Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Pinhead pisze:Q:Podoba Ci się twoje miasto czy chciałbyś się z niego wyprowadzić?
Moja wiocha mi się całkiem podoba - jeśli miałbym sie z niej wyprowadzić, to tylko do Torunia, albo Warszawy. Nowy York, Los Angeles i Tokio też rozważam :D.
Isia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie?
A gdzie to jest :P. A na serio, nigdy.
Pinhead pisze:Q:Umiesz gotować?
Wodę, zupki chińskie i... to w sumie wszystko.
kwazi pisze:Q: Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ? -> Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ? :lol:
Parę razy na konkursy z CD-Action. Nie wygrałem nic, jak się można domyślić :(. Cóż, nadzieja matką głupich.
Coco pisze:Q:lubisz robic zakupy? (jakiekolwiek)
Lubię i to bardzo. A szczególenie gazety, elektronikę, płyty. Spożywczakiem też nie pogardzę :D. Jak tego można nie lubić?
Lenneth pisze:Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.
Wyrko, książki, komputer, telewizor, konsola (ewentulanie dodałbym do tego samochód). Wygodny jestem, ot co :twisted:.

Q: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli? (Całe dnie...).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Isia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie?
grrr Łeba :] dooobre wspomnienia :D byłem chyba 4 lata temu. Komary jak mnie ugryzły zmieniały sie w wampiry, a klata moja była brązowa, niestety nie pomarańczowa :>
No Makłowicz to ja nie jestem, ale bardzo lubie siedziec w kuchni przy garach :) właśnie zrobiłem dzisiaj kurczaka zapiekanego w czosnku (śmierdzi w całym domu - ale było pyszne) i później pyry zapiekane w czosnku... to jest czosnkowy dzień :D
Coco pisze:Q:lubisz robic zakupy?
uwilbiam... zwłaszcza chodzic po sklepach z ciuchami w towarzystwie 5 kobiet... geeez kill killl kill jak mam iśc na zakupy, to tylko wtedy gdy naprawde jest to konieczne :]
Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia
pistolet, wazelina, fanfiki z Kują... yyyy nie ta kategoria: komputer, odtwarzacz mp3, baterie, nóż i szczoteczka do zębów :]
Gveir pisze:Q: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli?
ile mogę... różnie, czasem zero, czasem cały dzień :) przy konsoli to tylko jak mam jakąś dobrą grę :]

Q: ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci :] i w jaki sposób to zrobiono? :twisted:
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

kwazi pisze:Q: Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ? Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ?
Byłem wtedy roztargniony..... próbowałem na wszelkie sposoby zdobyć bilety na MŚ.... i wysłałem pare (3) eSów na 71cośtam..... nic nie wygrałem, ale ostatnio mam ponad 60zł na koncie a co chwile mi się kończy jego ważność i nie mam na co kasy wydawać ;)
NIE!! Horror, zuo, argh.... tylko nie zakupy.... Chociaż lubię chodzić po hipermarketach lub po takim MM (u mnie tego nie ma, więc jak jestem w jakimś większym miescie to zwykle odwiedzam :] ).
Lenneth pisze:Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.
PS2, pad, TV, babel zasilający, memorka. Fak.... nie starczyło na kael do TV... No to inaczej: konsola (jako całość :] ), TV, PC, papier toaletowy, ... lodówka? :D
Gveir pisze:Q: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli? (Całe dnie...).
Oj.... ostatnio przez MŚ nie mam kiedy grać, więc gram od północy czasem do 6 rano :] Ale tak czy owak gram/siedze przy kompie za długo :/
Gagarin pisze:Q: ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci :] i w jaki sposób to zrobiono?
Coś koło 8 lat dowiedziałem się, że bocian to sciema. Od rodziców. Więcej szczegółów się dowiedziałem od kolegów :lol:

-> Czy często się na kogoś obrażacie i np. nie odzywacie przez pare dni?

(Nienawidzę się obrażać i jak inni się obrażają. Dla mnie to jest bezsensu _^_ Nawet w sumie nie potrafię się na kogoś obrazić :] )
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ? Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ?
nigdy
Lenneth pisze:Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.
Wóda ,fajki ,kawa ,piwo ,wino . A na serio nóż , mp3 koma i tyle.

[ Dodano: Pią 16 Cze, 2006 14:44 ]
Gveir pisze: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli?
ok 2-3 godzin (jak mam czas)
Jaco pisze:Czy często się na kogoś obrażacie i np. nie odzywacie przez pare dni?
Ja się nie bawie jak ktoś mnie mocno wkur** to niech się lepiej już do końca życia nie odzywa bo go roztelepie(a zdaż sie to raczej rzadko).

