Metal Gear Solid

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

shit sorry .znowu wpadka DUMP!
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Dobra - fak szit - jeżeli ktos ma linka do strony skąd można ściągnąć owego 15 minutowego, albo 100 megowego trailera to dajcie linka - bo mnie już k...ca bierze próbójąc oglądac na moim łaczy ten filmik z jakiejś stronki :evil: :x :?
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Wielkie dzięki Garnet - WIELKIE!!!!!!!
Ściągnąłem, obejżałem i cóż mozna rzec :) Zapowiada sie kolejny wielki tytuł na PS3.
Nic tylko czekać do 2007 :cry:
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
white raven
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: white raven »

i zbierać kase na nową konsole i gre czyli w najtanszej wersji pewnie okolo 2100zl a w najdroższej to jakies 2800.
a ja bym jeszcze poczekał na 2gę serie konsol bo pierwsza zawsze jest najbardziej wadliwa i zbugowana
Maybe I'm a Lion...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no trailer jest super:) chociaz wkurza mnie to powtarzanie-war has changed :]
ninjas raiden nawet,nawet-szczegolnie moment walki..fajne tez takie male smaczki jak-no place for hideo albo na koncu data wydania-2008,ale pozniej 8 skreslona na 7 ;)
white raven pisze:a ja bym jeszcze poczekał na 2gę serie konsol
pierwszej w sumie sie nie oplaca kupowac vide nie ma narazie zadnych konkretnych gier na premiere...
Awatar użytkownika
white raven
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: white raven »

Garnet mylisz sie i to bardzo :P
Assasins Creed jest jedna grą dla której wartko kupić PS3 zaraz na starcie :P poza tym np. Heavenly Sword moze byc fajne (cos w stylu god of war) ale HS moze nietrafic w premiere ;)
Maybe I'm a Lion...
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

no trailer jest super:) chociaz wkurza mnie to powtarzanie-war has changed :]
Trailer nie jest super - jest boski :grin:. Ciekawi mnie tylko jedno - jak Kojima wyjaśni, że ręka Liquida przejęła kontrolę nad Ocelotem. Dobrze, że "war has changed" - w Falloucie było w kółko "War, war never changes" :grin:.
ninjas raiden nawet,nawet-szczegolnie moment walki...
Kto by się spodziewał, że Raiden zostanie Cyborg Ninją? \wredota mode on\ Za ładny na to jest... \wredota mode off\ Szkoda tylko, że każdy Cyborg Ninja zostaje uśmiercony, a Raidena byłoby naprawdę szkoda, zwłaszcza po prezentacji jego umiejętności...
ajne tez takie male smaczki jak-no place for hideo albo na koncu data wydania-2008,ale pozniej 8 skreslona na 7 ;)
Nie można było się spodziewać niczego innego - MGS żyje takimi smaczkami :grin:. Nie podobają mi się tylko dwie rzeczy - to, że Kojima chyba już ostatecznie chce zabić Snakea i wygląd Meryl, tzn. w pierwszym MGS w czasie rozmów przez Codec była, hmm, jakby ładniejsza :grin:.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Gveir pisze:wygląd Meryl, tzn. w pierwszym MGS w czasie rozmów przez Codec była, hmm, jakby ładniejsza :grin: .
hmmm dziwne jakby po tylu latach wyglądała ciągle tak samo :] widac, że kobieta to juz jest dojrzała... a wiesz jak to jest... <pedofilia mode on> im młodsze kobiety tym lepsze <pedofilia mode off> ;) możesz miec nadzieje, że przez codec będzie ładniejsza :D
Gveir pisze: Kto by się spodziewał, że Raiden zostanie Cyborg Ninją?
dla mnie to akurat zaskoczeniem nie było... :) zważywszy na podarunek od Olgi w MGS2 :D
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

