pan Eugeniusz F.Gveir pisze:Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni

a ze sredniej...<surprise> pani z historii

q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
<me-zolty i zielony...w zelonym wyglada sie jak kermit;P

Moderator: Moderatorzy
pan Eugeniusz F.Gveir pisze:Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
Godziny spędzone przed lustrem i w sklepachZnienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
NieZnalazłeś/aś kiedys czterolistną koniczynę?
------Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
Wszystkich jaskrawych i różowego .BLEbylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Spokojnie, widać niektórzy z nas mają potrzebę odpowiadania na wszystkie pytania, a przecież nie będą śledzić tematu na bieżąco.Garnet pisze:powtorze jeszcze raz,bo widac nie do końca kazdy zrozumial-proszę sie ograniczac w odpowiedziach
Wilkołak. Nie zniosłabym spędzania każdego dnia w trumnie; kocham słońce, plażę latem, etc. Poza tym lubię wilki.Pinhead pisze:Wampir czy wilkołak? Kim wolał/ała byś być?
Zamiłowanie do hiphopu.ciemna pisze:Znienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
Nie. I bardzo mnie to gryzie.Kilmindaro pisze:Znalazłeś/aś kiedys czterolistną koniczynę?
Babka od jednego WRJu z anglika - kompetentna, robi ciekawe zajęcia, przynosi niekonwencjonalne aktykuły pod dyskuję, ma cięty język, jest bardzo ironiczna. Niektórzy w grupie jej nie znoszą, mnie też parę razy wykpiła przy ludziach, ale mimo to bardzo ją szanuję.Gveir pisze:Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
Szarego i brązowego. Nie przepadam też za niebieskim... mam spodnie we wszystkich możliwych kolorach (tja, żółte i zielone też), ale niebieskich nigdy nie kupię.Garnet pisze:bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Chaos to mało powiedziane.Pinhead pisze:Jak wygląda twoje biurko?(chodzi mi o to czy jest na nim czysto czy wszystko jest porozwalane)
Co poniektórzy jednak nawet dobre rady mają w nosie... Whatever -_-Pinhead pisze:Gveir napisał
Cytat:
Zdecydowanie kameralne - wielkie biby to dla mnie toksyczne środowisko.Lenneth pisze:Pytanie: Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Nie.Poprostu musze tak robić bo mi się coś systemik popsuł i jak zaznacze tekst to i tak nie mogę użyć cytowania selektywnego, bo mi wyskakuje okienko "zaznacz tekst". A systemu nie robie bo mi się nie chce.Pinhead napisał/a:
Gveir napisał
Cytat:
Co poniektórzy jednak nawet dobre rady mają w nosie... Whatever -_-
Zależy na co mam ochote. Czasami mam ochote na koncert ,festiwal a czasami wole małą popijawe.Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Najczęściej się nie powstrzymuje i robie komuś przykrość , a czasami poprostu odwracam się do tej osoby plecami i sobie idę tam gdzie mnie nogi prowadzą.co robisz, by powstrzymać się przed zrobieniem komuś celowo przykrości
Różowy i lila.Garnet pisze:q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
Całkowity porządek panuje. Bo jakby nie panował, to bym z pół roku ważnych rzeczy szukał :D.Pinhead pisze:Q:Jak wygląda twoje biurko?(chodzi mi o to czy jest na nim czysto czy wszystko jest porozwalane) Na moim biurku panuje chaos
Wielkich imprez nie znoszę - oprócz koncerów. Wole spotkania w nawet bardzo kameralnym gronie, tak do 5 osób.Lenneth pisze:Pytanie: Wolisz masowe imprezy (koncerty, festyny, pokazy sztucznych ogni organizowane przez miasto, spotkania modlitewne, whatever), czy kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Raczej się nie powstrzymuje, przykrość robię tylko osobom które na to zasłużyły. Jeśli już to macham ręką, zaciskam zęby i odchodzę kończąc dyskusję.Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości
Od roku mniej więcej o 10 - 11. Dobrze mam :D.Pinhead pisze:Q:O której godzinie zazwyczaj wstajesz?