Q:Co sądzisz o nowym pomyśle giertycha w sprawach edukacji? (ja uważam że to wszystko jest poronione , a teraz zamiast hitler jugen będzie giertych jugen (czyli MW)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
VaanFromRO

Post autor: VaanFromRO »

Gveir pisze:Q: Często łamiesz własne zasady?
Zdazylo sie kilka razy :P
Pinhead pisze:Q:Podoba Ci się twoje miasto czy chciałbyś się z niego wyprowadzić?
bleh :P mykam jak najszybciej z malych miast :P
Isia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie? ( i ile komarów Cię użarło po drodze - mnie wczoraj tylko dwa )
hmm o ile pamietam to nie bylem (chyba mnie rodzice za szczeniaka nigdzie nie wywiezli :D)
ofkors ^^ na 13-naste mam Pascal :D
kwazi pisze:Q: Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ? Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ?
w konkursie nie, ale wysylalem bzdurne sms'y na 4fun :P
Lubie (czasem zdaza mi sie wydac wyplate w 1 dzien, ale to szczegol^^)
Lenneth napisał/a:
Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.
Komputer, kase, pepsi (ew. Coca-Cole :D), fajki, zdjecie pieknej forumowiczki :D

Q: Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli?
powiem tak: praca>komputer>sen (w przerwie podryw^^)

Gagarin napisał/a:
Q: ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci :] i w jaki sposób to zrobiono?

W 4 klasie podstawowki, pani od biologii :D szkoda, ze byla starsza :P

Czy często się na kogoś obrażacie i np. nie odzywacie przez pare dni?
W sumie nigdy (chociaz raz obrazilem sie na drogie administratorki i moderatorki Krypty, ale mi przeszlo :D)

Q:Co sądzisz o nowym pomyśle giertycha w sprawach edukacji?
"Mi to tero tito" :D Jeszcze tylko 4 lata studiow i nie chce znac tego pana :D

:arrow: Q: Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?
(Nie, predzej sam/a sie zdenerwujesz jak mnie :P)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Lenneth pisze:Pytanie: W jaki sposób kupujesz prezenty swoim przyjaciołom? Gdzie? Ile czasu Ci to zajmuje, etc?
:lol: ostatnio kupowaliśmy kumplowi składkowo rzeźbę z kokosa na urodziny :lol: :lol: :lol:
Tylko książki - właśnie strawiłam cztery godziny na jeżdzeniu po mieście za białymi sandałami. Kupiłam czarne. I to tyle, jesli chodzi o CSL
Lenneth pisze:Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrałabym na bezludną wyspę'.
Prysznic, grzebień, kubek z łyżeczką na herbatę, majtki ( :D ) torba
Gagarin pisze:Komary jak mnie ugryzły zmieniały sie w wampiry

Kod: Zaznacz cały

mnie pogryzły przez spodnie :roll:
Jaco pisze:Czy często się na kogoś obrażacie i np. nie odzywacie przez pare dni?
To na mnie się obrażają :twisted: nigdy nie wiem, o co
VaanFromRO pisze:Q: Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?
Nieee... Ale cierpliwe wkur...zanie czyni ze słodkiej Isieńki wulkan św. Heleny.
VaanFromRO pisze:Q:Co sądzisz o nowym pomyśle giertycha w sprawach edukacji?
Co, rozdział historii polskiej od powszechnej? A nie prościej by było dodać więcej godzin hist. ? (i zmienić kadrę nauczycielską, bo historycy są beznadziejni - spotkałam jeden przypadek totalnej głupoty, dwóch lewaków i jedną panią psor bez odrobiny przebicia (spaaaanie)) A WoS (podobnie jak PP) uważam za pozbawiony sensu - wolałabym propedeutykę filozofii, przynajmniej by się człek czegoś nowego dowiedział. I co Wam ten Giertych przeszkadza, u ciężkiego licha?

Q: Lubisz nosić sandały? (z piętą, nie do nabycia w Trójmieście :roll: )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Gagarin pisze:Q: ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci :] i w jaki sposób to zrobiono? :twisted:
Chyba w 2 - 3 klasie podstawówki. I była to robota kumpli :D.
No, tak z raczej średnią częstotoliwością, ale jeśli już, to nie ma przebacz - nawet rok braku kontaktu/milczenia z tego wychodzi :twisted:.
Pinhead pisze:Q:Co sądzisz o nowym pomyśle giertycha w sprawach edukacji?
Giertych jest człowiekiem poronionym, co wszędzie widzi masonów, homoseksualistów, opozycję, wrogów religii (i Rydzka), homoseksualistów, masonów, and so, and so. Żeby zapobiec zniszczeniu jakiejkolwiek choCby fasady edukacji w Polsce trzeba by go usunąć. Najlepiej na sążnistych kopach.
Zdecydowanie za łatwo. Nawet sam siebie z równowagi wyprowadzam. I jak o tym pomyśle, to dopiero jestem zły :twisted:.
Isia pisze:Q: Lubisz nosić sandały?
Nie, zbyt *mało* tego na nodze - wolę glany, niezależnie od pory roku i warunków pogodowych.
kilmindaro pisze:Q: Podjadasz między posiłkami czy może posiłkujesz się między podjadkami?
Żebym to w ogóle ustalił sobie jakieś sztywne pory posiłków... W kółko coś wcinam :D.

