Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

kwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Ide spać jeszcze, albo włączam kraby XD

Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D:D:D
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Pinhead pisze:Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
Mam siostrę starszą o 2 lata.
Go Go Yubari pisze:Q: Zawód, którego bys nie mógł/mogła za nic w świecie wykonywać i dlaczego?
Rzeźnik... nigdy w życiu, choćby tylko to było. Nie wiem chyba bym tam psychicznie nie wytrzymał :x . Lekarz z tej samej przyczyny...
kwazi pisze:Q: Znienawidzione zwierze, do którego czujesz odrazę i najchętniej ukatrupiłabyś/ukatrupiłbyś cały gatunek... :>

Każda istota jest stworzeniem bożym i ma prawo do życia ;)
Jaco pisze:-> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Zależy od okoliczności :lol:
Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Wszędzie, gdzie popadnie, ale najczęściej na łóżku i krześle (w szafie za wiele nie ma :D )
Go Go Yubari pisze:Q: Idziesz sobie brzegiem jeziora i znajdujesz złota rybke w sieci. Uwalniasz ja, a ta szczęsliwa mówi "Joł zamienie Cię w inna osobę". w kogo bys się zamienił/a? ;)
Lubię być sobą... Naprawdę byłoby mi ciężko przyzwyczaić się do nowej postaci ;)
kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?).
Pomidorowy Tymbark.
BeeBBo pisze:Q: O której jadasz kolacje?
Zazwyczaj między 18 a 19. Chyba. że mi coś na przeszkodzie stanie ;)
skip to lou pisze:Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
W tym roku raczej nie.
kwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka :D
Idę do łazienki przemyć oczęta :lol:
Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
Koleżanki mnie namówiły... Zakupiliśmy browary (nawet pamiętam Okocimy Mocne) i polezliśmy za kino wypić XD (wtedy za wiele to mi nie było ptrzebne :twisted: ) Aha no i było to w gimnazjum na początku chyba ;)

Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj :lol: ). Dlaczego oni to robią? (nieraz to o mało co ten samochód się nie rozpadnie od basu :lol: )
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Kwazi napisał:
Pierwsza rzecz jaką robisz po wstaniu z łóżka
Odpalam szluge.
Sephir napisał:
Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D:D
Hmm chyba jak miałem 14 lat , z kumplem pojechaliśmy na ryby na nocke ,ale że był wtedy mecz to poszliśmy do barówy na piwko.

Q:Co myślisz o policji? (połowe policji wyjebał bym w pizdu-żart jak widzieliście capa to wiecie o co chodzi) nie miałem pomysły na Q
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Pinhead pisze:Q:Co myślisz o policji? (połowe policji wyjebał bym w pizdu-żart jak widzieliście capa to wiecie o co chodzi) nie miałem pomysły na Q
a niech se zyja byle mi nie wchodzili w droge. Zazwyczaj jednak omijamy siebie na wzajem wiec nic do nich nie mam.
Q:Masz rodzeństwo?(ja mam siorke,starszą o rok)
ano mam. dwoch braci. jeden ma 27 lat drogi ma 33 :):

Q- lubiliscie zebowa wrozke? :570:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Idę się przejść po domu :D Trochę mija zanim dojdę do łazieni ^^ Nie zębym była ciągle na kacu se nie myślcie :P Ja tak jakoś nie lubię iść od razu do celu ^^
Niby powinnam o 18, a nawet przed, ale nie wychodzi :( A potem wyglądam jak wyglądam :P
Cierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj ). Dlaczego oni to robią? (nieraz to o mało co ten samochód się nie rozpadnie od basu )
Jeszcze zależy co leci <lol> Jak coś fajnego to nawet da się przeżyć ^^ Gorzej jak coś głupiego :P W sumie to ich sprawa :P Jak tak bardzo chcą być głusi to już ich wola :D Choć czasami mogliby zamknąć okna :P
Pinhead pisze:Q:Co myślisz o policji?
Jak chcesz zabijać bez konsekwencji to zostań policjantem... Niestety tak to już z nimi jest :(

