Veldt czy też nie? Bo np. jak jakiegoś niespotkałem po drodze to sie nie pojawi na The Veldt? Chyba nie co? Mowa o WoB. A w WoR wszystkie tam będą nieważne czy sie je spotkało czy nie oO ? come on HELP
![]()
Wejdź do pokoju Banona i idź w dół - przejście jest w ścianie (jest niewidoczne).dark-6 pisze:Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, ale nie mogę znaleźć drogi na tratwę w Returners Hideout, chodzi o ponowną wizytę w celu nauki Moggla "wodnych tanców".
A co do Step Mine - można się go bardzo szybko nauczyć już w Świecie Równowagi. Należy udać się w okolice South Figaro i wdać sie w walkę z GreaseMonk. Należy użyć na nim zaklęcia Confuse i powinien on skorzystać z czaru Step Mine.
Mam pewien dylemat. Do tej pory zdobyłęm 4 espery od Raumah'a. Podłączyłęm je wszystkie pod postacie ((każdej po jednym) i nie wiem teraz jak je ściągnąc, gdyż postacie nauczyły się poszczególnych czarów i chciałbym je pozamieniać.
PS
Czy postać może posiadac tylko 1dnego espera?

PS
Czy postać może posiadac tylko 1dnego espera?
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Sofa "Moje życie to..."
Takharry1232 pisze:Czy postać może posiadac tylko 1dnego espera?
Ja też miałem z tym problemharry1232 pisze:Mam pewien dylemat. Do tej pory zdobyłęm 4 espery od Raumah'a. Podłączyłęm je wszystkie pod postacie ((każdej po jednym) i nie wiem teraz jak je ściągnąc, gdyż postacie nauczyły się poszczególnych czarów i chciałbym je pozamieniać.![]()

Mam pytanie co do zdolności Terry którą własnie zdobyłem Morph. Ale nie moe jej użyć gdyż jest "zaciemniona" i nie moge jej używać. Czy potrzebuję założyć jakiś przedmiocik, albo specjalnego przeciwnika by jej użyć?? Thx za pomoc
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Sofa "Moje życie to..."