Q: Często czujesz się samotny? (Ech, zdarzają się takie chwile, że aż strach :sad:).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

VaanFromRO pisze:Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?

Nie bardzo , ale nie radze.
Isia pisze:Lubisz nosić sandały?
Nie! Jezuski BE!
Podjadasz między posiłkami czy może posiłkujesz się między podjadkami?
posiłkuje między podjadkami
Często czujesz się samotny?
Nigdy ( nikt mnie nie kocha niech mnie ktoś przytuli)

Q:Jesteś oszczędny/a czy szybko przewalasz kase?
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
ciemna

Post autor: ciemna »

Q:lubisz robic zakupy? (jakiekolwiek)

Blech! Nigdy!

Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia - nie mylić z 'rzeczami, które zabrał(a)bym na bezludną wyspę'.

komp... majtki... szczotka do zębów... poduszka do spania... to chyba wszystko, ale jak tak się uprzeć to bez jakiegos okrycia wierzchniego też nie bardzo bym się obyła :P

Q: Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?

Raczej tak! Ale wtedy drżyjcie!

Q: ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci :] i w jaki sposób to zrobiono?

Nie pamiętam, ale w przedszkolu juz napewno wiedziałam co i jak :D

Q: Często czegoś zapominasz? (ja najczęściej rozumu jak ide do szkoły :P )

[ Dodano: Sob 17 Cze, 2006 16:06 ]
Przepraszam za ten dziwny układ... nie wiem jak to się stało... :sad:
VaanFromRO

Post autor: VaanFromRO »

Nie! Adidasy i inne "oryginaly" rox :D
Podjadasz między posiłkami czy może posiłkujesz się między podjadkami?
kiedys to i to, a teraz trza dbac o wyglad :evilbat:
Często czujesz się samotny?
Staram sie o tym nie myslec, czesto szukam zajecia, ale tak
Pinhead pisze:Q:Jesteś oszczędny/a czy szybko przewalasz kase?
500 zlotych w jeden dzien - nie ma problemu :572:
ciemna pisze:Q: Często czegoś zapominasz? (ja najczęściej rozumu jak ide do szkoły )
Pamiec dobra, ale krotka :P np. w Final'a 9-tke gralem kilka razy, a nie pamietam wielu motywow :573:

Q: Czesto klamiesz? [Tylko wtedy, gdy ma mi sie cos "upiec" :lol: ]
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Nieznosze....
Lenneth pisze:Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia
1) Komórka
2) Plecak
3) Komp
4) Portfel
5) Klucze w kieszeni
Średnio 3-4 godziny - ale niedługo to sie zmieni :]
Zależy czym... :D Ale raczej trudno (mam olbrzymi dystans do wszystkiego)... :>
Isia pisze:Q: Lubisz nosić sandały?
O___o' a czy wyglądam jak Jezus? NIEZNOSZE (nie mam, nie kupuje)
kilmindaro pisze:Q: Podjadasz między posiłkami czy może posiłkujesz się między podjadkami?
Jem strasznie nieregularnie - dlatego tak wyglądam :D
Gveir pisze:Q: Często czujesz się samotny?
......Ostatnio - wyjątkowo NIE :twisted:
Pinhead pisze:Q:Jesteś oszczędny/a czy szybko przewalasz kase?
Jeśli kasa moja (czyt. ciężko zarobiona) - nie. Jeśli cudza (czyt. prezent) - rozchodzi sie w mgnieniu oka :D
VaanFromRO pisze:Q: Czesto klamiesz?
Tylko gdy musze :P

Q: Czy miałeś/aś dzień, w którym "ktoś"/"coś" zmienił/o Twoje życie o 180° :?: Co to było - i czy na "+" :?: < :twisted: ja całkiem niedawno :twisted: i to na zaj****ty PLUS :D >
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Q: Czesto klamiesz?
Wcale :D :twisted:
Q:lubisz robic zakupy?
Uwielbiam tylko wtedy gdy ktoś minie sponsoruje.
Pytanie: Pięć przedmiotów, bez których nie wyobrażasz sobie codziennego życia
łóżko, komputer, rpgmaker, historia, Komórka.
Ostatnio jestem przeładowany robotą więc czasem po 8 godzin.
Q: Często czujesz się samotny?
Nie.
Q: Często czegoś zapominasz?
Często zapominam co mi się śniło.