Latała mi taka myśl po głowieGo Go Yubari pisze:Q: Czy sądzisz, ze pytania juz się wyczerpały i quiz nadaje się do kasacji? A może to wina ludzi, którzy nie moga wymyslić pytania i potem takie głupoty sa płodzone?
Nieee!!!!! Kosiarki rulz :DBoni pisze:Q: Czy dbasz o swoje dłonie
Cieszę się, że nie muszę iść do woja.Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o kobietach-żołnierzach?
Jak bliźniego swego :Dciemna pisze:Q:Jak bardzo kochasz ortografie??
Jak zobaczyłam tą datę na bilecie - ROTFLGarnet pisze:q-dzis 6.6 2006...jak Twoje samopoczucie?
Cyberpunk nadchodzi (daje na głośniki "Duel of fates")Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o przeszczepieniu komuś cudzej twarzy, przyszyciu cudzej ręki, etc? Cud medycyny czy coś bardzo, bardzo dziwnego?
Dziennik ustawciemna pisze:Q: Jakie pismo uwazasz za najbardziej bzdurne?
Sierotka Marysia :DLenneth pisze:Najwspanialsza rola w szkolnym przedstawieniu?
Wanillia, kawa i zielone jabłka. I herbata z sokiem, i pieczenie ciasta.ciemna pisze:Q: Twój ulubiony zapach to...
Tylko Mhrocznego Photworha z Piwnicy, który mnie zeżre, jak wejdę bez kapci do komórki na węgiel :Dkilmindaro pisze:Q: Boisz się czasem Różnych Rzeczy, np. Stworów Pod Łóżkiem, Stworów Z Za Szafy, Odbicia W Lustrze?
Bez sensu, podobnie, jak zwykłe olimpiady.Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o Paraolimpiadach?
Zdarzało się, ale teraz kupuję rano dwa biletyGarnet pisze:q-zdarza Ci sie jezdzic na gapę?
Piszę w nim :DLenneth pisze:Pytanie: Lubisz ten topic?
Ładny. Dużo zieleni, tylko te bloki na horyzoncie są fu. I moje byłe gim. też bym zburzyła - może jakieś ogrody na to miejsce?kwazi pisze:Q: Widok z okna Twojego pokoju - jaki jest a co byś zmienił/a... <o ile nie było>
Romantyzm i pozytywizm (wiem, że to epoki literatury!) oraz wojna 30 letnia (bo nic o niej nie wiem - chcę zdać historię, buuuQ:Najbardziej znienawidzony okres czasu z historii? (osobiście nie nawidze okresu powstań narodowych)
Szafirowy, błękit pruski, ultramaryna, indygoPinhead pisze:Q:Twój ulubiony kolor ?
Wolę uliczki z masą małych księgarenek, papierniczych i sklepów z bzdurami ^^Garnet pisze:q-lubisz 'specerować' po supermarketach?...
Główne zawiera trzy sterty książek, masę różnych różności i jest raczej uporządkowane. Komputerowe zawala sterta wydruków i płyty - śmietnik. Czyli fifty-fiftyPinhead pisze:Q:Jak wygląda twoje biurko?
Milczę.Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości
Do szkoły ok. 5.30. W soboty ok. 10.00Pinhead pisze:Q:O której godzinie zazwyczaj wstajesz?
Łomot od sąsiadówGveir pisze:Pytanie: Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
łososiowego -_-Garnet pisze:q-bylo o kolorach..to ktorego koloru nie cierpisz?
O właśnie. To wolę.Lenneth pisze:kameralne (tak do 15-20stu osób) dyskusje/potańcówki/popijawy/etc. ogranizowane przez przyjaciół/znajomych?
Ostatnio o 6:35. Bo o 6:40 zorro leci, a teraz wielki finał nadchodzi. *_* I co z tego, ze znam na pamięć <3Pinhead pisze:której godzinie zazwyczaj wstajesz?
hip-hop, britney'owaty pop, disco z pola, techno, Radio MaRyja włączone na cały regulator u sąsiadki.Gveir pisze:Pytanie: Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału? (
Czasem.Isia pisze:Q: Zbierasz pudełka?
dawniej jeździłem na gapę niemal cały czas - nieświadomie. Albo nie miałem ze sobą legitymacji, sieciówki albo po prostu traciła ważnośc. Wiele razy kanary doczepiały się do mnieGarnet pisze:q-zdarza Ci sie jezdzic na gapę?
