Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

powtorze jeszcze raz,bo widac nie do końca kazdy zrozumial-proszę sie ograniczac w odpowiedziach :roll:
Gveir pisze:Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
pan Eugeniusz F. XD (facet od nauk starozytnych,a jako,ze tez archeolog,to jest o czym pogadac:]) fakt,ze kosil niezle na I r (to ten co dal kosmiczne pytania na ustnej;P) i przez niego wiele osob nie przeszlo na II r...no ale ^^"
a ze sredniej...<surprise> pani z historii :wink:

q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
<me-zolty i zielony...w zelonym wyglada sie jak kermit;P ;) >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Ciemna napisała:
Znienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
Godziny spędzone przed lustrem i w sklepach

Kilmindaro napisał
Znalazłeś/aś kiedys czterolistną koniczynę?
Nie

Gveir napisał
Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
------

Garnet napisała
bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Wszystkich jaskrawych i różowego .BLE

Q:Jak wygląda twoje biurko?(chodzi mi o to czy jest na nim czysto czy wszystko jest porozwalane) Na moim biurku panuje chaos :P
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Garnet pisze:powtorze jeszcze raz,bo widac nie do końca kazdy zrozumial-proszę sie ograniczac w odpowiedziach
Spokojnie, widać niektórzy z nas mają potrzebę odpowiadania na wszystkie pytania, a przecież nie będą śledzić tematu na bieżąco. :wink: Jak post za długi i Cię nudzi, to najwyżej przewiń od razu na koniec, i tyle. ^^
Pinhead pisze:Wampir czy wilkołak? Kim wolał/ała byś być?
Wilkołak. Nie zniosłabym spędzania każdego dnia w trumnie; kocham słońce, plażę latem, etc. Poza tym lubię wilki.
ciemna pisze:Znienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
Zamiłowanie do hiphopu. :>
Kilmindaro pisze:Znalazłeś/aś kiedys czterolistną koniczynę?
Nie. I bardzo mnie to gryzie.
Gveir pisze:Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
Babka od jednego WRJu z anglika - kompetentna, robi ciekawe zajęcia, przynosi niekonwencjonalne aktykuły pod dyskuję, ma cięty język, jest bardzo ironiczna. Niektórzy w grupie jej nie znoszą, mnie też parę razy wykpiła przy ludziach, ale mimo to bardzo ją szanuję.
Garnet pisze:bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Szarego i brązowego. Nie przepadam też za niebieskim... mam spodnie we wszystkich możliwych kolorach (tja, żółte i zielone też), ale niebieskich nigdy nie kupię. :>
Pinhead pisze:Jak wygląda twoje biurko?(chodzi mi o to czy jest na nim czysto czy wszystko jest porozwalane)
Chaos to mało powiedziane. :evilbat: Ostatnio pod papierami znalazłam (ważną) kartkę, którą uznałam za zaginioną jakieś pół roku temu. XD [Biurko to jedyne miejsce, które opiera się moim pedantycznym zapędom.]

Pytanie: Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Pinhead pisze:Gveir napisał
Cytat:
Co poniektórzy jednak nawet dobre rady mają w nosie... Whatever -_-
Lenneth pisze:Pytanie: Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Zdecydowanie kameralne - wielkie biby to dla mnie toksyczne środowisko.

Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości (ja własnie mam ochote pewnej osobie tak przyłożyć, bo mnie od kilku dni denerwuje)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Pinhead napisał/a:
Gveir napisał
Cytat:

Co poniektórzy jednak nawet dobre rady mają w nosie... Whatever -_-
Nie.Poprostu musze tak robić bo mi się coś systemik popsuł i jak zaznacze tekst to i tak nie mogę użyć cytowania selektywnego, bo mi wyskakuje okienko "zaznacz tekst". A systemu nie robie bo mi się nie chce.
Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Zależy na co mam ochote. Czasami mam ochote na koncert ,festiwal a czasami wole małą popijawe.
co robisz, by powstrzymać się przed zrobieniem komuś celowo przykrości
Najczęściej się nie powstrzymuje i robie komuś przykrość , a czasami poprostu odwracam się do tej osoby plecami i sobie idę tam gdzie mnie nogi prowadzą.

[ Dodano: Pią 09 Cze, 2006 07:02 ]
aha zapomniałem

Q:O której godzinie zazwyczaj wstajesz? Ja wstaję o 5.00-6.00
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Garnet pisze:q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Różowy i lila.
Pinhead pisze:Q:Jak wygląda twoje biurko?(chodzi mi o to czy jest na nim czysto czy wszystko jest porozwalane) Na moim biurku panuje chaos :P
Całkowity porządek panuje. Bo jakby nie panował, to bym z pół roku ważnych rzeczy szukał :D.
Lenneth pisze:Pytanie: Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Wielkich imprez nie znoszę - oprócz koncerów. Wole spotkania w nawet bardzo kameralnym gronie, tak do 5 osób.
Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości
Raczej się nie powstrzymuje, przykrość robię tylko osobom które na to zasłużyły. Jeśli już to macham ręką, zaciskam zęby i odchodzę kończąc dyskusję.
Pinhead pisze:Q:O której godzinie zazwyczaj wstajesz?
Od roku mniej więcej o 10 - 11. Dobrze mam :D.