white raven pisze:Garnet mylisz sie i to bardzo
zapomnialam dodac-dla mnie;)
Gveir pisze:Dobrze, że "war has changed" - w Falloucie było w kółko "War, war never changes"
:D
<war sux;P>
Gveir pisze:Za ładny na to jest...
XD mozna by powiedziec,zostawmy go kobietom z wyobraznia :lol: :lol: <eee...tak jakos skojarzylo mi sie z ta reklama..paneli?XD>
Gveir pisze:Szkoda tylko, że każdy Cyborg Ninja zostaje uśmiercony,
najlepiej jakby tutaj wszyscy polegli i "war end" i bedzie spokoj;) w smie to ma byc ostatnia czesc-ok..ile razy juz tak kojima gadal :roll:
Gveir pisze:- MGS żyje takimi smaczkami
:) ta gra zyje wlasnym zyciemXD
Gveir pisze:chce zabić Snakea
snaku zrobi "come back z zaswiatow" ;)
Gagarin pisze:im młodsze kobiety tym lepsze
dlatego lubie archeologow :] ...i prawdziwych koneserow :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

hmmm dziwne jakby po tylu latach wyglądała ciągle tak samo :] widac, że kobieta to juz jest dojrzała... a wiesz jak to jest... <pedofilia mode on> im młodsze kobiety tym lepsze <pedofilia mode off> ;) możesz miec nadzieje, że przez codec będzie ładniejsza :D
No, znowu nie tylu latch, w MGS miała 18, to dzieje się *najwyżej* 10 - 15 lat po tym, więc... Zbrzydła :D. Zdania nie zmienie. \pedofilia mode on\ Masz całkowitą rację \pedofilia mode off\ :D. Pobożne życzenia, tym razem codec będzie znowu z postaciami 3D \permanentne załamanie on\ :D.
dla mnie to akurat zaskoczeniem nie było... :) zważywszy na podarunek od Olgi w MGS2 :D
Ba, mieczk dostał, był kiedyś White Devilem, Jackiem the Ripperem, ale on?! Na Ninję?! Że się powtórzę - za ładny jest... :D.
:D
<war sux;P>
Definitely - but not in games :twisted:.
XD mozna by powiedziec,zostawmy go kobietom z wyobraznia :lol: :lol: <eee...tak jakos skojarzylo mi sie z ta reklama..paneli?XD>
Jest tak idealny, że tu już wyobraźni nie trzeba - gładziutki blondasku, ti, ti, ti :P.
:) ta gra zyje wlasnym zyciemXD
Raczej Kojima ma "własny świat"...
dlatego lubie archeologow :] ...i prawdziwych koneserow :lol: :wink:
Można prosić definicję konesera, plis :P?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Skończyłem właśnie MGS2 , miodzio teraz mam zamiar kupić MGS3 .Nie podobało mi się to ze jak rozmawiałes przez kodek to był obraz 3d a nie jak w MGS były "szkice". Czekam na MGS4 i mam nadzieję że nie będzie to ostatnia część!
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Pinhead pisze:Czekam na MGS4 i mam nadzieję że nie będzie to ostatnia część!
niestety to ma byc ostatnia częśc z serii Solid :/ Kojima zapowiedział, że uśmierci Snake'a jak i więszośc bohaterów w MGS4 :( przynajmniej gra ta nie przejdzie w taśmową produkcję... :> a MGS3 gorąco polecam, naprawę dobra częśc... Eva grrr :] ma fajny dekolt :D
a tymczasem popatrzcie tu http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=65963 jaki fajny Rexiu :D że wiarze sie tak chce... :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

niestety to ma byc ostatnia częśc z serii Solid :/ Kojima zapowiedział, że uśmierci Snake'a jak i więszośc bohaterów w MGS4 :( przynajmniej gra ta nie przejdzie w taśmową produkcję...
Taaak, uśmiercić to mógłby... chyba nikogo, bo nie wyobrażam sobie końca MGS:( Ale ile to juz razy zapowiadał, że to koniec i że odchodzi i tym podobne, nie? Co prawda napisał na kartoniku w trailerze NO PLACE FOR HIDEO, ale to już było dawno temu i inna historia zupełnie:).
a MGS3 gorąco polecam, naprawę dobra częśc... Eva grrr :] ma fajny dekolt :D
MGS 3 i MGS z PSX - dwie najlepsze z serii. Eva... Snake też tak widocznie stwierdził, bo patrzył się w sumie tam cały czas:). Mądry człek 8).
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Mam pytanko.Zebrał ktoś z Was wszystkie Dog Tagi W MGS2?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”