Q: Co myślisz o opalaniu w solarium?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

heheee... troszku sie spoznilas. ale odpowiem i na to.
Eiko pisze:Q: Co myślisz o opalaniu w solarium?
sztuczne, brzydkie, mocne, oblesne, niezdrowe itd.
jednym slowem: to gowno!

moje pytanie dalej akualne
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

No widzisz tak długo pisałąm mojego posta :D
Q- lubiliscie zebowa wrozke?
Erm, a to było takie coś?? <lol> Czekaj to chyba to z zębami i poduszką nie?? Oszustka z tej wróżki nic nigdy nie dostałąm :P

Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego?? :)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
chmiel

Post autor: chmiel »

Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego?? :)
Jade do pracy nad morze na półtora miesiąca :)

Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Pinhead pisze:Q:Co myślisz o policji?
Nic. Zawód jak każdy inny.... więcej - wkurzają mnie te wszystkie cHaWuDePy :/
wewa pisze:Q- lubiliscie zebowa wrozke?
o_O a ona przypadkiem nie istnieje tylko w USA? Nie spotkałem się z tym w Polsce.
<KPP mode on>Solarium jest najcudowniejszym miejscem na ziemi!! <KPP mode off> Nie lubie się za bardzo opalać, a ludziom opalającym się w solarium się dziwię....
Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany??
Nie. Już nie....
chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
W pokoju brata. Gdy jest w domu to za bardzo nie mam dostępu do kompa (wakacje nadchodzą, trzeba znowu wymysleć jakiś zamach :] )

-> Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie? (mój siostrzeniec co chwila mi wyłącza monitor, bawi się cd-romem, klawiature dałem mu jakąś starą, ale i tak woli tą podłączoną, szczególnie guziczki "sleep", "wake" i ten od wyłączania :/ O płytach juz nie wspomnę :] ).
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Jaco pisze: Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)? Jak bardzo uprzykszają Wam życie? (mój siostrzeniec co chwila mi wyłącza monitor, bawi się cd-romem, klawiature dałem mu jakąś starą, ale i tak woli tą podłączoną, szczególnie guziczki "sleep", "wake" i ten od wyłączania O płytach juz nie wspomnę :] ).
Czasem przyjerzdzają do moich rodziców znajomi i zabierają ze sobą swoje "skarby".
Mój pokój przypomina ruinę. Jakby wpuścić tych dwóch do ff7 to seph nie przeżyłby ani sekundy, Clud i wszyscy pozostali ludzie pewnie też nie.
Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany??
Spotkam się koleżanką z gg.
lubiliscie zebowa wrozke?
Tak, ale prosiliśmy rodziców by nam dali ocś za tego zęba bo wróżka w niedizel nei pracuje.
Q: Co kojarzy ci się z jedzeniem? Mi groove coverage :rofl:
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Isia pisze:Q: Trzymasz ciuchy na wieszakach, na krzesłach, czy w szafie? (ja na krzesłach)
Gdzie się da. Głównie na meblach :roll:
Jaco pisze:-> Śpisz w piżamkach, czy bieliźnie? :] Może nago?:>
Zwykle: majtki + t-shirt. Latem:
kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?).
"Sok z żuka".
skip to lou pisze:Q: wyjezdzasz na wakacje do pracy za granice naszej ojczyzny??
Interpunkcja fajna rzecz. Siedze w Warszawie. < i ciesze się z tego>
Było ileś razy.
Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol?
Na wycieczce szkolnej.
Cierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj :lol: ). Dlaczego oni to robią? (nieraz to o mało co ten samochód się nie rozpadnie od basu :lol: )
Sa niedowartosciowani. Myslą, ze przez to sa cool etc. Ogólnie zabrałabym takim prawojazdy.
wewa pisze:Q- lubiliscie zebowa wrozke?
Nic do niej nigdy nie miałam. Lepsza zebowa niz W.I.T.C.H ><
Eiko pisze:Q: Zaniedługo wakacja macie jakieś plany?? :D Obóz, kolonie, a może coś innego?? :)
Czytajcie chociaz pytania z ostatnich kilku stron -_-'
chmiel pisze:Q: Macie kompa w pokoju czy też musicie siedzieć w innej cześci domu ?
No zwykle się ma w pokoju. Ja mam w swoim (zreszta wszystkie sa moje, ale whatever) ulubionym.
Jaco pisze:Macie jakieś dzieci w domu (0-5 letnie)?
Nie! I boze uchowaj na jakies 4 lata -_-'
neo rpgomaniak pisze:Q: Co kojarzy ci się z jedzeniem?
Kalorie. (to zaczyna byc obsesja).

Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?

(Ja ostatnio odkryłam u siebie chęc posiadania dziecka, co mnie przeraziło. Wnioskuję więc, że instynkt macierzyński posiadam i że raczej dziecko xle ze mną miec nie bedzie miało ;) )
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Go Go Yubari pisze:Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
Raczej nie XD. Wystarczy przeczytać moją odpowiedź na pytanie o dzeciach w domu.
Kiedyś lubiłem dzieci.

Q: Na jaki film poszedłbyś teraz do kina.
Masato

Post autor: Masato »

neo rpgomaniak pisze:Q: Na jaki film poszedłbyś teraz do kina.
Na Toy Story. Takie u mnie zacofanie :D

Q: Na ilu forach się udzielasz.
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Masato pisze:Q: Na ilu forach się udzielasz.
XD. Mój folder Ulubione jest przepełniony po brzegi. Najwięcej forów do których należę jest o tematyce ff, a potem o rpgmakerze itd.

Q: Najbardziej sexowną postacią hollywood jest...
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Nie jadam :D Babcia uważa, że blacha zapiekanki to za mało dla takiej jak ja, i wyobraża sobie, że potrzebuję nie wiem ile jedzenia. Czasem wtryniam pumpernikiel, jak jestem wieczorem głodna.
Idę się myć
Sephir pisze:Q: Kiedy i w jakich okolicznościach po raz pierwszy piłeś alkohol? (Bynajmniej nie chodzi mi o kieliszek szampana na nowy rok) :D :D:D
Dziadek leczył mnie z przeziębienia nierozcieńczonymi kroplami miętowymi a'la syropek :lol: Bosko. Stąd mam takie odjazdy dzisiaj.
Cierń pisze:Q: Co myślisz o takich istotkach, co sobie jadą samochodzikiem i głośno muzyki słuchają (umca umca zazwyczaj :lol: ). Dlaczego oni to robią?
Łysy pan o obfitym karku? A ja wiem? W myślach im nie czytam :D
A co to, Słońce ukradli? Bezsens.
Gdybym nie miała, nie pisałabym teraz - Abe od swojego prawie nie wstaje
neo rpgomaniak pisze:Q: Co kojarzy ci się z jedzeniem?
Pumpernikiel
kwazi pisze:Q: Ulubiony sok (z czego/kogo? XD... z jakiej firmy?)
Fresz liczi, syrop malinowy Cymes
Go Go Yubari pisze:Q: Czujesz, ze byłbyś/byłabyś dobrym ojcem/matką?
Raczej schizofrenogenną. Boję się powielać taki chory genom.
Go Go Yubari pisze:Ja ostatnio odkryłam u siebie chęc posiadania dziecka, co mnie przeraziło. Wnioskuję więc, że instynkt macierzyński posiadam i że raczej dziecko xle ze mną miec nie bedzie miało
Prawidłowe. Nie przerażaj się. Ty akurat jesteś konsekwentna i w miarę rozsądna, o ile mogę to ocenić. Ja jestem emocjonalnie zimna, mam dziwne odjazdy i skłonność do nałogów (dlatego nie piję i pić nie zamierzam - wystarczy mi nałóg herbaciany). Byde artystką :wink:
neo rpgomaniak pisze:Q: Na jaki film poszedłbyś teraz do kina.
Na "Faceta z ogłoszenia" drugi raz z kumplem-wyznawcą Pora o błyskotliwej inteligencji. Fajnie komentuje filmy.
Masato pisze:Q: Na ilu forach się udzielasz.
Było. Na dwóch.

Q: Ile toreb posiadasz? (7, :roll: )
Ostatnio zmieniony ndz 14 maja, 2006 18:58 przez Isia, łącznie zmieniany 1 raz.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”