Pytanie: Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału? (wpadam w berserk słysząc hip - hop typu "Suczki" i bezsensowne klubowe łomotanie).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Go Go Yubari pisze:Q: Czy sądzisz, ze pytania juz się wyczerpały i quiz nadaje się do kasacji? A może to wina ludzi, którzy nie moga wymyslić pytania i potem takie głupoty sa płodzone?
Latała mi taka myśl po głowie
Boni pisze:Q: Czy dbasz o swoje dłonie
Nieee!!!!! Kosiarki rulz :D
Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o kobietach-żołnierzach?
Cieszę się, że nie muszę iść do woja.
ciemna pisze:Q:Jak bardzo kochasz ortografie??
Jak bliźniego swego :D
Garnet pisze:q-dzis 6.6 2006...jak Twoje samopoczucie?
Jak zobaczyłam tą datę na bilecie - ROTFL :lol:
Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o przeszczepieniu komuś cudzej twarzy, przyszyciu cudzej ręki, etc? Cud medycyny czy coś bardzo, bardzo dziwnego?
Cyberpunk nadchodzi (daje na głośniki "Duel of fates")
ciemna pisze:Q: Jakie pismo uwazasz za najbardziej bzdurne?
Dziennik ustaw
Lenneth pisze:Najwspanialsza rola w szkolnym przedstawieniu?
Sierotka Marysia :D
ciemna pisze:Q: Twój ulubiony zapach to...
Wanillia, kawa i zielone jabłka. I herbata z sokiem, i pieczenie ciasta.
kilmindaro pisze:Q: Boisz się czasem Różnych Rzeczy, np. Stworów Pod Łóżkiem, Stworów Z Za Szafy, Odbicia W Lustrze?
Tylko Mhrocznego Photworha z Piwnicy, który mnie zeżre, jak wejdę bez kapci do komórki na węgiel :D
Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o Paraolimpiadach?
Bez sensu, podobnie, jak zwykłe olimpiady.
Garnet pisze:q-zdarza Ci sie jezdzic na gapę?
Zdarzało się, ale teraz kupuję rano dwa bilety
Lenneth pisze:Pytanie: Lubisz ten topic? XD
Piszę w nim :D
kwazi pisze:Q: Widok z okna Twojego pokoju - jaki jest a co byś zmienił/a... <o ile nie było>
Ładny. Dużo zieleni, tylko te bloki na horyzoncie są fu. I moje byłe gim. też bym zburzyła - może jakieś ogrody na to miejsce?
Q:Najbardziej znienawidzony okres czasu z historii? (osobiście nie nawidze okresu powstań narodowych)
Romantyzm i pozytywizm (wiem, że to epoki literatury!) oraz wojna 30 letnia (bo nic o niej nie wiem - chcę zdać historię, buuu :( )
Pinhead pisze:Q:Twój ulubiony kolor ?
Szafirowy, błękit pruski, ultramaryna, indygo
Garnet pisze:q-lubisz 'specerować' po supermarketach?...
Wolę uliczki z masą małych księgarenek, papierniczych i sklepów z bzdurami ^^
Pinhead pisze:Q:Jak wygląda twoje biurko?
Główne zawiera trzy sterty książek, masę różnych różności i jest raczej uporządkowane. Komputerowe zawala sterta wydruków i płyty - śmietnik. Czyli fifty-fifty :wink:
Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości
Milczę.
Pinhead pisze:Q:O której godzinie zazwyczaj wstajesz?
Do szkoły ok. 5.30. W soboty ok. 10.00
Gveir pisze:Pytanie: Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
Łomot od sąsiadów

Q: Zbierasz pudełka?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
łososiowego -_-
Lenneth pisze:kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
O właśnie. To wolę.
Pinhead pisze:której godzinie zazwyczaj wstajesz?
Ostatnio o 6:35. Bo o 6:40 zorro leci, a teraz wielki finał nadchodzi. *_* I co z tego, ze znam na pamięć <3
Gveir pisze:Pytanie: Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału? (
hip-hop, britney'owaty pop, disco z pola, techno, Radio MaRyja włączone na cały regulator u sąsiadki.

Isia pisze:Q: Zbierasz pudełka?
Czasem.

