FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
-
misiu_b
- Go Go Yubari
- Ifrit

INTERPUNKCJA ><misiu_b pisze:Nie wiem jak to zrobić. Robie to, co mi gościu w grze, że na przykład mam dobyć wszystkie potwory na Macalani to tam lece. No i zabiłem wszystkie gatunki i lece z powrotem. Daje na fight monsters i area conquest i patrze - nie ma tam tego, jest tylko chimerageist
Wstydź się. W wiek Twój nie chce mi się wierzyć, ale niech Ci będzie. Kopiuj tekst do Worda, popraw i wklejaj. Tutaj piszemy dla innych, nie dla siebie.
a) Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi. Latasz po światach i bijesz wszystko. Jak jestes pewien, ze ubiłeś wszystko wracasz na Calm Lands. Jak Ci sie udało, daje ci nagrodę. Czasem nie wystarczy ubić wszystko. Niekiedy trzeba ubić po kilka z danego gatunku.
Zajrzałeś chociaz tutaj
Jak zabijasz potwory gatunkowo a nie z jednego miejsca to pojawiają się one w Species Conquestmisiu_b pisze:zabiłem wszystkie gatunki i lece z powrotem daje na fight monsters i area conquest i patrze nie ma tam tego jest tylko chimerageist![]()
![]()
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
VegettoSSJ2
Mam problem ze zdobyciem celestial Mirror zrobiłem wszytko taj jak napiane było w krypcie ale gdy zdobyłem Cloudy Mirror i chciałem Je Nasycić to na tym skrzyzowaniu stoi klientka i gada o tym ze teraz łatwiej mozna sie dostac do Macalanii.
a i znalazłem męza tej klientki (przed znalezieniem Cloudy Mirror)i nie gadają nic o dziecku tylko o tym ze są szczęśliwi.
a i znalazłem męza tej klientki (przed znalezieniem Cloudy Mirror)i nie gadają nic o dziecku tylko o tym ze są szczęśliwi.
-
VegettoSSJ2
-
misiu_b
Podstawą do zdobycia wszystkich Celestial Weapons jest posiadanie Celestial Mirror:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19
Tak więc najpierw marsz po lustro, bo najwyraźniej go nie zdobyłeś
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=19
Tak więc najpierw marsz po lustro, bo najwyraźniej go nie zdobyłeś
-
VegettoSSJ2