Ide spać jeszcze, albo włączam krabykwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka

Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D:D:D
Moderator: Moderatorzy
Mam siostrę starszą o 2 lata.Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Rzeźnik... nigdy w życiu, choćby tylko to było. Nie wiem chyba bym tam psychicznie nie wytrzymałGo Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek...
Zależy od okolicznościJaco pisze:Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Wszędzie, gdzie popadnie, ale najczęściej na łóżku i krześle (w szafie za wiele nie ma :D )Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Lubię być sobą... Naprawdę byłoby mi ciężko przyzwyczaić się do nowej postaciGo Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a?
Pomidorowy Tymbark.kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo?... z jakiej firmy?).
Zazwyczaj między 18 a 19. Chyba. że mi coś na przeszkodzie stanieBeeBBo pisze:Q: O której jadasz kolacje?
W tym roku raczej nie.skip to lou pisze:Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
Idę do łazienki przemyć oczętakwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka :D
Koleżanki mnie namówiły... Zakupiliśmy browary (nawet pamiętam Okocimy Mocne) i polezliśmy za kino wypićSephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
Odpalam szluge.Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Hmm chyba jak miałem 14 lat , z kumplem pojechaliśmy na ryby na nocke ,ale że był wtedy mecz to poszliśmy do barówy na piwko.Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D:D
a niech se zyja byle mi nie wchodzili w droge. Zazwyczaj jednak omijamy siebie na wzajem wiec nic do nich nie mam.Pinhead pisze:Q:Co myślisz o policji? (połowe policji wyjebał bym w pizdu-żart jak widzieliście capa to wiecie o co chodzi) nie miałem pomysły na Q
ano mam. dwoch braci. jeden ma 27 lat drogi ma 33Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Idę się przejść po domu :D Trochę mija zanim dojdę do łazieni ^^ Nie zębym była ciągle na kacu se nie myślciekwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Niby powinnam o 18, a nawet przed, ale nie wychodziBeeBBo pisze:Q: O której jadasz kolacje?
Jeszcze zależy co leci <lol> Jak coś fajnego to nawet da się przeżyć ^^ Gorzej jak coś głupiegoCierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj ). Dlaczego oni to robią? (nieraz to o mało co ten samochód się nie rozpadnie od basu )
Jak chcesz zabijać bez konsekwencji to zostań policjantem... Niestety tak to już z nimi jestPinhead pisze:Q:Co myślisz o policji?
Erm, a to było takie coś?? <lol> Czekaj to chyba to z zębami i poduszką nie?? Oszustka z tej wróżki nic nigdy nie dostałąmQ- lubiliscie zebowa wrozke?
Nic. Zawód jak każdy inny.... więcej - wkurzają mnie te wszystkie cHaWuDePyPinhead pisze:Q:Co myślisz o policji?
o_O a ona przypadkiem nie istnieje tylko w USA? Nie spotkałem się z tym w Polsce.wewa pisze:Q- lubiliscie zebowa wrozke?
<KPP mode on>Solarium jest najcudowniejszym miejscem na ziemi!! <KPP mode off> Nie lubie się za bardzo opalać, a ludziom opalającym się w solarium się dziwię....Eiko pisze:Q: Co myślisz o opalaniu w solarium?
Nie. Już nie....Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany??
W pokoju brata. Gdy jest w domu to za bardzo nie mam dostępu do kompa (wakacje nadchodzą, trzeba znowu wymysleć jakiś zamach :] )chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
Czasem przyjerzdzają do moich rodziców znajomi i zabierają ze sobą swoje "skarby".Jaco pisze: Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie? (mój siostrzeniec co chwila mi wyłącza monitor, bawi się cd-romem, klawiature dałem mu jakąś starą, ale i tak woli tą podłączoną, szczególnie guziczki "sleep", "wake" i ten od wyłączania O płytach juz nie wspomnę :] ).
Spotkam się koleżanką z gg.Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany??
Tak, ale prosiliśmy rodziców by nam dali ocś za tego zęba bo wróżka w niedizel nei pracuje.lubiliscie zebowa wrozke?
Gdzie się da. Głównie na meblachIsia pisze:Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Zwykle: majtki + t-shirt. Latem:Jaco pisze:Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
"Sok z żuka".kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo?... z jakiej firmy?).
Interpunkcja fajna rzecz. Siedze w Warszawie. < i ciesze się z tego>skip to lou pisze:Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
Było ileś razy.kwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Na wycieczce szkolnej.Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol?
Sa niedowartosciowani. Myslą, ze przez to sa cool etc. Ogólnie zabrałabym takim prawojazdy.Cierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj). Dlaczego oni to robią? (nieraz to o mało co ten samochód się nie rozpadnie od basu
)
Nic do niej nigdy nie miałam. Lepsza zebowa niz W.I.T.C.H ><wewa pisze:Q- lubiliscie zebowa wrozke?
Czytajcie chociaz pytania z ostatnich kilku stron -_-'Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego??
No zwykle się ma w pokoju. Ja mam w swoim (zreszta wszystkie sa moje, ale whatever) ulubionym.chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
Nie! I boze uchowaj na jakies 4 lata -_-'Jaco pisze:Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)?
Kalorie. (to zaczyna byc obsesja).neo rpgomaniak pisze:Q: Co kojarzy ci się z jedzeniem?
Nie jadam :D Babcia uważa, że blacha zapiekanki to za mało dla takiej jak ja, i wyobraża sobie, że potrzebuję nie wiem ile jedzenia. Czasem wtryniam pumpernikiel, jak jestem wieczorem głodna.BeeBBo pisze:Q: O której jadasz kolacje?
Idę się myćkwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Dziadek leczył mnie z przeziębienia nierozcieńczonymi kroplami miętowymi a'la syropekSephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
Łysy pan o obfitym karku? A ja wiem? W myślach im nie czytam :DCierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj). Dlaczego oni to robią?
A co to, Słońce ukradli? Bezsens.Eiko pisze:Q: Co myślisz o opalaniu w solarium?
Gdybym nie miała, nie pisałabym teraz - Abe od swojego prawie nie wstajechmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
Pumpernikielneo rpgomaniak pisze:Q: Co kojarzy ci się z jedzeniem?
Fresz liczi, syrop malinowy Cymeskwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo?... z jakiej firmy?)
Raczej schizofrenogenną. Boję się powielać taki chory genom.Go Go Yubari pisze:Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
Prawidłowe. Nie przerażaj się. Ty akurat jesteś konsekwentna i w miarę rozsądna, o ile mogę to ocenić. Ja jestem emocjonalnie zimna, mam dziwne odjazdy i skłonność do nałogów (dlatego nie piję i pić nie zamierzam - wystarczy mi nałóg herbaciany). Byde artystkąGo Go Yubari pisze:Ja ostatnio odkryłam u siebie chęc posiadania dziecka, co mnie przeraziło. Wnioskuję więc, że instynkt macierzyński posiadam i że raczej dziecko xle ze mną miec nie bedzie miało
Na "Faceta z ogłoszenia" drugi raz z kumplem-wyznawcą Pora o błyskotliwej inteligencji. Fajnie komentuje filmy.neo rpgomaniak pisze:Q: Na jaki film poszedłbyś teraz do kina.
Było. Na dwóch.Masato pisze:Q: Na ilu forach się udzielasz.