FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
misiu_b

Post autor: misiu_b »

nie wiem jak to zrobić robie to co mi gościu w grze że na przykład mam dobyć wszystkie potwory na Macalani to tam lece no i zabiłem wszystkie gatunki i lece z powrotem daje na fight monsters i area conquest i patrze nie ma tam tego jest tylko chimerageist :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

misiu_b pisze:Nie wiem jak to zrobić. Robie to, co mi gościu w grze, że na przykład mam dobyć wszystkie potwory na Macalani to tam lece. No i zabiłem wszystkie gatunki i lece z powrotem. Daje na fight monsters i area conquest i patrze - nie ma tam tego, jest tylko chimerageist
INTERPUNKCJA ><
Wstydź się. W wiek Twój nie chce mi się wierzyć, ale niech Ci będzie. Kopiuj tekst do Worda, popraw i wklejaj. Tutaj piszemy dla innych, nie dla siebie.

a) Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi. Latasz po światach i bijesz wszystko. Jak jestes pewien, ze ubiłeś wszystko wracasz na Calm Lands. Jak Ci sie udało, daje ci nagrodę. Czasem nie wystarczy ubić wszystko. Niekiedy trzeba ubić po kilka z danego gatunku.
Zajrzałeś chociaz tutaj -> http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29 ?
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

misiu_b pisze:zabiłem wszystkie gatunki i lece z powrotem daje na fight monsters i area conquest i patrze nie ma tam tego jest tylko chimerageist :cry: :cry: :cry:
Jak zabijasz potwory gatunkowo a nie z jednego miejsca to pojawiają się one w Species Conquest :mrgreen:
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
SlawekJJ

Post autor: SlawekJJ »

Czyli znaczy, że nie brakuje mi skarbu w bevelle?? :grin:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Wreacając do tego. Skoro świeci ci się ten Glyf(czy jakoś tak) to masz :D
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

W Bevelle nie da sie ominac skarbu. W Zanarkand mozna zapomniec, bo trzeba po niego wrócić.
VegettoSSJ2

Post autor: VegettoSSJ2 »

Mam problem ze zdobyciem celestial Mirror zrobiłem wszytko taj jak napiane było w krypcie ale gdy zdobyłem Cloudy Mirror i chciałem Je Nasycić to na tym skrzyzowaniu stoi klientka i gada o tym ze teraz łatwiej mozna sie dostac do Macalanii.
a i znalazłem męza tej klientki (przed znalezieniem Cloudy Mirror)i nie gadają nic o dziecku tylko o tym ze są szczęśliwi.
VegettoSSJ2

za wcześnie nie zaczołem bo dopiero pod koniec gry przed jechtem a co dotego dzieckato on podobno ma być na skrzyzowaniu na tej drodze a na tym skrzyzowaniu stoi klientka i gada o skrucie
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kogo spotykasz po wejściu do Macalanii od strony Thunder Plains?
VegettoSSJ2

jestsave point i rodzice tego dzieciaka
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Czy wspominają coś o tym,że ich dziecko zaginęło? Bo jeśli tak, to po tej rozmowie idź na ścieżkę, na której można naładować Cloudy Mirror- dzieciak powinien tam być. Musiałeś wykonywać tego questa w nieodpowiedniej kolejności, teraz powinno być ok.
misiu_b

nie moge wyciągnąć Masamune z takiegoczegoś :( :( :( :(
misiu_b

tak wsadziłem w posąg ale poto coś w ścianiesię coś pojawia daje x i pisze <it wont open> to znaczy nie da się otworzyć i niewiem czy trzebacoś do tego żeby to otworzyć :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Podstawą do zdobycia wszystkich Celestial Weapons jest posiadanie Celestial Mirror:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19

Tak więc najpierw marsz po lustro, bo najwyraźniej go nie zdobyłeś :>
VegettoSSJ2

dzieki za pomoc z lustrem ale mam jeszcze jeden problem wiem ze tidus ma 4 overdrivy a ja mam tylko 2 (spiral cut i slice&dice) jak mozna zdobyc pozostałe???
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”