Ale to nie zmienia faktu, że najlepsze jest Aeris Theme, chociaż Tifa Theme zaczyna mi się coraz bardziej podobać.
Moderator: Moderatorzy
chyba zapominacie o tym, żekilmindaro pisze:Na palcach jednej ręki pijanego drwala, można by rzec...neo rpgomaniak pisze:Wydarzenia w których pojawia się w grze można policzyć na palcach.
Kod: Zaznacz cały
to on sterował Cait Sithem. tak więc nie ma Reeva = nie ma Cait Sitha
cóż, po tych wszystkich spoilerach odnośniekilmindaro pisze:Oraz moment, kiedyJa lubiłem Cait Sitha bo miał fajną melodyjkę jak... no wiecie jak.uważam za o wiele bardziejKod: Zaznacz cały
poświęcił swe życie
niżKod: Zaznacz cały
wzruszający
śmierć Aeris
śmierci Aeris
pluszaty
a ja uwazam,ze w ff7 raczej niezbyt byly wzuszajace momenty. _^_kilmindaro pisze:Oraz moment, kiedyuważam za o wiele bardziejKod: Zaznacz cały
poświęcił swe życie
wzruszający
niżKod: Zaznacz cały
śmierć Aeris
wogole nie pamietam reeva Oo"kilmindaro pisze:neo rpgomaniak napisał/a:
Wydarzenia w których pojawia się w grze można policzyć na palcach.
Na palcach jednej ręki pijanego drwala, można by rzec...
3.no,paskudny zdrajca xD
Masz coś do Lucrecii?neo rpgomaniak pisze:Ale nie jestem przekonany co do Lucreci. Niby taka ważna postać, a ja spotkałem ją dopiero za 7 razem grania w ff7 od początku.
Nie zgadzam się, Reeve to bardzo fajna postać - aż żal, że nie dali go dużo, dużo więcej, np. zamiast Sitha. Krytykujecie go za to, żeneo rpgomaniak pisze:I ten Reve, równie dobrze mogłoby go nie być...
zdradził,
Btw, jest dla mnie oczywiste, że Reeve nie zdradził drużyny z powodu własnej zachcianki, tylko po prostu jako pracownik Shinry nie miał wyboru. Na pewno były jakieś naciski na niego. Myślmy realnie. _^_
wolność wolnością, ale trochę szacunku drugim osobom chyba się należy (nawet jest tu taki ważny temat).Garnet pisze:w sumie to mamy wolnosc slowa-mnie tez draznia niejedne wyowiedzi <ja cytowalam slowa Xanadana,ktory dziwil sie jak to mozna nazywac go 'glupim' skoro on jest jego jednym z ulubionych bohaterow...bo tak wyrwales z kontekstu moja wypowiedz>Sogetsu pisze:to wcale nie znaczy, że jest się od razu uprawnionym do tego, że by nazywać kogoś głupim.
Nie wiem co i jak, ale to ja powiedziałem że Cloud jest głupi a nie Xandan... Mówię, żeby nie pomyślano że to Xandan jest taki nierozważny, tylko ja :Da co do słów Xandana to fakt, nie był to dobry argument przeciwko nazywaniu Clouda głupim, ale na temat dla czego nie powinno się robić rzeczy w tym stylu już się wypowiedziałem.
Czego się nie powinno robić? Nie powinno się nazywac postaci z kilku pikseli "głupią"? Nie łapię. Xandana nikt nie obraża, więc w ogóle nie rozumiem o co tutaj chodzi i czego się czepiaszSogetsu pisze:a co do słów Xandana to fakt, nie był to dobry argument przeciwko nazywaniu Clouda głupim, ale na temat dla czego nie powinno się robić rzeczy w tym stylu już się wypowiedziałem.
przeczytaj początek dyskusji w temacie o FFXIII. chodziło mi o to, że nie powinno się nikogo nazywać głupim bez odpowiedniego poparcia rzekomej głupoty danej postaci (rzeczywistej czy fikcyjnej).Go Go Yubari pisze:Czego się nie powinno robić? Nie powinno się nazywac postaci z kilku pikseli "głupią"? Nie łapię.
I to na dodatek psychicznie - bo nikt normalny nie byłby takim dobrem wcielonym...Scorpinus pisze:Nie wolno się smiać z chorych
Też mam i tak ze mną źle nie jest :D.Ireth pisze:Moja siostra ma astmę oskrzelową i jest normlana _^_
Kalosze w spokoju zostaw - kultowa rzecz. W pewnych kręgachIreth pisze:Co do tej choroby to sie zgodze ....żadna normlana dziewczyna nie załozyłaby kaloszy do sukienki
Gwaratowany kandydat do nagrody na najgorzej dobrany głos w historii dubbingu gier :D. I jak przy takim głosie można być takim wymiataczemIreth pisze:Póki co poznałam jedynie głos Seymura .....iii ...ROTFL
Ech, skleroza - on BYŁ krzywdzony w dzieciństwie po śmierci matki - ale żeby aż tak i w taki sposób :shock:? Nic dziwnego że mu zostało...
co ja sie nie odzywam ? gdziez?MaStER pisze:Kimhari-wogóle nic się nieodzywa! Newiem po co wogóle dali tego Kimhari'ego do FFX.