Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Jakoś ilekroć przeglądam SB, jakoś nigdy tych emot nie widzę
Bo Sephi je usuwa... :roll: Uwierz mi, że można oczopląsu dostać :/
kilmindaro pisze: Jak znowu tak będzie, to zróbcie screenshoota czy co, bo tak na słowo ciężko mi uwierzyć
OK - jakby co to wygląda mniej więcej tak: http://img154.imageshack.us/img154/4474 ... hs68wy.jpg Oczywiście na SB ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Dla mnie to smieszne, ot z nudów czasem sie coś palnie ale dawać jakieś tam bany, przeciez to tylko forum :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

kilmindaro pisze:A w tym rozdawaniu banów na lewo i prawo to wyczuwam leczenie jakiś własnych kompleksów
Jeśli tak to odbierasz, to jest to najlepszy dowód na to, że nie rozumiesz tak ważnej rzeczy o nazwie " dlaczego i po co są zasady". Nie rozdaje banów na lewo i prawo (jak byłeś łaskaw stwierdzić), a więcej upominam i groże niż faktycznie karam. Poza tym, zanim ukarani zostali ukarani, byli przeze mnie najpierw lojalnie uprzedzeni o konsekwencjach jakie im grożą. Regulamin to nie kilka linijek, na które można machnąć łapą w byle sytuacji, tylko na jego podstawie regulujemy zwyczaje i działanie tego forum. Spam w SB może się wydawać błachy, ale wcale nie jest - nie szło czytać i normalnie sie skupić na czytaniu SB przy tych przeklętych groszkach skaczących dookoła. Takie coś to czysty spam i nie ma znaczenia, że to "tylko" SB, bo "dura lex sed lex", a regulamin dość jasno definiuje oraz traktuje spam. Zauważ, że nawet Nemesis dostała ode mnie upomnienie - to, też coś znaczy.
kwazi pisze:Kilmindaro napisał/a:
Jakoś ilekroć przeglądam SB, jakoś nigdy tych emot nie widzę

Bo Sephi je usuwa... :roll: Uwierz mi, że można oczopląsu dostać
Dokładnie. Nie mam zamiaru cackać się z dokumentowaniem "a ile w SB jest rządków groszku", bo moim podstawowym zadaniem jest przywrócenie SB do stanu używalności (zdatności do czytania). Jeśli jednak wasza psychologiczna autorytetowa mość (która wnet "potrafi" mnie zdiagnozować) sobie tego życzy, to moge zacząć strzelać screen shoty takiego spamu. Póki co, w najbliższych dniach takowego się nie spodziewam, bo upomnienia i zdecydowane ukaranie ciebie i Kimahriego za poprzedni wystepek zwróciły uwage wszystkich na to, że żarty ze mną się skończyły.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Oj tam, nie denerwuj się XD
glamorous vamp
VaanFromRO

Post autor: VaanFromRO »

Sephiria pisze:, a więcej upominam i groże niż faktycznie karam. (bla bla bla). Spam w SB może się wydawać błachy, ale wcale nie jest - nie szło czytać i normalnie sie skupić na czytaniu SB przy tych przeklętych groszkach skaczących dookoła.[

(...) żarty ze mną się skończyły.
Z kazdym kolejnym postem zaczynam sie bac tej kobiety :oops:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

I masz czego - trzyma tu wszystkich twardą ręką za.... gardła :shock:. Żartów nie ma /kuli sie w kącie/...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Powiem tak - dziękujcie losowi, że to ja jestem adminem a nie na przykład Grisznak :lol: Admin jest jak szef - można trafić na gorszego XD.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Ależ my się cieszymy! Entuzjazm aż rozsadza od wewnątrz :D! I cały czas rośnie (że proporcjonalnie wraz ze strachem to juz inna rzecz 8))!
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Sephiria pisze:Zauważ, że nawet Nemesis dostała ode mnie upomnienie - to, też coś znaczy.
No wlasnie zeby karac Moda :roll: lol

Sephira- wracajac do mojego i killa Bana- IMO skrypty sa po to zeby ich uzywac.
kwazi pisze:kilmindaro - walenie w SB tylu emot pod rząd to typowy spam i nic tego nie usprawiedliwia.
Ale SB jest prawie jak Czat !! Bezsensen jest walenie Warnow za spamowanie SB !
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Kimahri pisze:Ale SB jest prawie jak Czat !! Bezsensen jest walenie Warnow za spamowanie SB !
Prawie robi wielką różnicę -__-'. I nie - IMO to nie bezsens... SB chcąc niechcąc każdy czyta - na Czat wchodzą nieliczni i tam spam nikomu nie przeszkadza w komunikowaniu się - w końcu i tak gadają o pierdołach/whatever :D . A SB zawalone "groszkiem" czyta się równie przyjemnie jak posty w stylu:

"pomuszcie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jak mam zabić pierwszego bosa w Fajnalu Siudemce :570: :570: :570: :570: :570: :570: Jeszze raz prosze o pomoc :D :D :D :D :D :D :D :D" <- dla mnie zawalanie emotami SB i taki post to ta sama liga :wink:
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

kwazi pisze:w końcu i tak gadają o pierdołach/whatever :D
Przepraszam a na SB to o czym sie gada?? ;)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Kimahri pisze:Przepraszam a na SB to o czym sie gada??
O egzystencjalnym bólu istnienia i nieuchronnej śmierci... :D Nie o to chodzi - SB jest 4 all - a Czat dla zainteresowanych, w związku z tym multum spamu na SB razi wszystkich - i winno być tępione - na Czacie - niekoniecznie, bo jeśli czatujący godzą sie na spam - to ok - nikogo innego to nie boli... :) To miałem na myśli :P
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

kwazi pisze:Nie o to chodzi - SB jest 4 all - a Czat dla zainteresowanych
IMO i czat i SB jest dla wszystkich- jak nie chcesz mozesz wylaczyc i nic nie pisac na SB.
kwazi pisze:spamu na SB razi wszystkich
Mnie nie razi ;)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Kimahri pisze:Sephira- wracajac do mojego i killa Bana- IMO skrypty sa po to zeby ich uzywac
Tja..... narkotyki też :P A używanie : you: dporowadziło do tego, że azu, nie rozumiejący tego skryptu opuścił forum. Gdyby nastała nowa moda na używanie tego skryptu i pojawiałby się codziennie od góry do dołu SB to co chwilę 15 różnych userów waliło by pytanie: "ale czego wy ode mnie chcecie", czy cos w tym stylu. : you ; jest zuy, bo żeby sprawdzić, czy ktoś coś ode mnie chce, czy tylko się bawi tym skryptem muszę się cochwilę wylogowywać :/
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Jak pisalem wtedy skrypt nie wiedzialem o tej sytuacji z Azu ;) (pisalem to wczesniej)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”