kilmindaro pisze:A w tym rozdawaniu banów na lewo i prawo to wyczuwam leczenie jakiś własnych kompleksów
Jeśli tak to odbierasz, to jest to najlepszy dowód na to, że nie rozumiesz tak ważnej rzeczy o nazwie " dlaczego i po co są zasady". Nie rozdaje banów na lewo i prawo (jak byłeś łaskaw stwierdzić), a więcej upominam i groże niż faktycznie karam. Poza tym, zanim ukarani zostali ukarani, byli przeze mnie najpierw lojalnie uprzedzeni o konsekwencjach jakie im grożą. Regulamin to nie kilka linijek, na które można machnąć łapą w byle sytuacji, tylko na jego podstawie regulujemy zwyczaje i działanie tego forum. Spam w SB może się wydawać błachy, ale wcale nie jest - nie szło czytać i normalnie sie skupić na czytaniu SB przy tych przeklętych groszkach skaczących dookoła. Takie coś to czysty spam i nie ma znaczenia, że to "tylko" SB, bo "dura lex sed lex", a regulamin dość jasno definiuje oraz traktuje spam. Zauważ, że nawet Nemesis dostała ode mnie upomnienie - to, też coś znaczy.
kwazi pisze:Kilmindaro napisał/a:
Jakoś ilekroć przeglądam SB, jakoś nigdy tych emot nie widzę
Bo Sephi je usuwa...

Uwierz mi, że można oczopląsu dostać
Dokładnie. Nie mam zamiaru cackać się z dokumentowaniem "a ile w SB jest rządków groszku", bo moim podstawowym zadaniem jest przywrócenie SB do stanu używalności (zdatności do czytania). Jeśli jednak wasza psychologiczna autorytetowa mość (która wnet "potrafi" mnie zdiagnozować) sobie tego życzy, to moge zacząć strzelać screen shoty takiego spamu. Póki co, w najbliższych dniach takowego się nie spodziewam, bo upomnienia i zdecydowane ukaranie ciebie i Kimahriego za poprzedni wystepek zwróciły uwage wszystkich na to, że żarty ze mną się skończyły.