Q: Co kolekcjonujesz?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
hip hop =masakra
Zbierasz pudełka?
nie
Co kolekcjonujesz?
Filmy (obecnie mam ich około 150-200:)
Jak się odżywiasz? Zdrowo/Niezdrowo?
50-50

Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie? (twarde)
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Garnet pisze:q-zdarza Ci sie jezdzic na gapę?
dawniej jeździłem na gapę niemal cały czas - nieświadomie. Albo nie miałem ze sobą legitymacji, sieciówki albo po prostu traciła ważnośc. Wiele razy kanary doczepiały się do mnie :/ i akurat wtedy kiedy nie miałem czegoś... wrrrrrr
Garnet pisze:q-w zyciu masz szczescie,czy raczej zawsze/przewaznie masz pecha?
przeważnie mam pecha
kwazi pisze:Q:Pisemne czy ustne - jakie egzaminy wolisz?
zawsze wolałem pisac... ale lepsze oceny uzyskiwałem z ustnych egzamów, zwłaszcza jak były prowadzone przez kobiety... fajnie się gadało :D
Pinhead pisze:Q: Wampir czy wilkołak? Kim wolał/ała byś być?
zdecydowanie wampir... na sierśc jestem uczulony :)
ciemna pisze:Q: Znienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
przesiadywania w łazience, czepianie się wszystkiego, owijanie w bałenie - zamiast powiedziec coś wprost, odpowiedzi na pytanie: czy wszystko w porzadku? - TAK, SUPER, gdy wyraźnie widac, że nie jest w porządku, myślenie że faceci to domyślne bestie...
Gveir pisze:Q: Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
kobieta od literatury - genialna baba, szkoda tylko, że ładowała nam głównie feministyczne utwory :D
Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości (ja własnie mam ochote pewnej osobie tak przyłożyć, bo mnie od kilku dni denerwuje)
przyłóż tej osobie i tyle :]
Pinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie? (twarde)
twarde czy miekkie... byle duże :)

Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy? :>
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kilmindaro pisze:Q: Jak się odżywiasz? Zdrowo/Niezdrowo?
Różnie. Jak narazie jeszcze wcale :roll: hmmm....chyba wypadałoby zjeść śniadanie oO Hmm...musze iść do sklepu T_T
Pinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Takie w sam raz. Za twarde - omg, nie zasnę. Za miękkie - tez nie. Dobry, zrównoważony materac rlz!
Gagarin pisze:Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
Hmmm....Na Owena...tak *.* A ogólnie to wczoraj ogladałam, bo chciałam się pośmiac z naszych i tych, co wierzyli, że mamy szanse na zwycięstwo w Mistrzostwach :lol:

Q: Kłamstwo, którego nigdy nie darujesz rodzicom?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Kłamstwo, którego nigdy nie darujesz rodzicom?
Mówili mi że święty mikołaj istnieje :cry: :cry:

Q:Motocykl czy samochód?? (bez wątpienia motocykl, jakiś cruser albo chopper żadnej ścigawy)
Cid

Post autor: Cid »

Pinhead pisze:Q:Motocykl czy samochód?? (bez wątpienia motocykl, jakiś cruser albo chopper żadnej ścigawy)
Proste, że samochód... Nie lubie potencjalnych dawców nerek =] A zreszta wole wziasc sobie jakas smiechowa ekipe 4 osob, niz jedna ktora usiadzie za mna i nie bedzie jak rozmawiac

Q:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac) :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
ani to,ani to...z dwojga zlego-piwo
Pinhead pisze:Motocykl czy samochód?? (bez wątpienia motocykl, jakiś cruser albo chopper żadnej ścigawy)
wlasnie mi uswiadomiles,jak dawno nie jechalam na motocyklu:/
Gagarin pisze:Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
<lol> nie
<hmm..chyba nie zapomniales o kobietach,grajacych zawodowo w pilke?:]>
zreszta,nie ma sie co oszukiwac,iz to faceci sa glownie wzrokowcami... :arrow: http://fishki.net/comment.php?id=10477
:]

q-nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Isia pisze:Q: Zbierasz pudełka?
Taa, na szfie leży cała sterta po orginałach na PC, a za szafą kartony po konsolach. No i takie metalowe po czekoladkach :D.
Go Go Yubari pisze:Q: Co kolekcjonujesz?
Wszytko związane z Ghost in the Shell, anime & manga, filmy (już tego sporo) książki (jeszcze więcej), kilka czaopism i kilka małych, obsesyjnych rzeczy (raczej binarnych niż materialnych).
kilmindaro pisze:Q: Jak się odżywiasz? Zdrowo/Niezdrowo?
Zdecydowanie niezdrowo. I całkiem mi z tym dobrze :D.
Pinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Twarde, na miękkiej glamzie spać nie mogę.
Gagarin pisze:Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy? :>
Ogónie to chyba tak :grin:. Ale moja matula oglądała wczoraj, żeby pośmiać się z naszych...
Go Go Yubari pisze:Q: Kłamstwo, którego nigdy nie darujesz rodzicom?
Jeszcze mi numeru z zatajaniem prawdy na tyle dużego nie wycięli. Hipotetycznie byłoby kilka rzeczy.
Pinhead pisze:Q:Motocykl czy samochód??
Motocykl, najlepiej porządny ścigacz.
Cid pisze:Q:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
I jedno i drugie - zależnie od nastroju.
Garnet pisze:q-nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
*Staram* się być systematyczny, ale zawsze wychodzi na ostatni moment.

Q: Czy lubisz/jeździsz jeździć samochodem metodą "na zimny łokieć", tzn. łapa wystawiona przez otwarte okno? (Od dzisiaj lubię :D).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”