Q: Twój znak zodiaku to... mój skorpion.
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Pinhead pisze:Isia napisał/a:
Lubisz nosić sandały?

Nie! Jezuski BE!
Koki: palestyńskie cichobiegi :lol: :lol:
neo rpgomaniak pisze: Q: Twój znak zodiaku to... mój skorpion.
Strzelec.

Q: Czy chciałbyś być wampirem :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gveir pisze:Ile spędzasz codziennie godzin przy kompie lub konsoli?
Przy kompie dużo, ale nie zawsze się nim zajmuję, po prostu stoi sobie włączony, a ja od czasu do czasu coś kliknę. A konsoli mogę nie tykać przez kwartał, żeby potem grać od świtu do nocy (no, prawie ^^), kiedy wpadnie mi w ręce nowa gra. :]
Gagarin pisze:ile miałeś/aś lat jak Cię uświadomiono, że bocian nie przynosi dzieci i w jaki sposób to zrobiono?
Moja pamięć nie sięga tak daleko wstecz. :lol: Nie, serio, chyba dłużej wierzyłam w Świętego Mikołaja niż w bociana. :lol: Myślę, że już na samym początku podstawówki (pod koniec przedszkola?) to wiedziałam, ale musiało minąć jeszcze parę lat, żebym bliżej zainteresowała się szczegółami. XD
Nienawidzę takiego milczącego obrażania się - moja matka tak się na mnie obraża. :roll: O wiele bardziej wolę długie krzyczenie na siebie, niż milczące fochy. Zreszą ja sama, choćbym nie wiem jak bardzo się na kogoś gniewała, nie wytrzymam z zamkniętymi ustami dłużej niż dwie godziny. XD
Pinhead pisze:Co sądzisz o nowym pomyśle giertycha w sprawach edukacji?
Czy tu w ogóle potrzeba coś komentować? -_-
VaanFromRO pisze:Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?
Nie, skądże!? :< [A na poważnie: raczej trudno.]
Tak. I nie rozumiem co większość osób na forum ma do sandałów. O.o Psują Wam mhroczny wizerunek szatanisty? _^_
Pinhead pisze:Jesteś oszczędny/a czy szybko przewalasz kase?
Zależy. Miewam różne okresy w życiu. Kiedyś byłam bardzo skąpa, ale teraz pokochałam wydawanie pieniędzy. :D
ciemna pisze:Często czegoś zapominasz?
W normie.
neo rpgomaniak pisze:Twój znak zodiaku to... mój skorpion.
Koziorożec. I większość opisów osobowości kozioróżców zdaje się do mnie pasować, zwłaszcza te negatywne. :]
Boni pisze:Czy chciałbyś być wampirem
Nie. Ale za to chciałabym, żeby to pytanie nie pojawiło się po raz czwarty w quizie. ;)

Pytanie: Idziesz ulicą, dostrzegasz pod stopami glistę, chrząszcza, robaczka, whatever. Pozwalasz żyć i dajesz większego kroka, czy natychmiast rozdeptujesz? [ Nidgy nie rozdeptuję. O ile robaczek zawędrował do mnie do domu, wtedy ginie od razu. :twisted: ]
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Lenneth pisze:Pytanie: Idziesz ulicą, dostrzegasz pod stopami glistę, chrząszcza, robaczka, whatever. Pozwalasz żyć i dajesz większego kroka, czy natychmiast rozdeptujesz? [ Nidgy nie rozdeptuję. O ile robaczek zawędrował do mnie do domu, wtedy ginie od razu. ]
Już od jakiegoś czasu nie zabijam żadnych "robaczków", a przynajmniej się staram. Nie mam do tego najmniejszego prawa ;) To tak, jakby do dziś żyły dinozaury i miażdżyły ludzi :roll: A ile to razy obroniłem takiego "robaczka" przed innymi... Mało tego. Jak jest jakaś osa, czy mucha u mnie w pokoju to łapię ją (ose oczywiście do jakiejś szklanki) i wypuszczam za okno. Czasem zdarzy mi się zabic komara, ale to odruch bezwarunkowy na ukłucie... ale nad tym już też pracuję :P
kilmindaro pisze:Q: Ile masz wszszystkich wiadomości na skrzynce? (coś około 7000, z czego 98% to powiadomienia o odpowiedziach, 1% normalne maile, 1% SPAM)
Z 40-50. Dbam o swoją skrzynkę ;)

-> Jak często w ciągni dnia korzystasz z googli? :>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”