przeważnie mam pechaGarnet pisze:q-w zyciu masz szczescie,czy raczej zawsze/przewaznie masz pecha?
zawsze wolałem pisac... ale lepsze oceny uzyskiwałem z ustnych egzamów, zwłaszcza jak były prowadzone przez kobiety... fajnie się gadało :Dkwazi pisze:Q:Pisemne czy ustne - jakie egzaminy wolisz?
zdecydowanie wampir... na sierśc jestem uczulonyPinhead pisze:Q: Wampir czy wilkołak? Kim wolał/ała byś być?
przesiadywania w łazience, czepianie się wszystkiego, owijanie w bałenie - zamiast powiedziec coś wprost, odpowiedzi na pytanie: czy wszystko w porzadku? - TAK, SUPER, gdy wyraźnie widac, że nie jest w porządku, myślenie że faceci to domyślne bestie...ciemna pisze:Q: Znienawidzony nawyk u facetów/ u dziewczyn?
kobieta od literatury - genialna baba, szkoda tylko, że ładowała nam głównie feministyczne utwory :DGveir pisze:Q: Twój ulubiony nauczyciel/wykładowca ze szoły/uczelni
przyłóż tej osobie i tyle :]Sephiria pisze:Q: co robisz, by powstrzymać się pzred zrobieniem komuś celowo przykrości (ja własnie mam ochote pewnej osobie tak przyłożyć, bo mnie od kilku dni denerwuje)
twarde czy miekkie... byle dużePinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie? (twarde)
Różnie. Jak narazie jeszcze wcalekilmindaro pisze:Q: Jak się odżywiasz? Zdrowo/Niezdrowo?
Takie w sam raz. Za twarde - omg, nie zasnę. Za miękkie - tez nie. Dobry, zrównoważony materac rlz!Pinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Hmmm....Na Owena...tak *.* A ogólnie to wczoraj ogladałam, bo chciałam się pośmiac z naszych i tych, co wierzyli, że mamy szanse na zwycięstwo w MistrzostwachGagarin pisze:Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
Proste, że samochód... Nie lubie potencjalnych dawców nerek =] A zreszta wole wziasc sobie jakas smiechowa ekipe 4 osob, niz jedna ktora usiadzie za mna i nie bedzie jak rozmawiacPinhead pisze:Q:Motocykl czy samochód?? (bez wątpienia motocykl, jakiś cruser albo chopper żadnej ścigawy)
ani to,ani to...z dwojga zlego-piwoVodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
wlasnie mi uswiadomiles,jak dawno nie jechalam na motocyklu:/Pinhead pisze:Motocykl czy samochód?? (bez wątpienia motocykl, jakiś cruser albo chopper żadnej ścigawy)
<lol> nieGagarin pisze:Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
Taa, na szfie leży cała sterta po orginałach na PC, a za szafą kartony po konsolach. No i takie metalowe po czekoladkach :D.Isia pisze:Q: Zbierasz pudełka?
Wszytko związane z Ghost in the Shell, anime & manga, filmy (już tego sporo) książki (jeszcze więcej), kilka czaopism i kilka małych, obsesyjnych rzeczy (raczej binarnych niż materialnych).Go Go Yubari pisze:Q: Co kolekcjonujesz?
Zdecydowanie niezdrowo. I całkiem mi z tym dobrze :D.kilmindaro pisze:Q: Jak się odżywiasz? Zdrowo/Niezdrowo?
Twarde, na miękkiej glamzie spać nie mogę.Pinhead pisze:Q:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Ogónie to chyba takGagarin pisze:Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
Jeszcze mi numeru z zatajaniem prawdy na tyle dużego nie wycięli. Hipotetycznie byłoby kilka rzeczy.Go Go Yubari pisze:Q: Kłamstwo, którego nigdy nie darujesz rodzicom?
Motocykl, najlepiej porządny ścigacz.Pinhead pisze:Q:Motocykl czy samochód??
I jedno i drugie - zależnie od nastroju.Cid pisze:Q:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
*Staram* się być systematyczny, ale zawsze wychodzi na ostatni moment.Garnet pisze:q-nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?