FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
?? Tak generalnie to wszystko wporządku z tobą?
Koichiro - żeby zobaczyć scenkę rozmowy turków na temat kobiet musisz odwiedzić Gongaga, które znajduje się na południe od gold saucer'a za rzeką (jest tam taki lasek a po środku czarny... klocek).
Vincenta musisz zapytać o imię co już napisano, i spoko nie ma się co przejmować bo można go wziąść jeszcze w późniejszym czasie.
Koichiro - żeby zobaczyć scenkę rozmowy turków na temat kobiet musisz odwiedzić Gongaga, które znajduje się na południe od gold saucer'a za rzeką (jest tam taki lasek a po środku czarny... klocek).
Vincenta musisz zapytać o imię co już napisano, i spoko nie ma się co przejmować bo można go wziąść jeszcze w późniejszym czasie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
bone village - lunar harp
no dobra, powrot, to gdzie u licha jest ten lunar harp? moze byc nawet mapka z miastem i zaznaczonym miejscem, ale mam wrazenie ze przekopalam wszystko - juz rozumiem dlaczego nigdy nie pomyslalam nawet o archeologii:-) pomoc mile widziana. z gory dzieki
Dawno nie grałem - ale to chyba było tak: http://img477.imageshack.us/img477/4590/bone6la.gif
X - Lunar Harp
O - Butline w Good Tresure
Na dole, niedaleko samolotu jest taki "X" na ziemi - tam w Good Tresure jest Mop
X - Lunar Harp
O - Butline w Good Tresure
Na dole, niedaleko samolotu jest taki "X" na ziemi - tam w Good Tresure jest Mop
mop juz mam:-) dzieki za mapke. caly klopot w tym ze gadalam z tym gosciem i pozniej przy ustawianiu ekipy nie moge wejsc po drabinie do gory. pomecze sie jeszcze troszke, mam nadzieje ze jutro mi sie powiedzie bo dzis juz pozna godzina jak na wykopaliska. w razie czego dalej bede jeczec. dzieki i pozdrawiam.
moze cie mi powiedziec czy to dobrze ze koncze gre majaca lvl
Cloud 64
Yuffie 64
Cid 64
pozatym caly czas gralem tylko takim ustawieniem
i uwazam ze sa oni najlepsi
ale to mniejsza o wiekszosc chodzi mi bardziej to czy dam sobie rade z tymi ostatnimi bossam bo jakos mi sie niewydaje zeby mi latwo poszlo
aa i jeszcze jedno oczywiscie na takim poziomio jak sie mozna domyslic to niezabilem Ruby-iego a nie Emeralda zecz jasna no ale sie jakos postaram moze sie uda
Cloud 64
Yuffie 64
Cid 64
pozatym caly czas gralem tylko takim ustawieniem

ale to mniejsza o wiekszosc chodzi mi bardziej to czy dam sobie rade z tymi ostatnimi bossam bo jakos mi sie niewydaje zeby mi latwo poszlo
aa i jeszcze jedno oczywiscie na takim poziomio jak sie mozna domyslic to niezabilem Ruby-iego a nie Emeralda zecz jasna no ale sie jakos postaram moze sie uda

no dobra napisze w czym rzecz, ze drabinki sa to wiem, problem w tym ze gdy zaczynam gadac z gosciem na dole ktory wypozycza mi ekipe, nie mam szans wejsc juz na drabinke.czyli ustawiam ekipe na dole. probowalam po wybuchu wejsc na drabinke i kazac im kopac na gorze ale nic, jakby w ogole drabiny nie bylo.naciskam ten enter w nieskonczonosc a cloud nic. i to wlasciwie najwiekszy problem
dobra pomecze sie jeszcze pare razy ale tez w sumie jestem zaskoczona. ogolnie w momencie od poczatku rozmowy on za nic tej drabinki nie widzi, a katy ko juz chyba przestudiowalam wszystkie. powiedz mi tylko kiedy mam zaczac probowac, ustawiac ekipe juz tam na gorze, czy probowac isc na gore po wybuchu przy wskazywaniu miejsca wykopalisk.dzieki i sorki ze marudze
sama nie wiem co moglabym robic niepoprawnie ale z drugiej strony poniewaz wole niepoprawnosc:-) joke. poprobuje i najwyzej podesle save'a. to wracam na drabine.....
[ Dodano: Sro 03 Maj, 2006 13:51 ]
udalo sie w koncu:-) meczylam sie z katami ustawienia i to chyba jednak bylo to. wielkie dzieki.pedze do sleeping forest.
[ Dodano: Sro 03 Maj, 2006 13:51 ]
udalo sie w koncu:-) meczylam sie z katami ustawienia i to chyba jednak bylo to. wielkie dzieki.pedze do sleeping forest.