Moja wiocha mi się całkiem podoba - jeśli miałbym sie z niej wyprowadzić, to tylko do Torunia, albo Warszawy. Nowy York, Los Angeles i Tokio też rozważam :D.Pinhead pisze:Q:Podoba Ci się twoje miasto czy chciałbyś się z niego wyprowadzić?
A gdzie to jestIsia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie?

Wodę, zupki chińskie i... to w sumie wszystko.Pinhead pisze:Q:Umiesz gotować?
Parę razy na konkursy z CD-Action. Nie wygrałem nic, jak się można domyślićkwazi pisze:Q: Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ?Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ?

Lubię i to bardzo. A szczególenie gazety, elektronikę, płyty. Spożywczakiem też nie pogardzę :D. Jak tego można nie lubić?Coco pisze:Q:lubisz robic zakupy? (jakiekolwiek)
Wyrko, książki, komputer, telewizor, konsola (ewentulanie dodałbym do tego samochód). Wygodny jestem, ot coLenneth pisze:Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.

Q: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli? (Całe dnie...).