Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
- The Sorrow
- Kupo!
Dobra - fak szit - jeżeli ktos ma linka do strony skąd można ściągnąć owego 15 minutowego, albo 100 megowego trailera to dajcie linka - bo mnie już k...ca bierze próbójąc oglądac na moim łaczy ten filmik z jakiejś stronki

...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
- The Sorrow
- Kupo!
Wielkie dzięki Garnet - WIELKIE!!!!!!!
Ściągnąłem, obejżałem i cóż mozna rzec
Zapowiada sie kolejny wielki tytuł na PS3.
Nic tylko czekać do 2007
Ściągnąłem, obejżałem i cóż mozna rzec

Nic tylko czekać do 2007

...Battle brings death, death brings the sorrow.
- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
no trailer jest super:) chociaz wkurza mnie to powtarzanie-war has changed :]
ninjas raiden nawet,nawet-szczegolnie moment walki..fajne tez takie male smaczki jak-no place for hideo albo na koncu data wydania-2008,ale pozniej 8 skreslona na 7
ninjas raiden nawet,nawet-szczegolnie moment walki..fajne tez takie male smaczki jak-no place for hideo albo na koncu data wydania-2008,ale pozniej 8 skreslona na 7

pierwszej w sumie sie nie oplaca kupowac vide nie ma narazie zadnych konkretnych gier na premiere...white raven pisze:a ja bym jeszcze poczekał na 2gę serie konsol
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
Trailer nie jest super - jest boskino trailer jest super:) chociaz wkurza mnie to powtarzanie-war has changed :]

Kto by się spodziewał, że Raiden zostanie Cyborg Ninją? \wredota mode on\ Za ładny na to jest... \wredota mode off\ Szkoda tylko, że każdy Cyborg Ninja zostaje uśmiercony, a Raidena byłoby naprawdę szkoda, zwłaszcza po prezentacji jego umiejętności...ninjas raiden nawet,nawet-szczegolnie moment walki...
Nie można było się spodziewać niczego innego - MGS żyje takimi smaczkamiajne tez takie male smaczki jak-no place for hideo albo na koncu data wydania-2008,ale pozniej 8 skreslona na 7

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
hmmm dziwne jakby po tylu latach wyglądała ciągle tak samo :] widac, że kobieta to juz jest dojrzała... a wiesz jak to jest... <pedofilia mode on> im młodsze kobiety tym lepsze <pedofilia mode off>Gveir pisze:wygląd Meryl, tzn. w pierwszym MGS w czasie rozmów przez Codec była, hmm, jakby ładniejsza.

dla mnie to akurat zaskoczeniem nie było...Gveir pisze: Kto by się spodziewał, że Raiden zostanie Cyborg Ninją?

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
zapomnialam dodac-dla mnie;)white raven pisze:Garnet mylisz sie i to bardzo
:DGveir pisze:Dobrze, że "war has changed" - w Falloucie było w kółko "War, war never changes"
<war sux;P>
Gveir pisze:Za ładny na to jest...

najlepiej jakby tutaj wszyscy polegli i "war end" i bedzie spokoj;) w smie to ma byc ostatnia czesc-ok..ile razy juz tak kojima gadalGveir pisze:Szkoda tylko, że każdy Cyborg Ninja zostaje uśmiercony,

Gveir pisze:- MGS żyje takimi smaczkami

snaku zrobi "come back z zaswiatow"Gveir pisze:chce zabić Snakea

dlatego lubie archeologow :] ...i prawdziwych koneserowGagarin pisze:im młodsze kobiety tym lepsze

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
No, znowu nie tylu latch, w MGS miała 18, to dzieje się *najwyżej* 10 - 15 lat po tym, więc... Zbrzydła :D. Zdania nie zmienie. \pedofilia mode on\ Masz całkowitą rację \pedofilia mode off\ :D. Pobożne życzenia, tym razem codec będzie znowu z postaciami 3D \permanentne załamanie on\ :D.hmmm dziwne jakby po tylu latach wyglądała ciągle tak samo :] widac, że kobieta to juz jest dojrzała... a wiesz jak to jest... <pedofilia mode on> im młodsze kobiety tym lepsze <pedofilia mode off>możesz miec nadzieje, że przez codec będzie ładniejsza :D
Ba, mieczk dostał, był kiedyś White Devilem, Jackiem the Ripperem, ale on?! Na Ninję?! Że się powtórzę - za ładny jest... :D.dla mnie to akurat zaskoczeniem nie było...zważywszy na podarunek od Olgi w MGS2 :D
Definitely - but not in games:D
<war sux;P>

Jest tak idealny, że tu już wyobraźni nie trzeba - gładziutki blondasku, ti, ti, timozna by powiedziec,zostawmy go kobietom z wyobraznia
![]()
<eee...tak jakos skojarzylo mi sie z ta reklama..paneli?XD>

Raczej Kojima ma "własny świat"...ta gra zyje wlasnym zyciemXD
Można prosić definicję konesera, plisdlatego lubie archeologow :] ...i prawdziwych koneserow![]()

niestety to ma byc ostatnia częśc z serii SolidPinhead pisze:Czekam na MGS4 i mam nadzieję że nie będzie to ostatnia część!

a tymczasem popatrzcie tu http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=65963 jaki fajny Rexiu :D że wiarze sie tak chce... :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Taaak, uśmiercić to mógłby... chyba nikogo, bo nie wyobrażam sobie końca MGS:( Ale ile to juz razy zapowiadał, że to koniec i że odchodzi i tym podobne, nie? Co prawda napisał na kartoniku w trailerze NO PLACE FOR HIDEO, ale to już było dawno temu i inna historia zupełnie:).niestety to ma byc ostatnia częśc z serii SolidKojima zapowiedział, że uśmierci Snake'a jak i więszośc bohaterów w MGS4
przynajmniej gra ta nie przejdzie w taśmową produkcję...
MGS 3 i MGS z PSX - dwie najlepsze z serii. Eva... Snake też tak widocznie stwierdził, bo patrzył się w sumie tam cały czas:). Mądry człeka MGS3 gorąco polecam, naprawę dobra częśc... Eva grrr :] ma fajny dekolt :D