Krypta nie boli
FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar

-
Alphonse Elric
-
lander
I odrazu na przyszlośc podaje link do Chocobo - hodowla,ot tak na wszelką wszelkośc,gdy byś mial jakies pytania i korcilo cie,by napisac na forumlander pisze:Witam.
Chcialbym zaczac hodowle chocobo ale nie wiem jak przetransportowac zlapane na innych kontynetach do farmy.
pozdr.
-
VaanFromRO
Hmm...cjyba nie wiesz,co czynisz,pisząc te słowa.Ja polegałem,na tym opisie dośc dawno i nie miałem problemów z chodowlą złotego.Nie wiem co trzeba by wam napisac,byscie byli zadowoleniVaanFromRO pisze:(tak na przyszlosc) w w/w opisie malo dokladnie przedstawiono sposob wyhodowania Zlotego Chocobo
FF XII W trakcie katowania
-
VaanFromRO
-
Gold
Witam
Możliwe, że ta kwestia nie była poruszana, ale nie znalazłem jej. Otóż mam problem z wyjściem z Northern Crater, ale nie tam na górze na tzw. balkonie, tylko na samym dole...tam gdzie spotykamy całą paczkę i dostajemy od nich itemy. Czytałem, że jak się zejdzie na dół gdzie słychać w tle Jenova theme nie ma już powrotu, ale ja jestem ekran wyżej, ponieważ chciałem zebrać wszystko z NC i wrócić do świata FF. Jednak nie mogę. Cofam się i na lewo jest wejście do miejsca z materią Mega All, a na prawo otwór którym się dostałem do tej lokacji w której jestem. On jest na podwyższeniu i nie mogę do niego doskoczyć. Poradzcie coś
Pozdrawiam użytkowników forum
Możliwe, że ta kwestia nie była poruszana, ale nie znalazłem jej. Otóż mam problem z wyjściem z Northern Crater, ale nie tam na górze na tzw. balkonie, tylko na samym dole...tam gdzie spotykamy całą paczkę i dostajemy od nich itemy. Czytałem, że jak się zejdzie na dół gdzie słychać w tle Jenova theme nie ma już powrotu, ale ja jestem ekran wyżej, ponieważ chciałem zebrać wszystko z NC i wrócić do świata FF. Jednak nie mogę. Cofam się i na lewo jest wejście do miejsca z materią Mega All, a na prawo otwór którym się dostałem do tej lokacji w której jestem. On jest na podwyższeniu i nie mogę do niego doskoczyć. Poradzcie coś
Pozdrawiam użytkowników forum
-
VaanFromRO
- Markfrompoland
- Cactuar

-
VaanFromRO
- Markfrompoland
- Cactuar

Gold, specjalnie dla ciebie schodzę na sam dół i za jakiś czas (może 20 minut) będzie tu droga na powierzchnię.
[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 19:10 ]
Z tego miejsca gdzie jest reszta drużyny wchodzisz w przejście w prawym górnym rogu. Pylasz przez jaskinie z płynącym Lifestreamem, aż dojdziesz do rozwidlenia: trzy drogi - bierz północną. Dojdziesz do miejsca, gdzie rozdzielała się drużyna. Wspinasz się po stalagnatach, dochodzisz do jaskini co-się-skacze-na-OK. Pojawiasz się, naciskasz OK (bądź X, O, czy coś tam, jeśli grasz na konsoli
), biegniesz w prawo, aż pojawi się okno [Naciśnij OK, żeby skoczyć], naciśnij OK, pójdź jeszcze trochę w prawo, naciśnij OK dwa razy, kroczek w lewo, znów OK, biegniesz w lewo, spadasz, wchodzisz do przejścia. Tam biegniesz na ABSOLUTNIE SAMĄ GÓRĘ. KIlka kroków w prawo, OK. (Idziesz w lewo, wspinasz się) x3, idziesz w przwo, wspinasz się, lewo, wspinasz, prawo, wspinasz (Bosh, jakie wkurzające...), lewo, wspinasz się, kilka kroków w prawo, OK i dalej już chyba sam dojdziesz...
Aha, żeby wspiąć się do Highwinda, wejdź do jaskini u szczytu i po kamiennej drabince...
25,6 stopnia celcjusza, smierdzi gównem z oczyszczalni, a ja się tak poświęcam...

[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 19:10 ]
Z tego miejsca gdzie jest reszta drużyny wchodzisz w przejście w prawym górnym rogu. Pylasz przez jaskinie z płynącym Lifestreamem, aż dojdziesz do rozwidlenia: trzy drogi - bierz północną. Dojdziesz do miejsca, gdzie rozdzielała się drużyna. Wspinasz się po stalagnatach, dochodzisz do jaskini co-się-skacze-na-OK. Pojawiasz się, naciskasz OK (bądź X, O, czy coś tam, jeśli grasz na konsoli
25,6 stopnia celcjusza, smierdzi gównem z oczyszczalni, a ja się tak poświęcam...
Ain't no sunshine when I'm gone.